• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşu

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
Ya alt komşuyu Bi Kaç kere gördüm taşımalı 3 ay falan oldu. Dün kapımı çaldı. Sofra bezini siz mi çırptınız balkonuma şişe kapağı düşmüş 10 aylık kızımın boğazında yakaladım dedi hayır dedim. Ben balkona değil lavaboya boşaltırım belki üsttendir dedim. En üstte boş zaten. Siz söylersiniz üste daha dikkatli olun diyo ay bi sınır oldm. Ben tanımıyorum üst komşuyu üstelik bu olayı siz yaşamsınız ben niye kapısını çalıp uyarayım. Kendi balkonumda pisliğe rastlamadim dedim.

Dışarıdan geliyo bugünde bebek arabası ile zorlandı merdivenden çıkarırken eşimde işe gidiyodu günaydın dedi yardim edeyim dedi. arabayı çıkarttı kapısını açtı asansörün... Bi teşekkür etmedi günaydın demedi hatta benm yüzüme bile bakmadı. Kapalı bi bayan. Eşimde belki namahrem diye dır dedi. Üstünde durmadı ama kadın bildiğiniz öküz!!

Ya hepsi neyse de sürekli çocuğu ağlıyo ve bu kadın sürekli ona bağırıyo öyle böyle değil ciğerim sızlıyo ya.. bugün çocuk ağlarken öyle bağırdı ki zırlama diye.. o sinirle topuğumla parkeye küt küt vurdum. Şimdi topuğun acıyo. Korkum kesin vuruyordur da.. napsam bilemiyorum.. tanımıyorum da.. antipatik bişey olmasa belki kapısını çalar bi kahveye davet ederim. Ama bilemiyorum...

balkonuna düşen şeyleri sizden biliyor o yüzden muhatap olmuyor bence.
siz de onla muhatap olmayın.
Ya normalde asla muhatap olacağım tarzda bi insan değil ama sırf o ağlayan bebiş yüzünden gidip saçını başını yolasın geliyo. 10 aylık bebeğe böğürüyo resmen. Allah ıslah etsin

On aylik bebeğin bu havada balkonda ne işi varmış ,bi de tek başına ! Resmen sallıyor ,saracak yer arıyor ..

Bir daha kapına geldiğinde güzel bir ayar ver ..

Edit : Çocuk için sessiz kalma .gerekirse kapısını çalıp ,Onu şikayet edeceğini söyle, belki korkar da vazgeçer ..

Psikolojik sorunları var heralde. Ya da görgü denen şeyden haberi yok.

Bebeğe bende üzüldüm eğer vuruyorsa elleri kopsun.

Dur iyi niyetli bı yorum yapayım..İstersen bı el uzativer belliki lohusalık depresyonunu daha atamamis..Belkide çok yalnız kalmış.Ailesi şehir dışında filandir.o küçük çocuğun hatrina bı evine davet et kahveye.Baktın çok nezaketsiz.ozamn diger yolları deneyebilirsin.

Dur iyi niyetli bı yorum yapayım..İstersen bı el uzativer belliki lohusalık depresyonunu daha atamamis..Belkide çok yalnız kalmış.Ailesi şehir dışında filandir.o küçük çocuğun hatrina bı evine davet et kahveye.Baktın çok nezaketsiz.ozamn diger yolları deneyebilirsin.
Evet indim aşağıya şaşırdı. Beni görünce bebiş sürekli ağlıyo bi sıkıntısımı var dedim. Bana iş yaptırmıyo diyo. Olsun bağırma yazık dedim. Canın sıkılırsa çat kapı gel bana benim de 15 aylık oğlum var oynarlar dedim. İnşallah dedi. Bağırma ne olur ben çok üzülüyorum dedim. Dayanamıyorum diyo. Ben bana düşeni yaptım sanırım. :)

Geçen gün bende mutfakta iş yaparken karşı binamda kadın aynen şöyle bağırıyordu..Allah canımı alsada kurtulsaaaaaaaaaammm..İki tane çocuk var yaşları yakın biri 3 biri 5 sanırım.cilesi olmuş çocuklar.kadina okadar sinir oldumki anlatamam..Sürekli bı yaygara bağırış çağırıs..Esas o çocuklar ondan çekiyor bence.uzaktan bu tarz bağırırlar hiç şık durmuyor.cok çirkin.neden çocuk istedin derler insana.madem çok bunaliyorsun çık dışarı parka götür çocukları.robotmu onlar yaa manyak kadın.

Evet indim aşağıya şaşırdı. Beni görünce bebiş sürekli ağlıyo bi sıkıntısımı var dedim. Bana iş yaptırmıyo diyo. Olsun bağırma yazık dedim. Canın sıkılırsa çat kapı gel bana benim de 15 aylık oğlum var oynarlar dedim. İnşallah dedi. Bağırma ne olur ben çok üzülüyorum dedim. Dayanamıyorum diyo. Ben bana düşeni yaptım sanırım. :)
Siz insanlık görevinizi yapmışsınız maşallah size.yani demekki nasıl baggiriyorsa komşu inecek kadar yuh yani..Bide kapak düşmüş ona takılıyor.sen once yavruna şefkatle yaklaş.o kapağa gelene kadar dışarısı akşam olur.Güya çok ilgili anne.

Inanamıyorum böylelerine. Çocuğum olsun diye kendilerini seferber ederler sonra cocuklari olunca kıymet bilmezler. Sirf asansörde çocuğu start düğmesine bastı diye,çocuğunun kafasına vuran manyak anneler gördüm ben. Ve tabi asla sessiz kalmadım. Tuttum kadının boğazından ,yasladım asansöre;hemen in polisi çağırıyorum dedim! Şiddete asla toleransım yok. Hatta birkeresinde kayınbabam oğluma şakasına;şaplatırım bitane heeeee dedi. Ki biliyorumki asla vurmaz vuramaz ve yapmayacak ama söylemesi bile onu sert dille uyarmama yetti ve birdaha o kelimeyi asla duymadım! Yani demem o ki biz böyle şeylere şahit olursak tepkimizi koyalim,koyalim ki birdaha yaşanmasın ve insanlar korksun.

Ya normalde asla muhatap olacağım tarzda bi insan değil ama sırf o ağlayan bebiş yüzünden gidip saçını başını yolasın geliyo. 10 aylık bebeğe böğürüyo resmen. Allah ıslah etsin
bence cocuğa bağırmaya başladığında kapısını çalın rahatsızlığınızı dile getirin ki on aylık bebeğe neden bağırdığını sorun şikayet edecğinizi söyleyin bir bebeğe bu şekilde davranmaya hakınız yok deyin açık açık konuşun öküz se öküz olsun söyleceğimi söylerim ben olsam

Sizin gibi iyi insanlar iyi ki var :)

indir (2).webp

9.5 aylik bebegim var
Birakin balkonu salonda bile yanliz birakmiyorum
Bence sikayet edin cocuga kotu davraniyor diye
Gecenlerde gazetede haber vardi , bi adam karsi apartmanda 8 yasindaki cocugun dovuldugunu gorup polise haber vermis
Polis eve gidiyor , cocukta sigara sondutmusker , utu basmislar , heryerini yumruklamislar
Yazarken bile ellerim titriyor
O komsufan allah razi olsun ki kurtulmasina vesile oldu cocugun

Back
X