Alt komşu..

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.242
4.986
133
Iyi akşamlar arkadaşlar size çok önemli bir sorum var bizim alt katta oturan bir kadın var ve kadın sağlam ayak değil evine giren çıkan belli değil anladiniz siz gece yarısı bile başka erkekler geliyor ve biz apartman olarak çok rahatsiziz ve durumun farkındayız sizce polisi arasak ne yapabilirler? Isım verirler mi acaba ? Aydinlatirsaniz sevinirim.

Şayet Eve gelenler size zarar vermiyorsa neden karisiyorsunuz? Insanlari biraz rahat birakin
Burası aile apartmanı hoş birseymi o... yapan birinin burda yaşaması veya göz göre göre yapması milletin kız çocuğu var ne olur ne olmaz

Polis hicbir sey yapamaz. Gürültü patirti olmuyorsa neyi sikayet edeceksiniz ki. Giren cikan adamlar saglam ayak degildir tabi apartmandaki insanlar icin tedirgin edici bir durum

Eminseniz bu durumdan arayın polisi tabikide. Ama iyice emin olmak gerekir ciddi bir durum bu.
Ahlâk polisi böyle şeylere bakıyor ama bir araştırmak lazım tabiki ciddi ve tehlikeli insanlar buna nasıl normal birşey gibi bakıyor anlam veremedim

Ne demek ilgilendirmez tabikide ilgilendirir.o apartmanda oturanlarin karisi kizi var o kadina gelenlerden biri ya sarkintilik yapsa bu kadinlara.evi kiraysa ev sahibiyle konusun uygun bi dille konusup cikarsin bence.zira ben olsam o apartmanda oturmaya korkardim ve hemen tasinirdim.

Ne demek ilgilendirmez tabikide ilgilendirir.o apartmanda oturanlarin karisi kizi var o kadina gelenlerden biri ya sarkintilik yapsa bu kadinlara.evi kiraysa ev sahibiyle konusun uygun bi dille konusup cikarsin bence.zira ben olsam o apartmanda oturmaya korkardim ve hemen tasinirdim.
Evet kirada ve ev sahibide biliyor fakat paraya sıkışık olduğu için cikarmiyor

Ahlâk polisi böyle şeylere bakıyor ama bir araştırmak lazım tabiki ciddi ve tehlikeli insanlar buna nasıl normal birşey gibi bakıyor anlam veremedim
Burda klavye başında bu tipler yazar çizer çokta önem vermeyin böylelerine.

apartman girişine bir masa koyup kapıcı oturtun, girenin çıkanın listesini yapsın giriş çıkış saatlerini kaydetsin sonra listeyi polise verirsiniz araştırırlar :işsiz:

şaka bir yana polisin birşey yapabileceğini sanmıyorum, ev sahibi de istese bile kolay kolay çıkaramaz

Inanın gece yarısı evden öyle sesler geliyor ki rahatsız olmamak elde değil bir de bir alt ve ses yalıtım çok zayif
Dediğim gibi iyice emin olup ona göre heryere başvurmak gerekir. Ev sahibiyle konuşun. Polise danışın.

apartman girişine bir masa koyup kapıcı oturtun, girenin çıkanın listesini yapsın giriş çıkış saatlerini kaydetsin sonra listeyi polise verirsiniz araştırırlar :işsiz:

şaka bir yana polisin birşey yapabileceğini sanmıyorum, ev sahibi de istese bile kolay kolay çıkaramaz
Böyle bir haber okumuştum polis önce izliyordu ve sonra kişiye ulaşıp kendi anlaşıyordu falan sonra suç üstü yapıyordu bilmiyorum araştırmak lazım

İyice emin olmak lazım. Öncelikle şunu konu da diğer arkadaslara katılıyorum komsuya gelen kişiler bizi ilgilendirmez ama eğer rahatsızlık boyutuna geldiyse o durum farklı olur. Kaldı ki sizin ki artık rahatsızlık yapmaya başlamış. Ev sahibi ve polisle konuşun.

Back
X