Alt komşu!!

Şayet babana "konuşmalarınızı gördüm" dersen seni sindirebilir, o yüzden fake bir hesap alıp ikisini de tehdit etmen çok mantıklı.

Kızım yaşınız kaç bilmiyorum ama direk karşısına dikil kadının babanla yaptıgı konuşmalardan rahatsızlık duydugunu bunun devam etmesi halinde eşiyle ve annenle konuşmak zorunda kalacagını açıkça ifade et. Ve bunu yaparkende sakinligini koru. Faceden tehtit vs sanal suç diye bir şey var gereksiz başına iş açarsın.

Bayanlar sizlerin fikrini almak istedim çünkü artık sinirlerime hakim olamıyorum. Biz 4 kişilik bir aileyiz. Babam 46 yasında annem 44.olar
Bizim alt komşumuz var 25 yasında felan bi bayan 2 çocuk annesi. eşi uzun yol tır şoförü. benm babamda tır şoförü fakat uzun yol değil. Bu kadın çok dırdırcı kendini beğenmiş felan sürekli ben güzelim havalarında. ve kocasıylada cok mutlu bir evliliği yok. neyse bunlar babamla face'de arkadaslar. Ben babamın şifresini bildğim için sürekli kontrol ediyorum. denk düştürklerinde mutlaka sohbet ediyolar. babam kadına, kocan kıymetini bilmiyo, yok çok tatlısın felan artık bilmem lafın gelişimi gdşimi. ama bu beni çoook rahatsız ediyo. sürekli ya dışarda ya balkonda. çok sinir oluyorum! napsam bilemiyorum.Faceden mi silsem acaba!? lütfen akıl verin yoksa ben bu kadını yolcam yani az kaldı

Bence siz kadını değil babanizi yolun, direkt asılıyor kadına bariz... O nasıl lafın gelişidir öyle :53:

benim babam çok sinirli bi insan öyle bi imada dahi bulunmam benm için kötü olur.. ve kadında çok çirkef. iftira atmakla suçlar beni rahatlıklada 7 mahalleye yayar başımıda belaya sokar her yönden. fakat ben şöyle düşünüyorum. bigün sohbet arasında diyeyimki, şu facedeki konuşmalar sohbetler hepsi izleniyormuş kim kimle ne konuşuyor hepsi ilçe emniyeti tarafından biliniyomuş yeni bi uygulama gelmiş felan. korkutayım biraz çünkü burası küçük biyer herkes birbirini tanır. helede polisler felan.

babanızın huyu kadının hafifçe davranışları ve olayın yüksek boyutlara ulaşşmaması nedeniyle evet face den atıp engelleyin eğer bu muhabbet önemsenen beklenen bir muhabbetse babanız onu eklemenin yolunu bulacaktır ama sıradan ciddiye alınmayan bir sohbetse tehlike belki de biüyümedin engellemiş olursunuz olur biter.

bence face ten engelleme ve silmek çözüm değil...hatta onları daha da yakınlaştırabilir bile...babanda yada o kadında (yada ikisinde birden) o niyet varsa onlar birbirlerini her türlü bulur ve yakınlaşmaya devam ederler... en iyi çözüm kapalı yollu dolaylı olarak uyarmak... mesela şey diyebilirsin konuyu allem edip kallem edip bu konuya getirebilirsin o kadın sizdeyken " evli barklı kadınları hiç anlamıyorum çocuklarına çoluklarına bakmadan evli barklı adamlarla fingirdeşiyolar..ama böylelerinin kocalarının kulağına su kaçırmak müstehak...kocalarına söyliceksin, yüze bakacak tarafları kalmayacak" gibilerinden... zaten içinde babana karşı bi kötü niyet varsa hemen üzerine alınır ve utanması varsa senin bu durumu farkettiğini anlayıp belki hareketlerine çeki düzen verir :))

Bence türlü oyunlar oynayacağınıza, babanızla konuşun. Her ne olursa olsun babanızın yazdığı mesajdan ben babanızda daha çok suç buldum.
Her ne olursa olsun, babanız kadın kendisine asılmış bile olsa yüz vermeyecek olup bitecekti ama bunu yapmamış ve aksine komşunuzun eşinin tır şoförü olmasını kullanmış.
Sizin muhatabınız ve kızacağınız kişi komşunuz değil babanızdır.

haklısınız bende öyle düşündüm. en azından sohbet ortamları olmayacak. bariz ikiside internet cahili zaten sohbet meraklısı..
biraz düşünsünler bakalım aa nereye gitmiş bu diye korksunlar birazda

Babanın karşısına dikilmekle falan bişey elde edemezsin. aralarında öyle bişey yoksa bile adamın aklına sokarsın ayrıca ''seni ilgilendirmez benim yaptığım çocuk benden hesap soruyo'' dese ne yapacaksın. Annen de kesinlikle bilmesin boşu boşuna kimseyi üzme tabi annenin ekonomik özgürlüğü varsa ayrılmak isterse buna müsaitse söylersin tabi öbür türlü hem ayrılamaz hem içi içini yer kadını hasta edersin mazallah. Yani benim önereceğim elemanı faceden engelle olsun bitsin nasılsa baban anlamaz

kimberley, dediğini yapacağım! :)
burbuk tamam babamda suçlu fakat kadın neden ekliyo tekrar babamı yahu neden yüz veriyo. abi ayağına yatıyo fakat hoşuna gidiyo babamla konuşmak bence.
nazocano öyle kalitesiz bi insan yüzünden hiiiiiç annemi üzmem zaten. ailemin dağılmasınada müsade etmem buyüzden. ben o kadına alttan ayar çekeyim en iyisi. korkutalım bakalım alttan alttan aklı başına gelsin.

wala canım sinir oluyorum böyle insanlara..kendin evli barklısın karşıdaki adam öyle...nasıl bir vicdandır bu anlamıyorum...bekarım ben ama kadınlar kulubune girmeye başlayalıdan beri evlilikten korktum :))

ben o alt komşunun ağzını burnunu dağıtırım. ama önce babama yaparım yapacağımı ...

kadına da direk giderim, hafif misin nesin sen babamla konuşma bir daha diye açık açık söylerim yani.

Son düzenleme:
Babanız kocan kıymetini bilmiyor yazıyor ve siz kadını yolacaksınız öyle mi?

Nereden biliyorsunuz kadının eklediğini? Önce kendi etrafınızdaki durumu fark edin..

bence önce babanı yol cnm..hemen millete iftira atmak kolay tabi..kadın eşiyle mutsuz diye senın kart babanı napsın töbe töbee..bence babanı uyar..yazdıkalrını gördüğünü söyle utanır belki biraz da kendine çeki düzen verir.

Aile faciası olur :) Babam çook sinirli ya boğa burcu diyeyim siz anlayın. babama ima bile edemem. ben kadına yaparım yapacağımı. ya ben şuna inanırım, kadın meyilli olmasa erkek kolay kolay cesaret edemez. helede bizim durumda aynen böyle. ulan alt komşu, ne işin var senin o saatte facede git bebelerini doyursana!
diyorum ya babamda olsa erkek arkadaş. kökleri aynı bunların

Sadece ilk sayfaya baktım ileriler de ne konuşuldu bilmiyorum.

Bende arkadaşlara katılıyorum, kabahatin büyüğü babanızda.. Evlisin barklısın, evli olan komşunun facebook unda ne işin var.. Ayrıca birde kadına çok tatlısın filan yazmış ki bu babanız meyilli olduğunu gösterir. Bence siz komşunuzu değil de babanızı yolun..

Birde babanız çok tatlısın deyince kadın ne demiş merak ettim..

babam suçsuz demiyorumki oda meyilli konuşuyor. fakat bunu kadın eklemiş tekrar! yok çok iyisin çok değerlisin felan yazmış kadın. bunlarda masum sayılmaz dimi?

Evet masum değil, kadında da varmış belli..

benim babam çok sinirli bi insan öyle bi imada dahi bulunmam benm için kötü olur.. ve kadında çok çirkef. iftira atmakla suçlar beni rahatlıklada 7 mahalleye yayar başımıda belaya sokar her yönden. fakat ben şöyle düşünüyorum. bigün sohbet arasında diyeyimki, şu facedeki konuşmalar sohbetler hepsi izleniyormuş kim kimle ne konuşuyor hepsi ilçe emniyeti tarafından biliniyomuş yeni bi uygulama gelmiş felan. korkutayım biraz çünkü burası küçük biyer herkes birbirini tanır. helede polisler felan.

Bu bana da mantıklı geldi, emin ol işe yarar bir çözüm gibi.. Hatta "aaaa neden izleniyormuş" filan derse de, " ya bu teröristler facebook üzerinden plan yapıyorlarmış onları öğrenmek için" dersin.. Çokta inandırıcı bir sebep olur ki kadını itmeye yeter... :34:

Babana,hesaplar inceleniyormuş de...

Komşuya da,annem babamın şifresini bilir,arada kontrol eder,bizimkiler birbirlerine pek düşkündür,kıskanırlar diye söyle :)

bence alt komşunun yanında sürekli evliliğini vurgula."ahh abla evlilik nasıl bir şey anlatsana,ben sizi çok yakıştırıyorum" falan de.ne bileyim başka birinin üzerinde sonu cinayetle veya sefillikle biten ihanet hikayeleri anlat,benim başıma gelse o kadını yolarım,rezil ederim de.hem anlasın hem gözü korksun biraz.kendinden 20 yaş büyük adam da ne bulur anlamam.
babana gelince yaptığı ahlaksızlığın farkına varır titrer ve kendine gelir inşallah.

Annene söyle bence hem babanın hemde o kadının hakkından rahatlıkla gelir.Evine almaz en azından o meşrepte bir kadını.Annenin bilmeye hakkı var.

Back
X