Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar sizlerin fikrini almak istedim çünkü artık sinirlerime hakim olamıyorum. Biz 4 kişilik bir aileyiz. Babam 46 yasında annem 44.olar
Bizim alt komşumuz var 25 yasında felan bi bayan 2 çocuk annesi. eşi uzun yol tır şoförü. benm babamda tır şoförü fakat uzun yol değil. Bu kadın çok dırdırcı kendini beğenmiş felan sürekli ben güzelim havalarında. ve kocasıylada cok mutlu bir evliliği yok. neyse bunlar babamla face'de arkadaslar. Ben babamın şifresini bildğim için sürekli kontrol ediyorum. denk düştürklerinde mutlaka sohbet ediyolar. babam kadına, kocan kıymetini bilmiyo, yok çok tatlısın felan artık bilmem lafın gelişimi gdşimi. ama bu beni çoook rahatsız ediyo. sürekli ya dışarda ya balkonda. çok sinir oluyorum! napsam bilemiyorum.Faceden mi silsem acaba!? lütfen akıl verin yoksa ben bu kadını yolcam yani az kaldı
Babanız kocan kıymetini bilmiyor yazıyor ve siz kadını yolacaksınız öyle mi?
Nereden biliyorsunuz kadının eklediğini? Önce kendi etrafınızdaki durumu fark edin..
babam suçsuz demiyorumki oda meyilli konuşuyor. fakat bunu kadın eklemiş tekrar! yok çok iyisin çok değerlisin felan yazmış kadın. bunlarda masum sayılmaz dimi?
benim babam çok sinirli bi insan öyle bi imada dahi bulunmam benm için kötü olur.. ve kadında çok çirkef. iftira atmakla suçlar beni rahatlıklada 7 mahalleye yayar başımıda belaya sokar her yönden. fakat ben şöyle düşünüyorum. bigün sohbet arasında diyeyimki, şu facedeki konuşmalar sohbetler hepsi izleniyormuş kim kimle ne konuşuyor hepsi ilçe emniyeti tarafından biliniyomuş yeni bi uygulama gelmiş felan. korkutayım biraz çünkü burası küçük biyer herkes birbirini tanır. helede polisler felan.