• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşum sıkıntılı

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.164
5.105
398
Merhaba herkese alt komşum feci sıkıntılı biri,yere oyuncak bile atan çocuğumu onlar yüzünden uyarır oldum,sürekli gergin olan biri oldum onun yüzünden,kendisi geç saatlere kadar oturup gündüz 2-3 lere kadar yatan birisi.
Bir örnek vereyim geçen gün evimin antresini parke yaptırayım dedim,saat olmuş 11 (gündüz) beni aradı bu saatte neden yapıyorsun dedi 🤷🏻‍♀️
adamlar bu saatte mesaiye başlıyor benim yapabileceğim bişey yok dedim,olmaz ki ama ben çok uykusuzum diye sızlandı 😬
Bunun gibi birçok şey..
Misal balkona halımı havalandırmak için atmıştım hemen aradı ondan su mu akıyor dedi :( Yıkamaya göndermiştim nemli kaldırmamak için attım dedim.Kadın bildiğin evime bana hükmediyor bi iş yapacağım zaman aşırı geriliyorum üzülüyorum kendimi çocuklarımı kasıyorum:(
Cevabımı veriyorum ama yine de sinirlerimi yıptatıyor.
Dert yandım size işte :(

Bnmde bun benzer sorunum olmuştu banyonuz akıyor yok ses kadın kapıma düşüp duruyorda bir gün geç saate eşim yokken kapıma dayandı bende korktum eşimi aradım telefonda eşim aç kapıyı ber telefonu dedi kaınla bir güzrl konuştu baya baya yaptıgı işten de olsa gerrek birazda eşim çevreden bilirler deli dolu sinirlidir kadın telefonu bana verdi binanın içinde manyak bunlar diye bagırdı şimdi evde çiftetelli de oynasam gıkı çıkmaz bırakın banyo akmasını tepinerek spor yapıyorum tabi gündüzleri 😎

Bnmde bun benzer sorunum olmuştu banyonuz akıyor yok ses kadın kapıma düşüp duruyorda bir gün geç saate eşim yokken kapıma dayandı bende korktum eşimi aradım telefonda eşim aç kapıyı ber telefonu dedi kaınla bir güzrl konuştu baya baya yaptıgı işten de olsa gerrek birazda eşim çevreden bilirler deli dolu sinirlidir kadın telefonu bana verdi binanın içinde manyak bunlar diye bagırdı şimdi evde çiftetelli de oynasam gıkı çıkmaz bırakın banyo akmasını tepinerek spor yapıyorum tabi gündüzleri 😎
Kasıyorum ben de aksine :( Yani anlatıyorum “hıı tamam” diyor ama bi daha aynı..

Gündüz yaptığım gürültü için kapıma gelmeyin diye sert bir dille uyaracaksınız. Devam ederse sizden şikayetçi olmak zorunda kalacağım ayağınızı denk alın diyeceksiniz.
Bugün de oruçluyuz 2 lere kadar uyuyoruz dedi.Ben de “millet çalışıyor mesai 8 de başlıyor yapabileceğim bişey yok” dedim :(
Yeterli bir cevap mı bilmiyorum ama eminim tekrar eder

Merhaba herkese alt komşum feci sıkıntılı biri,yere oyuncak bile atan çocuğumu onlar yüzünden uyarır oldum,sürekli gergin olan biri oldum onun yüzünden,kendisi geç saatlere kadar oturup gündüz 2-3 lere kadar yatan birisi.
Bir örnek vereyim geçen gün evimin antresini parke yaptırayım dedim,saat olmuş 11 (gündüz) beni aradı bu saatte neden yapıyorsun dedi 🤷🏻‍♀️
adamlar bu saatte mesaiye başlıyor benim yapabileceğim bişey yok dedim,olmaz ki ama ben çok uykusuzum diye sızlandı 😬
Bunun gibi birçok şey..
Misal balkona halımı havalandırmak için atmıştım hemen aradı ondan su mu akıyor dedi :KK43: Yıkamaya göndermiştim nemli kaldırmamak için attım dedim.Kadın bildiğin evime bana hükmediyor bi iş yapacağım zaman aşırı geriliyorum üzülüyorum kendimi çocuklarımı kasıyorum:KK43:
Cevabımı veriyorum ama yine de sinirlerimi yıptatıyor.
Dert yandım size işte :KK43:
Aradığında açmayın bence.çünkü kimse onun keyfine göre hareket edemez....iş dedigin 9 da baslar 11 de uyuyomus hanımefendi sacmalıga bak acmayın telefonu muhattap olmayın

Kasıyorum ben de aksine :KK43: Yani anlatıyorum “hıı tamam” diyor ama bi daha aynı..
Başta bizde haklısın diyorduk ve bizdrn olan hataları düzelttik ama kadın kiracılarada bunu yaparmış durdurmazmış bazıları bilerek yapıyor sanki üste alta kimse yaşamasın kafasında olunabiliyor yani çözümü kavga degil ama sesiz kalmak da degil güzelce anlamıyorsa sonuçta siz orda yaşıyosunuz azıcık gürültüyü kabul etmeleri lazım sonuçta evde davul çalmıyoruz hiç birimiz ve halılarımıza her saat baş silkelemiyoruz herşeye karışılmaması gerekir

Bugün de oruçluyuz 2 lere kadar uyuyoruz dedi.Ben de “millet çalışıyor mesai 8 de başlıyor yapabileceğim bişey yok” dedim :KK43:
Yeterli bir cevap mı bilmiyorum ama eminim tekrar eder
Anlık olaylar için açıklama yapmayın. Dediğim gibi “gündüz rahatsızlıklarınızda beni aramayın, ararsanız da cevap vermeyeceğim bundan sonra. Bu şekilde devam ederseniz de mahkemelik olacağız” deyin. Asla açıklama yapmayın herhangi bir şey için.

Ben orta katta oturuyorum.
Bazen ben idare ederim bazen de onlar idare eder. Şükür.
Misal üst komşum evde dikiş dikiyor ilk taşındıklarında saat 9 da matkap sesiyle uyandığım olmuştu.
Sıkıntı etmedim. :KK47:
Taşınırken kv ler denk geldi bir kere akşam monte ettikleri bir eşyadan dolayı doğal olarak ses geliyordu. Kv bu ne böyle çekilir mi diye her şeyde olduğu gibi abartarak söylendi.
Ben olabilir dedim.
Şimdi çocuklar okula gitmediği ve enerjisini atamadığı için (bir oğlu var) evin her yerine koşarak gelip gidiyor.
Bunu da sorun etmiyorum.
Bir kere müziğin sesini biraz fazla açtığım için ders çalışan alt komşu biraz sesi kısmamı rica etmişti.
Ama deniz kabuklarıyla yaptığım kapı süsümün deniz kabuklarını binadaki çocuklar koparınca apartmanda terör estirecek kıvama gelmiştim. :KK70:
Görsem o çocukları fena kızardım ama o konuyu affedemiyorum.:KK57:

Başta bizde haklısın diyorduk ve bizdrn olan hataları düzelttik ama kadın kiracılarada bunu yaparmış durdurmazmış bazıları bilerek yapıyor sanki üste alta kimse yaşamasın kafasında olunabiliyor yani çözümü kavga degil ama sesiz kalmak da degil güzelce anlamıyorsa sonuçta siz orda yaşıyosunuz azıcık gürültüyü kabul etmeleri lazım sonuçta evde davul çalmıyoruz hiç birimiz ve halılarımıza her saat baş silkelemiyoruz herşeye karışılmaması gerekir
Sormayın çocuklarım daha 3 yaşında yani ne kadar gürültüleri olabilir ki :( onun için gelmedi yalan olmasın ama ben diğer durumları yüzünden ikizlerimin oyununa bile karışır oldum :(

Sormayın çocuklarım daha 3 yaşında yani ne kadar gürültüleri olabilir ki :KK43: onun için gelmedi yalan olmasın ama ben diğer durumları yüzünden ikizlerimin oyununa bile karışır oldum :KK43:
Boşverin çoçuklarınızı kısıtlamayın çoçukların ne günahı var kırıcakta dökücekte hrpimiz cocukken gürültü yaptık eger kiracıysanız sizi bu şekilde sıkıştırma ihtimalide yüksek taşınabilme durumunuz varsa taşının yoksa kendi evinizse kapıtın kapıyı umursamayın o da alışır sese gürültüye yapcak bişey yok komşularımızla yaşamayı ögrenicez ev alma komşu al demişler bazı şeyleri duymamazlıktan grlmrk lazım

Boşverin çoçuklarınızı kısıtlamayın çoçukların ne günahı var kırıcakta dökücekte hrpimiz cocukken gürültü yaptık eger kiracıysanız sizi bu şekilde sıkıştırma ihtimalide yüksek taşınabilme durumunuz varsa taşının yoksa kendi evinizse kapıtın kapıyı umursamayın o da alışır sese gürültüye yapcak bişey yok komşularımızla yaşamayı ögrenicez ev alma komşu al demişler bazı şeyleri duymamazlıktan grlmrk lazım
Ev sahibiyim ve yeni aldım o yüzden eksiklerimiz var tadilat yapıyoruz binde bir..
Çıkabilsem çıkardım inanın o kadar canım sıkılıyor

Valla duvarlar çok ses geçiriyor ve üst katımda yaşları küçük 3 çocuklu aile var sabah erken vakitten sahura dinlediğim seslerin haddi hesabı yoktur ağlama çocuk kavgası oyuncakların çat oraya buraya atılması vs vs ama arayıp şikayet etsem kadın ne yapabilecek? Çocukları zincirle mi bağlasın yapacak bi şey yok bu kadar gaddar olamam diye aramıyorum. Çok anormal bi süreçten geçiyoruz keşke biraz anlayışlı olabilse herkes

Ev sahibiyim ve yeni aldım o yüzden eksiklerimiz var tadilat yapıyoruz binde bir..
Çıkabilsem çıkardım inanın o kadar canım sıkılıyor
Birde ev sahibiymişsiniz boşverin ararsa açmahın kapıya gelirsr açmayın ya da açın ne yapabilirm yeter artık diye sert çıkın ev sahibi oldugunuzu belirtin Allah kolaylık versin zor 🙄

Gürültüden dertli biri olarak, gündüz yapılan tamirata bir şey diyemez. Tadilat gürültü yönetmeliğini asın kapınıza, bir daha da beni rahatsız edersen şikayet ederim seni dersiniz. Biz at gibi koşturanlardan şikayetçiyiz, millet de keyfine göre başkalarını kısıyor.

Gürültüden dertli biri olarak, gündüz yapılan tamirata bir şey diyemez. Tadilat gürültü yönetmeliğini asın kapınıza, bir daha da beni rahatsız edersen şikayet ederim seni dersiniz. Biz at gibi koşturanlardan şikayetçiyiz, millet de keyfine göre başkalarını kısıyor.
Benim bi üst komşum var sabah öğle akşam evlerinde 3. Dünya savaşı var,hep kavga hep bağrış dövüş,düşünün ki bazen camdan eşyalar atılıyor duvarlara eşyalar fırlatılıyor.Ben böyle bir gürültüye katlanıyorum :(
Şikayet etmeyi düşündüm adam psikopat gelir bizi keser dedim korktum doğruya doğru :(
Bi de hasta olabilir düşüncesiyle iyi niyetli olmaya çalışıyorum:(
Sahur vakti bile kavga mı olur oluyor onlar hep öyle.
Biz aksine eşimle gayet sessiz sakin insanlarız,kavgamız olur ama tartışma tarzında çok şükür 😬 Çocuklarım yine öyle “yaramaz” denilen cinsten değil.
ama bahtsız başım böyle biri denk geldi bana.

Mrs-cicek Mrs-cicek , bizim toplumumuzda iyi niyetli insanları ezme gibi bir şey var. Buraya açılan konuların çoğunda şikayetçi olan taraflar ses yapmadıkları halde sizin gibi çirkef komşuları tarafından sindirilmeye çalışılan kişiler. Siz de şikayet edin üstünüzü. Ben de bir ara korkup şikayetlerimi geri çekmiştim. Şimdi tanıdıkları zabıtayla beraber şikayet edip duruyorum. Bazen herkesin duyacağı şekilde ne görgüsüz bir öğretmen falan diyorum. Bizim de ev kendimizin, ben de jiç tartışmayı sevmem ama kendilerine benzettiler. Siz dikkat ediyorsanız takmayın, muhatap olmayın. Benim gece kapıma kapıcıyı göndermişlerdi, şikayet ederim ikinizi de dedim, ne arıyorlar ne geliyorlar.

Çocuğunuz sabah 10 dan akşam 10 a kadar evde oynayabilecek şekilde oynar bunda sıkıntı yok.
Bazıları evde çocuğunu akülü arabayla, tahta bisikletle gezdiriyor, çocuk evi yıkar gibi zıplıyor tabi bunlar asla kabul edilemez.
Siz evde oynayan çocuğunuzu sakın kısıtlamayın asiri bişey yapmadığı sürece.
Halı mevzuu biraz hassas halıyı havalandirirken de haber verin sadece kapısı penceresi açıksa kapasin evde halı yikiyan mi kaldı şimdi. Anlamıştır halıların kuru olduğunu da artık sanırım kendine huy edinmiş komşunuz.
Diğer konularla birlikte haddini bildirin görün bakın nasıl insanı boyuta geçiyor.
Gece 2 de 3 de yatması sizi ilgilendiren bı dufum değil keyfi bı durum.
He vardiyalı çalışsa tamam komsunun keyfine göre mi evinizde yaşayacaksınız.

Back
X