- 25 Haziran 2010
- 5.164
- 5.105
- 398
Merhaba herkese alt komşum feci sıkıntılı biri,yere oyuncak bile atan çocuğumu onlar yüzünden uyarır oldum,sürekli gergin olan biri oldum onun yüzünden,kendisi geç saatlere kadar oturup gündüz 2-3 lere kadar yatan birisi.
Bir örnek vereyim geçen gün evimin antresini parke yaptırayım dedim,saat olmuş 11 (gündüz) beni aradı bu saatte neden yapıyorsun dedi
adamlar bu saatte mesaiye başlıyor benim yapabileceğim bişey yok dedim,olmaz ki ama ben çok uykusuzum diye sızlandı
Bunun gibi birçok şey..
Misal balkona halımı havalandırmak için atmıştım hemen aradı ondan su mu akıyor dedi
Yıkamaya göndermiştim nemli kaldırmamak için attım dedim.Kadın bildiğin evime bana hükmediyor bi iş yapacağım zaman aşırı geriliyorum üzülüyorum kendimi çocuklarımı kasıyorum
Cevabımı veriyorum ama yine de sinirlerimi yıptatıyor.
Dert yandım size işte
Bir örnek vereyim geçen gün evimin antresini parke yaptırayım dedim,saat olmuş 11 (gündüz) beni aradı bu saatte neden yapıyorsun dedi

adamlar bu saatte mesaiye başlıyor benim yapabileceğim bişey yok dedim,olmaz ki ama ben çok uykusuzum diye sızlandı

Bunun gibi birçok şey..
Misal balkona halımı havalandırmak için atmıştım hemen aradı ondan su mu akıyor dedi

Cevabımı veriyorum ama yine de sinirlerimi yıptatıyor.
Dert yandım size işte