Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy 8 yasinda 1 tane. 9 aylik da yuruyen ikizlerim var benimde. Alt kattaki 1 kere geldi kapima ses olmus deprem oldu sanmis falan ne alakaysa. Ikizlerim var yuruyolar dustukleri icin normal dikkat etmeye calisirim dedim. Buna ragmen 2.kez gelirse napim cocuklari mi baglayayim derim. O kadar dikkate ragmen ellerinden oyuncak dusuyo kapi carpiyo anlayis sart. Benim ust katim gece yarilarina kadar evi yikiyolar cocuklar kosar bagirir ses etmedim bebeklerim rahatsiz olmuyo diye. Gelirse kimse gunduz yaptigim sesin hesabini soramaz der kapiyi kaparimSormayın çocuklarım daha 3 yaşında yani ne kadar gürültüleri olabilir kionun için gelmedi yalan olmasın ama ben diğer durumları yüzünden ikizlerimin oyununa bile karışır oldum
![]()
2 saat bile sürmedi sadece antreydi çünkü ve balkonda kesip biçtiler yani evin içinde de değil,saatte 11-12 aradıydı.Adam işsiz güçsüz gececi diye bütün apartman ona uyum sağlamak zorunda değilki. En gürültülü tadilatı bile yapsanız haftaiçi 8 buçuk 5 buçuk arası yasal olarak izinlisiniz. Hem parke yaptırmak 1 gün sürüp biten birşey. Apatmanda oturuyorsa bunlara anlayış gösterecek. Kendinizi kasmayın alışır zamanla.
Numaraniz neden var komsuda gunduz gurultuye karisamaz yuhh hele saat 11 deMerhaba herkese alt komşum feci sıkıntılı biri,yere oyuncak bile atan çocuğumu onlar yüzünden uyarır oldum,sürekli gergin olan biri oldum onun yüzünden,kendisi geç saatlere kadar oturup gündüz 2-3 lere kadar yatan birisi.
Bir örnek vereyim geçen gün evimin antresini parke yaptırayım dedim,saat olmuş 11 (gündüz) beni aradı bu saatte neden yapıyorsun dedi
adamlar bu saatte mesaiye başlıyor benim yapabileceğim bişey yok dedim,olmaz ki ama ben çok uykusuzum diye sızlandı
Bunun gibi birçok şey..
Misal balkona halımı havalandırmak için atmıştım hemen aradı ondan su mu akıyor dediYıkamaya göndermiştim nemli kaldırmamak için attım dedim.Kadın bildiğin evime bana hükmediyor bi iş yapacağım zaman aşırı geriliyorum üzülüyorum kendimi çocuklarımı kasıyorum
Cevabımı veriyorum ama yine de sinirlerimi yıptatıyor.
Dert yandım size işte![]()
İlk taşındığımda kapıya geldi balkona reçel koydum bişey silkelemeyin dedi,o esnada da numaramı istedi,öyle durumlarda sizi uyarırım demişti..Ben de bilsem zırt pırt böyle arayacak vermezdim.Numaraniz neden var komsuda gunduz gurultuye karisamaz yuhh hele saat 11 de
Benim alt komşumda sizinki gibi sorunlu, eşimle ikimizde çalışıyoruz sabah 8 akşam 7 evde yokuz, hatta bazı günler saat 10-11 gibi eve geliyoruz, bizi yöneticiye şikayet etmiş evde çok ses yapıyorlar, yok evi süpürüyorlar, yok makine çalıştırıyorlar gibi ıvır zıvır sebeplerden, tabi benim şarteller attı senmisin onu yapan dedim evde olduğum her dk sesli işler yaptım, yüksek sesle müzikler dinledim, birgün kadın geldi evde gürültü yapıyorsun falan dedi tersledim senin yüzünden evimde hapis hayatı yaşayamam sana hesapta vermek zorunda değilim vs vs birşeyler söyledim ben şaka yaptım diye kuyruğunu kıstırıp gitti o gün bu gün sesleri yok velhasıl dinsizin hakkından imansız gelirMerhaba herkese alt komşum feci sıkıntılı biri,yere oyuncak bile atan çocuğumu onlar yüzünden uyarır oldum,sürekli gergin olan biri oldum onun yüzünden,kendisi geç saatlere kadar oturup gündüz 2-3 lere kadar yatan birisi.
Bir örnek vereyim geçen gün evimin antresini parke yaptırayım dedim,saat olmuş 11 (gündüz) beni aradı bu saatte neden yapıyorsun dedi
adamlar bu saatte mesaiye başlıyor benim yapabileceğim bişey yok dedim,olmaz ki ama ben çok uykusuzum diye sızlandı
Bunun gibi birçok şey..
Misal balkona halımı havalandırmak için atmıştım hemen aradı ondan su mu akıyor dediYıkamaya göndermiştim nemli kaldırmamak için attım dedim.Kadın bildiğin evime bana hükmediyor bi iş yapacağım zaman aşırı geriliyorum üzülüyorum kendimi çocuklarımı kasıyorum
Cevabımı veriyorum ama yine de sinirlerimi yıptatıyor.
Dert yandım size işte![]()
Ramazan değildi Ramazan öncesiydi ve parke yaptırmaya virüsten önce karar vermiştim ücretin bi kısmını vermiştim adamlar da gelip yapacağız büyk bi ihale aldık sonra gelemeyiz deyince biz de yaptırmak zorunda kaldık..Ayrıca ne ben ne çocuklarım odadan çıkmadık adamlar 2 saatte bitirdi gitti.Virüs ortamında evinizi parkeletmek için çocuk olan eve adamlar mı çağırdınız ben orasına takıldım yani yakınlarımızla bile görüşemezken ayrıca Ramazan ayında da millet zaten ev karantinasında gece uyumayıp gündüz uyuyacaklarını tahmin etmeniz lazım bu tüm apartman için geçerli baya ses oluyor çünkü ve halıdan su damlamasa neden öyle desin hani çok ıvır zıvır şeylere tepkinizi verin ama parke konusunda haklı..