Alt komşumun söyledikleri

Mrskenry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
104
77
13
Eşimin tayini çıktı ve biz 2 ay önce Şuan ki oturduğumuz eve taşındık. Neyse az önce alt komşumla karşılaştık konuşurken bana bir cümle içinde kimseye söylemeyecektim ama sana söylemek istiyorum ben oryantalim dedi. Kostümle dans ediyorum dedi. Bütün mahalle bana düşman, dulum ve erkek arkadaşım var diye dedi.Bende komşuma herkesin kendi tercihi kimse karışamaz ki dedim. Fakat Oryantal ne oluyor yani tam olarak nerede çalışıyor bilen birisi beni aydınlatabilir mi?

Eşimin tayini çıktı ve biz 2 ay önce Şuan ki oturduğumuz eve taşındık. Neyse az önce alt komşumla karşılaştık konuşurken bana bir cümle içinde kimseye söylemeyecektim ama sana söylemek istiyorum ben oryantalim dedi. Kostümle dans ediyorum dedi. Bütün mahalle bana düşman, dulum ve erkek arkadaşım var diye dedi.Bende komşuma herkesin kendi tercihi kimse karışamaz ki dedim. Fakat Oryantal ne oluyor yani tam olarak nerede çalışıyor bilen birisi beni aydınlatabilir mi?
bunun için konu açmakgarip . GOOGLE yazınca ne oldugu cıkıyo zaten :KK64:

Ne yapsın kadıncağız bu krizde milleti eğlendirip para kazanıyor işte memlekette doğru düzgün meslek sahibi olmak o kadar zor ki kimse kolay kolay bilgilerini ortaya döküp vermiyor, işimden olurum bahanesiyle, herkes deneyimli, genç dinamik yetişmiş eleman arıyor burada en mağdur olan tabiki kadınlarımız

Oryantali bilmeyen de ne bilim şimdi

Back
X