Kime yazdın kiBeni rahatsız etme kesinlikle bir daha gibi şeyler yazmış. Çok kötü oldum. Ne yapayım direk sileyim mi cevap vermeden
Kime yazdın ki
Valla ilk hesabım konularima bakabilirsinjzaklıma defalarca engellenen üye geldi
umarım o siz değilsiniz
Çok iyi değil tamam ama kötü de değildi. Aynen bir şey yazmamAranın çok iyi olduğu birine nasılsın yazıp böyle bir cevap almadığın belli. Beni rahatsız etme diyen bir insana tabiyki bir daha bir şey yazmamak gerek. Aksi durumda tacize giriyor
ErkekBu bir erkekse sevgilisi var. Mesajlarınızı görmüş. Bu bir kadınsa size çok ama çok kizgin.
Hiç bir şey yazmadan direkt engelleHoşlandığım bir beye sanki sapığım ben
Şuan o kadar kötü oldum ki keşke görüldü yapsaydı zaten yapsa yazmazdim bir dahaHiç bir şey yazmadan direkt engelle
Bastan anlatin konuyu kim yazms bası yok sonu yok nsl knu bu sizi istemeyeni sizde istemeyin ozamn ne diyelim yaniBeni rahatsız etme kesinlikle bir daha gibi şeyler yazmış. Çok kötü oldum. Ne yapayım direk sileyim mi cevap vermeden
Benim de aklıma aynı kişi geldiaklıma defalarca engellenen üye geldi
umarım o siz değilsiniz
Kişi kim anlamadım ama bahsettiğiniz kişi değilimBenim de aklıma aynı kişi geldi
Direk engellemedim ama cevap vermedim bir iki gün sonra silerim çocuk gibi olmak istemedimSık sık yazıyorsanız artık usanmıştır sizden
Yanında sevgilisi olabilir
Biraz daha anlatır mısınız konuyu.Kişi kim anlamadım ama bahsettiğiniz kişi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?