Alt tarafı nasılsın yazdım

Kim kim haklı belli değil olay örgüsü de yok ama kesin olan bir şey varsa karşı taraf sizi tamamen hayatından çıkarmış o halde sizde çıkarın gitsin.

Bu beyle aranızda neler geçti? Ne tür bir ilişkiniz vardı bunları yazmadan ne söyleyebiliriz

Bişe yazarsan daha kötü olursun kendini kötü hissedersin hemen direk sil kafandan çıkar başka şeylerle odaklan

Beni rahatsız etme kesinlikle bir daha gibi şeyler yazmış. Çok kötü oldum. Ne yapayım direk sileyim mi cevap vermeden
Zaten beni rahatsız etme şeklinde cikisabiliyorsa yazıp yazmaman fark etmiyor onun için..
Silersen içini sogutursun o kişinin umrunda değil sanki.

Durduk yere hangi erkek böyle yazar? Belli ki daha önce aranızda bir şey olmuş ki yakasından düşmeni istiyor. Nasılsın sorusunun karşılığı hiçbir erkekte bu değildir. Adamı nasıl bıktırdın önce kısmı anlat

Beni rahatsız etme kesinlikle bir daha gibi şeyler yazmış. Çok kötü oldum. Ne yapayım direk sileyim mi cevap vermeden
Keşke ayrinti verseydiniz cok üstünkorü yazmışsınız
Muhtemenlen hayatında biri var ya da iletişim kurmak isterken bunaltmış olabilirsiniz

%1500 Hayatında biri var. Bekar, yalnız Hiç bir erkek böyle net bir şekilde kadını terslemez. Mesajı size hayatında kı kadın bile atmış olabilir.
kadınlar ilgi duymadıkları erkekleri kestirip atar ama erkeklerin o kadar keskin çizgileri yoktur. Bahane uydururlar, meşgulüm filan derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…