- 19 Mayıs 2020
- 47.342
- 212.667
- 598
Ya yanında sevgilisi vardı ya da eksik yazmışsınız. Kimse durduk yere bu kadar ağır şeyler yazmaz bence. Belli ki öncesi de var.Beni rahatsız etme kesinlikle bir daha gibi şeyler yazmış. Çok kötü oldum. Ne yapayım direk sileyim mi cevap vermeden
Şey yaz "yüz verdik ay..ya geldi pisledi halıya".Direk engellemedim ama cevap vermedim bir iki gün sonra silerim çocuk gibi olmak istemedim
Rahatsız etmeyiverinBeni rahatsız etme kesinlikle bir daha gibi şeyler yazmış. Çok kötü oldum. Ne yapayım direk sileyim mi cevap vermeden
Cevap dahi verme sil gitsin.Beni rahatsız etme kesinlikle bir daha gibi şeyler yazmış. Çok kötü oldum. Ne yapayım direk sileyim mi cevap vermeden
Zaten beni rahatsız etme şeklinde cikisabiliyorsa yazıp yazmaman fark etmiyor onun için..Beni rahatsız etme kesinlikle bir daha gibi şeyler yazmış. Çok kötü oldum. Ne yapayım direk sileyim mi cevap vermeden
Keşke ayrinti verseydiniz cok üstünkorü yazmışsınızBeni rahatsız etme kesinlikle bir daha gibi şeyler yazmış. Çok kötü oldum. Ne yapayım direk sileyim mi cevap vermeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?