alt temizliği

aslidirek

Duruşkom benim
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
215
0
96
İstanbul
Ben alt temizliğini canbebenin ıslak mendilleriyle yapıytorum.Ama tam olarak rahat etmiyo içim.Kız çocuklarının alt temizliği önemli sonuçta.
Siz ne kullanıyosunuz alt temizliği için?

selam,büyük tuvaletini yaparsa altını yıkıyorum.küçük tuvaletse eğer önden arkaya doğru paraben içermeyen ıslak mendille siliyorum.(ıslak mendillerin içeriklerini okuyorum ona göre alıyorum)arkadan öne silmemeliymişiz idrar yolu enfeksiyonu kapmasınlar diye.

Valla ben doğduğundan beri Unybaby'nin ıslak mendilini kullanıyorum. Hastaneden de hep Unybaby'nin ürünlerini tavsiye ettiler. Kakasını yapınca genelde müsaitsem poposunu yıkamayı tercih ediyorum. Değilsem Unybaby ile önden arkaya doğru siliyorum. 1,5 aylıktan itibarende hiç pişik önleyici kullanmadım. Çok şükür hiç pişik gibi bi sorun yaşamadım zemuszemus

canım bende kakasını yapmışsa altını yıkıyorum diğer türlü ıslak mendille silip kurulayıp bezini takıyorum ama genelde yıkıyorum çok şükür pişik olmadı ıslak mendil olarakta hopps baby mate johnson baby kullandım üçündende memnun kaldım önden arkaya doğru temizlemek çok önemli enfeksiyon kapmaması açısından

ben ıslak mendil kullanmıyorum ne tür olursa olsun.tabi dışarda zorunlu haller dışında o zaman hops veya jahnsons baby ıslak mendil kullanıyorum.alkolsüz ıslak mendilleri tercih ediyorum...ben ılık su alıyorum,pamuğu batırıp siliyorum.ister küçük ister büyük tuvaletini yapmış olsun bu şekilde temizliyorum altını.tabi ki önden arkaya doğru...

bende ıslak mendil kullanıyorum,unibaby markası,onunla güzelce tezmiliyorum,önden arkaya doğru siliyorum ,sonra pişik kremini sürüyorum hiç bişey olmadı çok şükür

bişey merak ettim böyle basit sorunlar için neden konu açıyorsunuz

mayıs annelerinde bu konular çokkk fazlaa kouşuluyor .......ki bu tarz konular bebeklerin beslenmesi ,bebek bakımı,kontrol vs.bölümlerinde var.......

bende erzaman ıslak mendılle temızlıyorum hıc pısık olmadı cok sukur ilk basta nıvea kullandım bıraz pahalı geldı sımdıde baby starın 3 lu paketınden kullanıyorum cok memnunummm

Bu konuyu açtım çünkü bebeğim için en iyisini yapmak istiyorum.Mayıs anneleri bölümünde çok yazılıyo olabilir ama hergün takip etmediğimden konuları yakalayamıyorum.

bende huggss ıslak mendilini kulanıyorum cok memnunum kasını ypaınca yıkamaya gayret edıyorum. ve muhakkak sebamed pişik kremı kulanıyorum.pişik hic olmadık allah şukur.

tebrik ederim arkadaşım, bence en doğrusu da bu.vereliniortak

arkadan öne doğru değil önden arkaya doğru yanlış anlatmışlar yada yanlış anlamışsın

arkadan öne doğru değil önden arkaya doğru yanlış anlatmışlar yada yanlış anlamışsın

Bence de sen okuduğunu yanlış anlamışsın arkadaşım. Önden arkaya siliyorum, arkadan öne silmemeliymişiz yazmış arkadaş.

dandini28 kullanıcısından alıntı
selam,büyük tuvaletini yaparsa altını yıkıyorum.küçük tuvaletse eğer önden arkaya doğru paraben içermeyen ıslak mendille siliyorum.(ıslak mendillerin içeriklerini okuyorum ona göre alıyorum)arkadan öne silmemeliymişiz idrar yolu enfeksiyonu kapmasınlar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…