- 20 Ağustos 2021
- 310
- 389
- 18
- Konu Sahibi Kelebegimmmxxxx
-
Hic korkma inan o kadar derine girmiyor. Rahat olursan, gerilmezsen cok rahat yaptırırsın. Oyle can yakıcı birseyi yokMerhaba Kızlar Ben 2 sene 3 aydir evliyim ve vajinusmusum cok doltora gittim ve faydasini bir turlu goremedim en sonunda burayi acdim ve bana cesaret verdiler kk allah razı olsun aparat aldim ve aparatlari kolayca yaptim.esli denemeye gecdik istemsizece yine kasilma.oldu cocuk sahibi olmak istiyorum artik altan muayeneden cok korkuyorum esim sonuclari temiz doktorlar altan bakmamaiz lazim diyor cok korkuyorum ben cok caresizim
Gercektenmi cok sagol canim allah razi olsunHic korkma inan o kadar derine girmiyor. Rahat olursan, gerilmezsen cok rahat yaptırırsın. Oyle can yakıcı birseyi yok
Bence de hiç korkmayın, benim vajinismus problemim olmadı ama aşırı panik bir insanımdır.Gercektenmi cok sagol canim allah razi olsun
Cok tesekkur ederim allah razi olsun rahatlattiniz beni cok heyecanli biriyimBence de hiç korkmayın, benim vajinismus problemim olmadı ama aşırı panik bir insanımdır.
Kendimi hafif sıkıyor olmama rağmen hiç acı ağrı vs duymadım.
Muayene sırasında mümkün olduğunca derin nefes alıp rahatlamaya çalışın, hiç korkulacak bir şey olmadığını göreceksiniz.
Öncelikle hiç korkmayın, sakin olmak çok işe yarayacak..Muayne çok basit bir şey aslında kafamız da büyütüyoruz sadece..Bende vajinusmus tum hayal bile edemezdim jinekolojik muayeneyi artık çok basit bir işlem geliyor..Merhaba Kızlar Ben 2 sene 3 aydir evliyim ve vajinusmusum cok doltora gittim ve faydasini bir turlu goremedim en sonunda burayi acdim ve bana cesaret verdiler kk allah razı olsun aparat aldim ve aparatlari kolayca yaptim.esli denemeye gecdik istemsizece yine kasilma.oldu cocuk sahibi olmak istiyorum artik altan muayeneden cok korkuyorum esim sonuclari temiz doktorlar altan bakmamaiz lazim diyor cok korkuyorum ben cok caresizim
Bende 7 ay kadar yaşadım bu durumu iki kere muayeneye gittim biyolojik de sorun yok psikolojik dediler sonra kendiliğinden oldu .Merhaba Kızlar Ben 2 sene 3 aydir evliyim ve vajinusmusum cok doltora gittim ve faydasini bir turlu goremedim en sonunda burayi acdim ve bana cesaret verdiler kk allah razı olsun aparat aldim ve aparatlari kolayca yaptim.esli denemeye gecdik istemsizece yine kasilma.oldu cocuk sahibi olmak istiyorum artik altan muayeneden cok korkuyorum esim sonuclari temiz doktorlar altan bakmamaiz lazim diyor cok korkuyorum ben cok caresizim
Cok sagolun tesekur ederim insan etkileniyor dediginiz gibiBende 7 ay kadar yaşadım bu durumu iki kere muayeneye gittim biyolojik de sorun yok psikolojik dediler sonra kendiliğinden oldu .
Ne muayene ne ilişki de ikinizde sakin ve rahat olduğunuz sürece hiç korkacak birsey yok .
Sonra aaa bu muydu diyeceksiniz ...
Herkesin abartılı laflarına da inanmayın eğer çevrenizde varsa korkutanlar eşlerin yaklaşım şekli o anki hal tavrı çok önemli çünkü ..
Sizdemi vajinusmustunuzÖncelikle hiç korkmayın, sakin olmak çok işe yarayacak..Muayne çok basit bir şey aslında kafamız da büyütüyoruz sadece..Bende vajinusmus tum hayal bile edemezdim jinekolojik muayeneyi artık çok basit bir işlem geliyor..
Evet Sekiz ay yaşadım bu durumu ve muayeneye gitmek kabus gibi gelmişti..Ama inanın hiç te sor değil, sadece kendinizi kasmayın ve kararlı olun..Ben randevu alıp kapıdan döndüğümü biliyorum.Şimdi yaptığım şey çok saçma geliyo inanınSizdemi vajinusmustunuz
Sen vajinismus aşmış güçlü bir kadınsın o Vajinal ultrason da bakılan cihaz belki de üçüncü aparatla aynı ölçüde hiç korkma git güzelce baktır zaten doktora böyle bir vajinismus öykünden bahsedersen yardımcı olurlar canımMerhaba Kızlar Ben 2 sene 3 aydir evliyim ve vajinusmusum cok doltora gittim ve faydasini bir turlu goremedim en sonunda burayi acdim ve bana cesaret verdiler kk allah razı olsun aparat aldim ve aparatlari kolayca yaptim.esli denemeye gecdik istemsizece yine kasilma.oldu cocuk sahibi olmak istiyorum artik altan muayeneden cok korkuyorum esim sonuclari temiz doktorlar altan bakmamaiz lazim diyor cok korkuyorum ben cok caresizim
Canim benimmmm cok tesekkür ederim iyi ' ki varsinSen vajinismus aşmış güçlü bir kadınsın o Vajinal ultrason da bakılan cihaz belki de üçüncü aparatla aynı ölçüde hiç korkma git güzelce baktır zaten doktora böyle bir vajinismus öykünden bahsedersen yardımcı olurlar canım
Sendee kelebeğimCanim benimmmm cok tesekkür ederim iyi ' ki varsin
Vajinismus değilim ama çok ötlek biriyimdir ama bazı şeyleri yaşaya yaşaya biraz korkuyu yeniyor insan aparat gibi düşün kendi kendini strese sokma sakin ol kendini kasmaCok tesekkur ederim allah razi olsun rahatlattiniz beni cok heyecanli biriyim
Cok tesekkkur ederim desteginiz icin Rabbim de sizin gonlunuzdekimi versinVajinismus değilim ama çok ötlek biriyimdir ama bazı şeyleri yaşaya yaşaya biraz korkuyu yeniyor insan aparat gibi düşün kendi kendini strese sokma sakin ol kendini kasma
Bana ozelden yazarmisn canim sana birsey soracam ben sana mesaj atamiyorumSendee kelebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?