Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

jinekolog olmak istemiyor hep bunu ısrar ettik olsun diye ama IIIIIIhhhhhh istemem dedi. intern oldukarında doğumlara çok girmişler içi kalkmış yoook o olmaz diyor. kulak burun boğaz istiyor şu anda. puanları yüksekmiş galiba bakalım neyi tutturacak. barim tüpçü olaydı da bize belki faydası olurdu ama yokkk. :)) yaa tabi sağlık taciri olmasın hiç biri. aman aman.

ne o cicim beğenemdinmi alıntılarımı ne edeyim hepsine konuşasım geldi :)) tek kalemde çıkarttım yoktum oa ara idare edin janım sizde aaa delikafadulden
bak kısa kestim şimdi.

mutsuz canım nickin de kalsın bu kelime sen hep mutlu ol emi. bak hepimizde var bir dert. üstesinden geliriz evelallah... sıkma canını. anlatmak istermisin kendineden?

hanımlar umut ve feri niye bana selam sabah yok ayrı yedik ayrımı düştük :)))) muhabbete devamm şunlara bak yaa. ben geldim koca sayfa yaptım oraya tek aycan mı gördü alooooo kaydirigubbakcemile

ah aycanım inşallah da hiç sanmıyorum beni dövmezseniz son bir soru bunu daha önce geshenk sormuştu hamilelikte ateş sürekli yükselirmi aycaaaan ben hayıtı bir aydır kullanıyorum ama hepsini karıştırarak ve günde bir kez

Kizlar ben cikmaliyim..Esim kizarmaya basladi,galiba sinir oluyor bana..bitaz ilgileneyim,daha konusamadik dogru düzgün...

aycan,umut,geschenk..iyi gecelr kizlar....

Geschenk slm verdimya canim...ama gec oldu galiba kusura bakma canim,,

Fericim esin hakli, adam bugün geldi, sen internette sabahliyon.

Umutcum Geschenkcim vede Mutsuz hepinize iyi geceler diliyom, nolur beni anlayin. Sabah is var. :gitme:

umjut kiz verdikya cevap...okumadinmi yoksa,karisiyor bazen yazilar bir bak istersen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…