Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

canlarım erkek milleti çoğu böyle,duyarsız ve benciller.fericim benim eşimde seninki gibi tüpbebek öneriyor doktorlar ama bizimkisi kesinlikle hayır diyor,iğneyle yumoş oluyor,ama tutunamıyor .tek taraflı mücadele çok zor yıpratıyor kadını.birde kaynana baskısı var tabi.inşallah kabul eder eşin.topraksu arkadaşım üzüldüm senin içinde eşine en ihtiyacın olduğu dönemde böyle olması çok kötü bu bir sınav canım eşinde sınıfta kalmış.allah ona hidayet versin senin ve bebeğinin kıymetini bilsin inşallah.bebeğin için stres önmeli inan küçücükler ama hissediyorlar gerginlik oldumu sonrs sütün için iyi değil ah ne diyeyim denecek çok şey var ama kendine ve bebeğine iyi bak inşallah düzeltirsiniz canım dertleşmek istersen buradada bir arkadaşın var burdan cepten nezaman istersen yanındayım unutma.

canım benim teşekkürler. işte biraz duruldu eşim bakacağım duruma artık gene aynı şekilde olursa o zaman tekrar düşüneceğim. çocuğum var bir araya gelmem lazım yada ben bununla kesin yapamam demiyorum zamana bıraktım hayırlısı diyorum.

arkadaşlar selam hepinizi çok özledim gelip bakıyorum kimse yok kızlar size nacizane tavsiyem sizden önemli bir şey yok bunu unutmayın ve hiç bir şeye stres yapmayın.ben iyiyim okul başladı ama ders çok erken başlıyor sabah 7 de ders te oluyorum.işte arada kontrollere gidiyorum. bana dua edin. hepinizi çok seviyorum bir şeye stres yapmadan önce beni hatırlayın.görüşmek üzere

Herkese yeniden merhaba..
Beni affedin uzun süredir giremiyorum
zor günler geçirdim bazı şeyler üst üste geldi
ramazan bayramından sonra toparlanabildik.
Bi baktım kızım kocaman olmuş da yoruyo beni..
Umarım herkes iyidir.
Kızımın resmini paylaştım teyzeleri.
Allahım dileyen isteyen herkese nasip eylesin inş.
Görüşmek dileğiyle...

Herkese yeniden merhaba..
Beni affedin uzun süredir giremiyorum
zor günler geçirdim bazı şeyler üst üste geldi
ramazan bayramından sonra toparlanabildik.
Bi baktım kızım kocaman olmuş da yoruyo beni..
Umarım herkes iyidir.
Kızımın resmini paylaştım teyzeleri.
Allahım dileyen isteyen herkese nasip eylesin inş.
Görüşmek dileğiyle...

Allah bağışlasın canım.
bizim kızlar kayboldu kimseler gelmiyor artık. merak ediyorum onları.

Allah bağışlasın canım.
bizim kızlar kayboldu kimseler gelmiyor artık. merak ediyorum onları.[/QUOTEbende girmiyordum uzun süredir toprakcım inanırmısın herşeye küsmüştüm.ama bugün herşeyle barıştım çünkü tam 5+1 günlük hamileymişim.süpriz oldu tedavileride bırakmıştım.allahıma çok şükür keseyi gördü daha küçük olduğu için kalp atışı duyulmadı bir ki hafta sonra bakalım dedi.inşallah kalp atışınıda duyarım.allahım tüm isteyen arkadaşlarımıda versin inşallah.sen iyimisin ,bebiş nasıl herşey yolundamı?

Sevgili arkadaslarim,

Nasilsiniz? umarim herkesin keyfi yerindedir. Minik Zeyno'm buyuyor ve tam bir arkadas oldu bana, birlikte pazara gidip alisveris yapiyoruz, okula baslayacak subatta:)
Ben bildiginiz gibi ise gidip geliyorum ve o acayip hirslarimdan silkindim:) herkes cok sasiriyor nasil oldu da bu kadin 180 derece degisti diye:)

Hic beklemedigim bir anda ogrendim ki ikinci bebek yolda...:1:
Cok sasirdim, inanamadim...bir yandan da cok suclu hissettim kizima karsi daha o bebek:(.

Benden haberler boyle...sizleri cok ozledim biraz hayirsizlik edip uzun zamandir yazmadim biliyorum ama inanin aklimdasiniz daima...
Sevgilerimle,
Yildiz

kimsecikler yok toprakcım,bahar rahaveti galiba.ne yapıyorsun iyimisiniz minnoşunla?bende bir değişiklik yok saldım çayıra mevla kayıra oldu artık.bu arada iş kadını oldum bende.dükkan devraldık eşimle 9 senedir fatura ödeme merkeziymiş,bizde aynen devam ettiriyoruz .eşimle bir çalışıyoruz.hesap kitap işleri zormuş canım .sabah bir kalkıyoruz sankim bizi dövmüşler,her yanımız ağrıyor.birde benim iş oturarak yandım valla totoş şimdiden büyüdü.prensesi öp benim için,görüşürüz canım.

kimsecikler yok toprakcım,bahar rahaveti galiba.ne yapıyorsun iyimisiniz minnoşunla?bende bir değişiklik yok saldım çayıra mevla kayıra oldu artık.bu arada iş kadını oldum bende.dükkan devraldık eşimle 9 senedir fatura ödeme merkeziymiş,bizde aynen devam ettiriyoruz .eşimle bir çalışıyoruz.hesap kitap işleri zormuş canım .sabah bir kalkıyoruz sankim bizi dövmüşler,her yanımız ağrıyor.birde benim iş oturarak yandım valla totoş şimdiden büyüdü.prensesi öp benim için,görüşürüz canım.

merhaba canım. hayırlı olsun yeni işiniz. inşallah herşey yolunda gider.

bizde 2 gün önce resmi olarak da ayrıldık. kendimi tuhaf hissediyorum. 6 aydır görüşmüyorduk ama tamamen bitmesi farklı birşeymiş.

kızlarıda çok merak ettim aylardır hiç girmiyorlar inşallah iyidirler.

Merhaba kızlar,

Sizleri çokk merak ediyorum nede olsa aynı umutları, sevinçleri, hüzünleri hayatımızın bi döneminde paylaştık bu sayfalarda yollarımız kesişti.

Feri, Aycan, Umut yeni yollara sapıp ordan devammı ediyorsunuz, ne bileyim burdan bi el sallasanız çok sevinirim.
Selamlar.

Instagramdan ... sayfasından ovulasyon takibi yaptırarak hamile kalabilirsiniz ben ve benim gibi çok gebe kalan oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar

36 yaşındayım. 26 yaşında erken menopoza girdim o günden beri cyclo prpgynova ile adet oluyorum

hatta son bir kaç senedir 2-3ayda bir oluyor

2010 ve 2011 yılında 2 başarısız tüp bebek denemem oldu, yumurta oluşmadı bile ve protokol yarıda kaldı.

tanıştığım tüm doktorlar, yumurta nakline yönlendirdi. Timir Gürkan hoca ile görüseçeğim son olarak.

senelerdir, bu foruma girmedim bile ve bu sürede hayatımda inanılmaz zor, kötü ve güzel değişimler de oldu. yani umudum ve inancım yaralı fakat dolu dolu bir taraftan.

amh 0.08

fsh en düşük 39 çıkıyor

gürgan hocayı cok tavsiye ediyorlar. yorumlarınızı almak ısterım

kızlar ben geldim evet aycanım çok güzel fikir bu topik kim ne kullanıyor hangisi işe yarıyor birbrimizle paylaşırız biz sadece hayıt kulanmıyoruz önümüze ne gelirse kullanıyoruz yalnız feri senin söylediğin hap mı bitki mi ve yararlarından üretkenlikle ilgili bir şey bulamadım .kızlar birde eşime çörek otuyağı hapı al demiştim oda çörek otu yağı almış şimdi ben onu ne ypacağım bir işe yararmı bu bir ikincisi ise böğürtlen kökü almış böğürtlen kökü aynen küçük odun parçalarına benziyor ben onu nasıl içeceğim

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-03-22-39-19-096_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-02-03-22-39-19-096_com.android.chrome.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 27
Gebelik varmı acil biraz 17 Aralık'ta adet oldum 25 başımı yıkadım halen olmadım adet

Back
X