canlarım erkek milleti çoğu böyle,duyarsız ve benciller.fericim benim eşimde seninki gibi tüpbebek öneriyor doktorlar ama bizimkisi kesinlikle hayır diyor,iğneyle yumoş oluyor,ama tutunamıyor .tek taraflı mücadele çok zor yıpratıyor kadını.birde kaynana baskısı var tabi.inşallah kabul eder eşin.topraksu arkadaşım üzüldüm senin içinde eşine en ihtiyacın olduğu dönemde böyle olması çok kötü bu bir sınav canım eşinde sınıfta kalmış.allah ona hidayet versin senin ve bebeğinin kıymetini bilsin inşallah.bebeğin için stres önmeli inan küçücükler ama hissediyorlar gerginlik oldumu sonrs sütün için iyi değil ah ne diyeyim denecek çok şey var ama kendine ve bebeğine iyi bak inşallah düzeltirsiniz canım dertleşmek istersen buradada bir arkadaşın var burdan cepten nezaman istersen yanındayım unutma.
canım benim teşekkürler. işte biraz duruldu eşim bakacağım duruma artık gene aynı şekilde olursa o zaman tekrar düşüneceğim. çocuğum var bir araya gelmem lazım yada ben bununla kesin yapamam demiyorum zamana bıraktım hayırlısı diyorum.