Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim kafam karışık şimdi ben yarın hangi çaylara nelere başlıyorum bi deyin bakiiim bana
Aycan hocam bu konuda bilgi versin ..
Eh be Geschenk, biz bunlari hep yasadik, cok zor................bi müddet sonra yine istiyon, bi zaman sonrada hormonman oldum, hormon almadan duramiyorum diyon, kendini tiye aliyon, dilerim sen benim gibi hayal kirikliklari yasama
Tüp olayi, bir nevi kumar, ya tutarsa; umut iste be Geschenk
kızlar dr bana klomen verecek ti sizce klomeni kullanayımmı hani klomen yumurtaları bitiriyormuş ya
kızlar dr bana klomen verecek ti sizce klomeni kullanayımmı hani klomen yumurtaları bitiriyormuş ya
CANIM bende myomda var ya hani rahim kadardı işlem öncesi ilaçlarla dahada büyüdü ne yapsamki onu aldırsammı sağlık açısından kansızlık yapacak zamanla şu an değerlerim iyiydi yani transferden önce sonrasında ne oldu bilmiyorum ama. yani o hormon takviyeleri başa dert. Allah korusun kanser bile yapıyormuş. bide o hallere düşmek var.
kizlar...Kazen´´e nerden msj gönderiliyor....alakasiz oldu ama
Evet gönderiliyo. Artik onunlami yazisican :tomato:
Sendemi Nick degistiricen, Sayi nickin senide ilginc, nasil aklina geldi ??? Kreatif arkadasim kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben miyom ameliyatından sonra kısır oldum daha önce yazmıştım bence çok iyi düşün
aycanım ona göre derken çok yüksek ise
arkadaşlar ben miyom ameliyatından sonra kısır oldum daha önce yazmıştım bence çok iyi düşün
aycan ben maydanoz sütü bir kez adaçayıyağını da bir kez yaptım bir kez etkilermi
nasıl yani yaaaa... ne demek bu..