Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Kizlarrrrrrrrrrr günaydin hepinize...

uyku tutmadi,uyutmuyor yasananlar 04.30 itibariyle uyandim,cok sicak,dayanamadim ciktim yataktan ve basladim arastirmaya...son buldugum bilgiyi sizde okuyun bakalim ne diyeceksiniz...

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca > Kadın & Çocuk Sağlığı > İnfertilite / Kısırlık
Basit bir yöntemle infertiliteyi yendim

bende arastirmalara devam edip tekrar uyumaya calisayim..........

feri o siteye girdim ve çok ilginç çok da merak ettim ama ilaç romanyadan başka yerde satılmıyormuş

kızlar mrb topiğinizi tesedüf eseri gördüm umkarım bana yardımcı olursunuz.benim 1 tüpüm kapalı biri zedeli bana önere bileceğiniz ne gibi kürler var.özelime yazarsanız çok sevinirim.allahım herkesin gönlündekini versin

kızlar eşim yeni geldi aslında tlf da söyledi ama kendim görmem gerekiyordu değerlerim çooooook normal fsh 9 tsh çok küçük biraz yüksek normalde 4.20 olmasıberek benim 4.21 mi ne kağıda bakıp söylerim herşey çok normal çok sevindim işte bitkilerin mucizesi sizi çoooook seviyorum yazdıklarınızı okuyayım

Gördünmü güzelim,demistik sana..fsh degerinde dahada düsecek kürler sayesinde ...tsh cok az yüksek,ama sorun degil,cözümü cok kolay..rahimded sorun yok..yumurta rezervi icinde kontrole gittinmi olay bitmistir..yeterki bozma morelini..

Ben bu aralar kendimi iyi hissediyorum..cünkü 2010 bitimine kadar zaten gebe kalamam,kalmamliyimda .Amelyat ve sonrasina odaklandim..ondan galiba iyiyim..sonrasinda bu ay,öbür ay derken dagilirim sanirim..sü düsüklerin sebebide cikmadi ya anlamadim gitti..simdi ben hamile kalsamda sonu;gecmise bakilacak olursa hic umut verici bir tabloda yok..

Kzlar bu arda gögüs uclarim nerdeyse siyaha yakin...agrida var..ama caylara devam birakmadim..regl olana kadar icecegim.

aksama görüsürüz kuzucuklarimmmmm

Umut... bu arada gözün aydin demedim..gözün aydin..

COLOR="Red"]Aycan [/COLOR]valla galiba ben yaniyorum...acayip ya ,caylardanmi ne...esimde diyor ne bu halin,boncuk,boncuk terliyorum,günde 2 kez dus alip,sürekli üstümü degistiriyorum...neyseki yarin hava soguyacak,yagmurda var..

Geschenksenin arkadaslarinin her zaman basimizin üstünde yeri var..

Aksama bulusalim...

Umutcum, gördün demi, korktugun gibi bisey yokmus, panik kadin.
Al iste belki 8 dile cikacakti FSH ama stresle yükselttin bence. Sükür Allahima, hersey güzel olucak ben inaniyorum.
TSH Tiroid bezi hikayesi hayatim, ama sinirdasin yüksek filan degil. SIKILMA, tüp bebekte kullandigimiz ilaclar direk o hormona etki ediyo, anlican oynatiyo. Caylara devam

Feri ben ancak isindim. Ama belki caylar sende böyle bi etki yapiyor.

kiz ben Kasim 2009 da tüp yaptiriken 50.44 e firlamisti. Alternatif Tip, Arastirmacilik, iste sonuc.

Kiz bidaha durduk yer panik yaparsan kizicam sana ha.

benimde gecen ay..TSH 0.08 150 mg hap kullaniyordum...doktor devam dedi bende ne demek dedim...cok düsük,hap fazla geliyor bence 125 icim dedim..haklisin dedi...10 yillik guatr hastasiyim ben...adam bilmiyor hap ayarlamayi

benimde gecen ay..TSH 0.08 150 mg hap kullaniyordum...doktor devam dedi bende ne demek dedim...cok düsük,hap fazla geliyor bence 125 icim dedim..haklisin dedi...10 yillik guatr hastasiyim ben...adam bilmiyor hap ayarlamayi

Ben bu ay 25 mg. ye basladim, ama Umutun Endokrinoloji uzmanina gidip hap gereklimi onu sormasi lazim

Aslinda gerekmiyor,,ama gebelikte 2-2,5 sinirinda olmasi idal mis...gerci bazi labratuarlara göre üst sinir 5...umutunki hastaliktan degil stresten bence ...az sakinlesse düser..

kızlar ben kaç aydır iyotsuz tuz kullanıyordum yanlışlıkla almışım geçen gün eşime dedim a bu tuz iyotsuzmuş diye onun etkisi olabilirmi

Back
X