Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

UMUT Kagidi buldum bak söyle yaziyo,
FT3 2,90
FT4 11,8
TSH basal 1,61
Anti - TPO 174,3 (Bak ilginc bu neyse cok yüksek)
Estradoil 182,1
17 OHP 2,8
DHEAS 0,5
FSH 10,7
AMH 0,3
Progestoron 9,0
LH 9,2
benim ea degerime bakilmamis, daha burada bir sürü seye bakmis bu kadin

Son düzenleme:
niye 14.gün gittinki anlamdim..14. gün bazi hormonlar daha yüksek cikiyor..hormon degerlerini reglin 2,3,4. günleri daha dogru bilgi veriyor...tabi progesteron garic

niye 14.gün gittinki anlamdim..14. gün bazi hormonlar daha yüksek cikiyor..hormon degerlerini reglin 2,3,4. günleri daha dogru bilgi veriyor...tabi progesteron garic
Feri, sende biliyonki, burada istedigin zaman termin vermiyolar, helede endokronologdan, bu termini mart ayinda yaptim ta mayisa gün verdiler, sonra ben zaten menopozdayim diye düsünüyordum, onun icin bu sonuclar bana sürpriz oldu.

Folliküler faz 2.8 - 11.3 mIU/mL
Ovülasyon fazı 5.8 - 21 mIU/mL
Luteal faz 1.2-9.0 mIU/mL
Menopoz 21.7-153 mIU/mL
en ovülasyon fazinda vermisin kani...o zaman senin FSH 5.8-21--e kadar sikmasi normal seninki 10 cikmis...yani folliküler fazda versen..(OVÜLASYON ÖNCESI DÖNEM) DEGERIN DAHADA DÜSÜK CIKACAK::

Canim ya...reglim 2 ve 3. günü kadin doktoruna gitsen seni termin olmasada mecbur almaya..tam ne zaman regl olavcagimizi biliyormuyzki terminli gidelim..

merhaba umjut...kiz umut be aycan..reglinin 14, günü fsh icin kan vermis ve 10 cikmis...3. günü verse 5.6 cikacak valla..

Fsh
Folliküler faz 2.8 - 11.3 mIU/mL--- adetin ilk 12.günü
Ovülasyon fazı 5.8 - 21 mIU/mL ..---ovülasyon zamani 12--16. günler
Luteal faz 1.2-9.0 mIU/mL--- adetin 16 ile basladigi tarih..

evet haklısın feri çok daha düşük çıkacak demek ya biz bu işi çözdük gör bak senin miyomunda küçülmüştür belki tamamen yok olmuştur inşallah

Back
X