Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Arkadaslar, ben sizleri cok seviyorum, bunu lütfen hic ama hic unutmayin.

Bak extra kalktim kagit buldum yayinladim. Ya Feri moral verdin ha...........

aycan yavrum unuturmuyuz...ben bilimsel gercekleri söyledim:1:--
Folliküler faz
Ovülasyon fazı
Luteal faz
bu konulara bak..o zaman anlayacaksin bosuna üzüldügünü..mesela progesterona..Luteal fazda bklir...yani yumurtlamadan 1 hafta sonra...diger hormonlarada Folliküler fazda yani reglin ilk 4 günü..senin verdigin 14.gün degerleri cok iyi..sorun yok..hormonlarinda..

Sagol Feri, inan bilmiyodum bunlari, vallahi iyi, bak hepimizin baska bi alanda uzmanligi var....kaydirigubbakcemile5
Bayagi iyiyiz. Bu arada bayagi konugumuz oldu, Umut olsa..............farkederdi

Estradiol (E2)

Adetin 3. günü 25-75 pg/ml

Küçük değerler uyarılmaya daha meyilli olunduğunu gösterir. Adetin 3. gün E2 değerinin çok yüksek çıkması , fonksiyonel bir kist veya yine yumurta rezervinin azalması göstergesiolabilir---

adetin 14. gününe göre normal degerin

Kadiniz degilmi...alt tarafi bizim icin hayati 6-7 hormon var..hepsini bilelim..biz hormonlarimizin esareti altindayiz..

Esinde az dinlensin...sizde ekim,kasim gibi baslarsiniz...erkekte sorun olsada malesfki cözüm yine kadinda..kadinin üstünden tedavi gidiyor...su erkekler ne sanslilar...offffff

Esinde az dinlensin...sizde ekim,kasim gibi baslarsiniz...erkekte sorun olsada malesfki cözüm yine kadinda..kadinin üstünden tedavi gidiyor...su erkekler ne sanslilar...offffff

Yok ben bidaha denemek istemiyom, yoruldum, Allaha havale ettim. Ben hormonlarimi düzelteyim bana yeter. Belki bigün onunkilerde düzelir

kizlar benim evde bir dosyam var...icinde son 3 yilin gititigim her doktorun,sonuclari,edindigim lazim olacak bilgilerin bilgisayr ciktilari..2 yavrumun..ilkinide hic birsey bilmiyordum cünkü..annepaslar..hastane ve doktor raporlar...arada acip bakiyorum

simdi güya ilacsiz tüp bebekte yapiyorlar..dur bakalim gün dogmadan neler dogar,,

aslında size bir şey itiraf edeyim ben tüp bebeğe inanmıyorum çünkü o süreç o kadar zorki bence normal bir insanın bile tüp te tutma ihtimali çok düşük çünkü o stresi 2 günde bir o çatala çıkmayı her yürek kaldırmaz

ilaçsız tüp bebek bana çok saçma geliyor yumurtanın kendiliğinden büyümesi bekleniyor büyüyünce yumurta alınıyor ve dışsrdan spermle birleştiriliyor sonra transfer

Feri seni tebrik ederim, demek herseyi dosyaladin, ben bu konuda cok tembelim.
Umut hosgeldin canim
Feri ilacsiz tüp nasil yapicaklar merak ediyom, biz ilaclarla bile zor üretiyoz, ilacsiz noluruz bilmem

ilaçsız tüp bebek bana çok saçma geliyor yumurtanın kendiliğinden büyümesi bekleniyor büyüyünce yumurta alınıyor ve dışsrdan spermle birleştiriliyor sonra transfer

iyide yumurta ilacsiz 17mm. büyüyebiliyomu ? bak bilmiyodum. Doktorlar diyorya hani minumum yumurta 17 mm. olmali diye ? Ben hormonlarla o büyüklük elde ediliyo saniyodum

aslında size bir şey itiraf edeyim ben tüp bebeğe inanmıyorum çünkü o süreç o kadar zorki bence normal bir insanın bile tüp te tutma ihtimali çok düşük çünkü o stresi 2 günde bir o çatala çıkmayı her yürek kaldırmaz

Umutcugum insan oglu bazen hedeflerine ulasmak icin ne yollardan geciyorlar,ne acilar yasiyorlar...basaramasallarda..basarmaya inancla yola cikiyorlar...sende önce inanki olsun...

karinca ben daga cikacagim demis..arkadaslarina -cikamazsin ,bu bacaklarla yolda ölürsün demisler,karincada,hic olmazsa öleceksem o yolda ölürüm demis....

Back
X