Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

aycan büyümesen heralde hicbir kadin hamile kalmazdi....hic olmazsa o kadar agir ilaclar vermiyorlardir...neticede klomende büyütüyor degilmi..alt tarafi 5 gün 1 tane ile baslaniyor..

siz hele önce inanin..hemen itiraz etmeyin güzellerim..

aycan yok normali 17 ile 25 mm hamilelik o sürede gerçekleşiyor ya ben geçen gün gittiğim dr yumurtanın 25 mm olduğunu ama kalitesiz olduğunu söylemişti ya zaten 25 in üzeri kist imiş

Ya Umut dogru söylüyo, cok ama cok stresli vede zor sürec, simdi yazdiklarinizi okuyunca, gözlerim doldu, yasadiklarimi hatirladim, ay allahim sen kimseler aratma evlat.
Feri sende dogru söylüyosun, ama gercekten cok mesakkatli bi sürec, arti sonucu beklemeside zor ya

Simdi ben sizin gibi düsünsem 3 bebgmi kaybettim...ben canli dogum yapamam,buna inanmiyorum desem ..kiyameti koparirsiniz...feriii niye böyle düsünüyorsun diye...degilmi sekerlerrr

feri bence hormona hiç gerek yok benim o kadar ilaçla en yüksek dozla zorla büyüyen yumurtam çaylarımız ile 25 mm oldu kalitesizdi o başka bence ne varsa doğal yolda var ben gelecek ay tüpe gitmeyi düşünüyorum ama inşallah bana da sizlerede başka bir şeye gerek kalmadan çaylar ile hamile kalırız

aycan yok normali 17 ile 25 mm hamilelik o sürede gerçekleşiyor ya ben geçen gün gittiğim dr yumurtanın 25 mm olduğunu ama kalitesiz olduğunu söylemişti ya zaten 25 in üzeri kist imiş
O karnindan bakip, nasil kaliteli kalitesiz karar veriyorlar, inanamiyorum. O kadar dua etmistimki o yumurta döllensin diye. Olmadi iste. Ya Umut senin adetin fazlalastimi???
Ha anladim simdi, ben normalde okadar büyümedigini saniyordum

Simdi ben sizin gibi düsünsem 3 bebgmi kaybettim...ben canli dogum yapamam,buna inanmiyorum desem ..kiyameti koparirsiniz...feriii niye böyle düsünüyorsun diye...degilmi sekerlerrr
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

feri bence hormona hiç gerek yok benim o kadar ilaçla en yüksek dozla zorla büyüyen yumurtam çaylarımız ile 25 mm oldu kalitesizdi o başka bence ne varsa doğal yolda var ben gelecek ay tüpe gitmeyi düşünüyorum ama inşallah bana da sizlerede başka bir şeye gerek kalmadan çaylar ile hamile kalırız
Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

eğer yumurta parlak siyah olursa kaliteli imiş benim açık gri gibi idi adetim fazlalaşmadı bugünde bitti ama olsun gelecek ay daha iyi olacak en azında hormonlarım normal ve rengi normale döndü ya şükredüyorum

canım ferim senin durumun başka biz bitkilerle hamile kalacağız kız tüpe gerek kalmadan diyoz

anladim umitcugum...yani demek istiyorum ki pes etmeyecegiz..umudumuzu yitirmeyecegiz..eskiden tüp,asilamami vardi kizlar..doguda cocugu olmayanlar...ot,macun ne bulursalar yer,icerlermis..er yada gecte hamile kalirlarmis..

eğer yumurta parlak siyah olursa kaliteli imiş benim açık gri gibi idi adetim fazlalaşmadı bugünde bitti ama olsun gelecek ay daha iyi olacak en azında hormonlarım normal ve rengi normale döndü ya şükredüyorum
Ya Umut ben hälä belki üstüne görmüsündür diyom, sende bi test yap bence ya. O testte HCG ye bakilmismi?

hadi bir ssöz verelim üçümüzün de bebişlrinin olduğu ilk yaz buluşalım ve bu günleri analım varmısınız ama üçümüzün de olmasını bekliyoruz bu gazla ben yarın hamile kalırım artık

hadi bir ssöz verelim üçümüzün de bebişlrinin olduğu ilk yaz buluşalım ve bu günleri analım varmısınız ama üçümüzün de olmasını bekliyoruz bu gazla ben yarın hamile kalırım artık

Tamam canim, saglik kosullarimiz, vede bebeklerimizin sagligi müsait oldugu takdirde ben varim anacim

aycanım adetin 5. günü adaçayı yağı kullanacağım ya ondan önce yani yarın test ypacağım test aldım tahlil de hcg yok bu gidişle bende ayda 10 test yapacağım

Back
X