Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Kizlar hazir misafirimiz yokken sorayim, bu gelenler neden okuyup okuyup gidiyolar ? Yazmiyolar

herkes bizim gibi acaba degisik bir bilgi varmi diye bakiniyor...benim nerdeyse 2 yilim KK de gecti...sonrada üye oldum..sabahlara kadar,okumadigim yer birakmiyordum ki hala öyle..

herkes bizim gibi acaba degisik bir bilgi varmi diye bakiniyor...benim nerdeyse 2 yilim KK de gecti...sonrada üye oldum..sabahlara kadar,okumadigim yer birakmiyordum ki hala öyle..
Bende okudum okudum, ama sonunda üye oldum. Bi kac kere yzdim, hic cevap filan yazmadilar. Öyle Umut gibi hosgeldin filan diyende yoktu.
Neyse sonra alternatiflare takildim, cünküü ilgi alanima alternatif giriyo. Sonra umut geldi geschenk vede Feri. Yol arkadaslarim

şimdi kızlar beni döveceniz ama bir şey sormam lazım ben bu bitkileri iyice karıştırdım ne kullandığımı sööölimmi

sabahleyin çörekotu,bal,polen,tarçın karışımı aç karınla bir çay kaşığı sonra incir kürü sonra adaçayı,çoban çantası,kekik,hayıt,civanperçemibuğün karanfil vede yeşil çay ekledim hepsini bir karıştırıp demladim içtim tekrar incir akşam yine çörekotlu macun şimdi tekrar aynı çayı yaptım demleniyor ama birde arı sütü.polen bal karışımlı macun aldım onu ne zaman yiyecem

Back
X