Alternatif Tıpa daha çok inanıyorum artık...

sena_nur1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
393
5
96
40
Samsun
--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar.sürekli takip ettiğim topik burası.aslında hepimizin derdi ortak.o yüzden biribirimizi daha iyi anlıyoruz.bugün yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.aslında çok fazla yazmam uzaktan takip ediyordum.
eşim testis ameliyatı oldu.ve testisini aldırdı geçen yaz.sperm testlerimizin sonuçları 3 ila 3 milyon arasında değişiyordu.ileri hareketlilik nerdeyse yoktu.
babaennemden duyduğum ve burdaki alternatif tıptan öğrendiğim herşeyi uyguladım.her yemekte kekik kimyon tarçın.çörekotu.portakal suyu günlük içildi.olmazsa olmazımız keçi boynuzu arı sütü polen herşeyi denedik.tabikisebze yemeği ağırlıklı yedirdim eşimi.brokoliyi eksik etmedim.bunun yanında badem fındık ceviz(özel alınmış köyden) fıstık her türlü kuru yemişten yedi eşim.hersabah ballı süt içti nerdeyse 6 ay.tabi ballı tarçınlı çörek otlu karışımdanda bir süre yedi.belki sigara içmemesi benim için en büyük avantaj oldu.
veeee şimdiki sonuç 41 milyon sperm %70 ileri hızda.
gittiğimde o kadar ümitsizdimki beklediğim 6-7 milyon falandı.zaten tek tesitisi yoktu artık.
hatta bugün aynı hastenede tüp bebek merkezinden randevuda almıştık.aşılama bile yapılmazdı bizim sonuçla.şimdi ikisinede ihtiyacımız yok.bu arada doktor vitaminler verdi.endol,trantal,tatanic.hatta klomen verin dediğimde gerek yok dedi.ya inalnılmazdı benim için.
tabi bunların yanında arkadaşlar dualar ve moral.doktor bile inanadı.bende dedimki beğenmediğiniz alternetif tıp.ona bile reçete verdim arkadaşlar:)herşeyi güler yüzle yapmak en güzeli.birde şakadan bile olsa kendini suçlu hissetmemli erkek.kayınvalidem kusur oğlumda dedi önceden ilk duyduğunda bende kızdım ne kusuru bu kusur değil dedim.ve birdaha kimse ona bişey diyemedi.
neyse bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedim.rabbim hepimize böyle mutlu sonuçlar getirir inşallah

bunun yanında proxeed plus adlı ilacı yazdı doktor.şuan piyasadaki en iyi ilaç dedi.normalde doktorlar ilaç sevmez.işe yaramayacağını düşünür.önce bulamam dedim ama artık eczanelere gelmiş.110 tl ye aldık.eksradan onuda kullanacak.bende iyi yumurtlamak için incire tekrar başlayacağım.

tatlım alternatif tıptan bu kadar net fayda gören birisiyle ilk defa karşılaşıyorum.. ne kadar mutlu olduğunu çok içtenlikle yazmışsın:) Allah bozmasın inşallah.. tez zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız... eşin çok daha mutludur şimdi:) bu problemi yaşayan insanlarda umarım senin ve eşin gibi sabırla istikrarla bu reçeteyi uygulayıp mutlu sona ulaşırlar.. sevgiyle...

saol canım ne bileyim hayatta böyleyim.kendim bir şeyden faydalanmıssam bütün insanların faydalanmasını istiyorum.belki biraz heyecanlı anlatmış olabilirim ama bugün kusuruma bakmayın artık:)
sürekli sperm öyle hemen artacak bişey değil diyenler vardı etrafımda.doktorlar bile bunu dediler.

canım çok güzel anlatmışsın neden kusura bakılsın:) Allah daim etsin mutluluğunu ve heycanını.. üstelik asıl heycanı hamile olduğunu öğrendiğin gün ve dahada ötesini bebişini kucağına aldığın gün yaşıcaksın:)güzel haberlerini almak dileğiyle...

CANIM ÇOK SEVıNDıM SENıN ADINA ALLAH Tamammına erdirsin de hayırlısıyla bebeişinizi de kucağınıza versin..ben de bir iki kür yapıyorum ama senin yazını okuyunca inanarak yapmanın farkını gördüm çünkü insan 1-2 ayda netice alamayınca hemen ümitsizliğe kapılıyor..güzel bebeiş haberlerini de bekleriz..

CANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA ALLAH Tamammına erdirsin de hayırlısıyla bebeişinizi de kucağınıza versin..ben de bir iki kür yapıyorum ama senin yazını okuyunca inanarak yapmanın farkını gördüm çünkü insan 1-2 ayda netice alamayınca hemen ümitsizliğe kapılıyor..güzel bebeiş haberlerini de bekleriz..

saol canım sende benim gibi eğitimciniz galiba.gerçekten inanmak gerekiyor.inanmadan bir işe başlıyorsan zaten çok verimli olmaz.tabiki umutsuzluğa düştüğümüz zamanlar olmuyor mu?sonuçta insanız.ama bu anlardan çabuk kurtulmak gerekiyor özellikle de eşinize belli etmeyin.
inarmısınız bir kaç gündür eşim çok farklı kendine acayip güveni geldi her bakımdan:)
önceden uğraşıp durma şunlarla derdi.hele son zamanlarda bu topiği bile takip etmiyordum.giderken eşim olsa olsa 6 milyondur diye düşündü.öğrendiğimizde inanamadık ama gerçekten çok çabaladım.bıkmadan yaptım.evimden ıspanak pırasa eksik olmadı.biliyorsunuz ki çinko erkek sperm için çok önemli.lütfen çinko içeren yiyecekler yedirin eşinize.
hatta şimdi bile eşim keçiboynuzu suyu kaynatmıyormusun diyor.bu aralar mango yedirecem:)mango bitkiside çok iyi geliyormuş.
güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.lütfen dua etmeyi unutmayın.birde çocuk sevin.başkasının çocuğua değer veren insanı rabbim boş çevirmez.ben çocuk sevindirmeyi seviyorum.toka alıyorum komşu çocuklarına.hatta öğrencilerime bile ailesinin verdiği değerin çok fazlasını veriyorum.eminim kendi bebişimiz olsa prens ya da prenseslerimiz olurdu.

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar.sürekli takip ettiğim topik burası.aslında hepimizin derdi ortak.o yüzden biribirimizi daha iyi anlıyoruz.bugün yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.aslında çok fazla yazmam uzaktan takip ediyordum.
eşim testis ameliyatı oldu.ve testisini aldırdı geçen yaz.sperm testlerimizin sonuçları 3 ila 3 milyon arasında değişiyordu.ileri hareketlilik nerdeyse yoktu.
babaennemden duyduğum ve burdaki alternatif tıptan öğrendiğim herşeyi uyguladım.her yemekte kekik kimyon tarçın.çörekotu.portakal suyu günlük içildi.olmazsa olmazımız keçi boynuzu arı sütü polen herşeyi denedik.tabikisebze yemeği ağırlıklı yedirdim eşimi.brokoliyi eksik etmedim.bunun yanında badem fındık ceviz(özel alınmış köyden) fıstık her türlü kuru yemişten yedi eşim.hersabah ballı süt içti nerdeyse 6 ay.tabi ballı tarçınlı çörek otlu karışımdanda bir süre yedi.belki sigara içmemesi benim için en büyük avantaj oldu.
veeee şimdiki sonuç 41 milyon sperm %70 ileri hızda.
gittiğimde o kadar ümitsizdimki beklediğim 6-7 milyon falandı.zaten tek tesitisi yoktu artık.
hatta bugün aynı hastenede tüp bebek merkezinden randevuda almıştık.aşılama bile yapılmazdı bizim sonuçla.şimdi ikisinede ihtiyacımız yok.bu arada doktor vitaminler verdi.endol,trantal,tatanic.hatta klomen verin dediğimde gerek yok dedi.ya inalnılmazdı benim için.
tabi bunların yanında arkadaşlar dualar ve moral.doktor bile inanadı.bende dedimki beğenmediğiniz alternetif tıp.ona bile reçete verdim arkadaşlar:)herşeyi güler yüzle yapmak en güzeli.birde şakadan bile olsa kendini suçlu hissetmemli erkek.kayınvalidem kusur oğlumda dedi önceden ilk duyduğunda bende kızdım ne kusuru bu kusur değil dedim.ve birdaha kimse ona bişey diyemedi.
neyse bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedim.rabbim hepimize böyle mutlu sonuçlar getirir inşallah

mrb.canım yazını okudum senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza inş.canım umarım en kısa zamanda bebişine kavusrusun canım

CANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA ALLAH Tamammına erdirsin de hayırlısıyla bebeişinizi de kucağınıza versin..ben de bir iki kür yapıyorum ama senin yazını okuyunca inanarak yapmanın farkını gördüm çünkü insan 1-2 ayda netice alamayınca hemen ümitsizliğe kapılıyor..güzel bebeiş haberlerini de bekleriz..

leylacıgım bişey sorcam yaa.soğan suyu içerken incir kürüne başlasam mı acaba bilgi verisen sevinirim canım

Tebriklerrr.Kadın denen varlık zaten çok özel.Sorun siz de olsaydı belki de çok farklı düşünürlerdi.Kadın olmak bir ayrıcalık.Mutlu olun ömür boyu inşallaha.s.

Back
X