Eşimin işten gelmesini bekliyorum yoksa giderdim çoktan huzursuzluk çıkacagından korkuyorum kabul etmezlerseİmkansız. Benim ki bombeli alyans o kadar duvara sürttüm iş yaparken her yere çizdirdim ama hiç böyle bir şey gerçekleşmedi. Kesin sahte hemen iade edin ara soğumadan.
686 yazıyor somaltın diye ahhh nasıl dikkatsiz olabildik
İçind3 yazılam yazı da siyah olmus sanki bugün farkettim hepsiniMuhtemelen altın değil altın kaplama yüzük. Kendi yüzüğüm 14 ayar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta vurduğum yerlerde çentik var ama böyle aşınma falan yok.
Fiş yok ama kameralar var sonuçta her halükarda şikayetçi olurum benKabul etmeme lüksü yok bana göre fiş vs aldıysanız üzerinden zaman geçmeden hemen bugün gidin iade etmek istediğinizi söyleyin , sorun çıkarsa da polise gidersiniz
Ve hiç takmadım sadece kuyımcudan eve gelene kadar taktım aramızda yarıö saat1 günde böyle bişey olamaz ya.
2.8 gram 2900 dediAltın alırken fiş veriyorlarmı?
Aşınması hiç normal değil acaba altın kaplamamı? Fiyatı nasıldı?
Yüzüğün içerisinde yazıyor686 nedir?
Muhakkak kuyumcuya gidip bence değişim bile yapma direk paranı iste.2.8 gram 2900 dedi
Öyle bsy dğldir insaAllah acaba yalnız mı gitsem eşimle sıkıntı çıkar diye korkuyorumBin yıl geçse de olmaz. Kaplama bence.
Yüzüğün içerisinde yazıyor
Fazla demiş demi parasını bana da sanli öyle geldi birazMuhakkak kuyumcuya gidip bence değişim bile yapma direk paranı iste.
Geçmiş olsun, 1 bardak su için. Boyle bir durumda nasıl fiş alınmaz aklım almiyor.Maalesef almadık fiş bebekle gittik baya ağladı biraz beklemek zorunda da kaldık hemen çıktık
Ya dediğiö gb kartla alısveriş yapılmaso eşim para çekmeye gitti baya kalfı kızda huzursuzlandı baya ağladı bekledik diye alıp çıktık hemenGeçmiş olsun, 1 bardak su için. Boyle bir durumda nasıl fiş alınmaz aklım almiyor.
Zorla böyle net çekebildi yakın tutunca içerisindeki yazı da bile az kararma var
Kartla alışveriş yapilmaz tabi sahte ürün satıyor adam. Bu devirde bu rahatlik çok tuhaf.Ya dediğiö gb kartla alısveriş yapılmaso eşim para çekmeye gitti baya kalfı kızda huzursuzlandı baya ağladı bekledik diye alıp çıktık hemen
Hayır sonrasında halledildi kartla ödeme yaptı eşimKartla alışveriş yapilmaz tabi sahte ürün satıyor adam. Bu devirde bu rahatlik çok tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?