- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.201
Sağ ol canım. Sen de iyi, güzel günlerde kullan. :)evet cnm 2li burma güle güle kullan inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım. Sen de iyi, güzel günlerde kullan. :)evet cnm 2li burma güle güle kullan inşallah :)
Cok tesekkurlerKuveyt türk. Ben yazmıştım. :))
Planlar yapılmış sıra hayata geçirmekte..Dünkü mesai param ile bugün fiyata bakmadan altın aldım.
Bugün ilk bütçe yaptığım günden itibaren tüm ayları karsilastirdim. Tasindigimizdan beridir giderlerimiz epey artmış. Bir kısım gelen zamlardan bile olsa biz de artık evi aldık rahavetiyle sanırım salmisiz biraz.
Faturalar neredeyse iki katına çıkmış, mutfak masrafı hep bin TL üstü olmuş, sigara masrafı bile artmış. Sadece dışarıda yemek maliyeti düşmüş o da çevrede alternatif pek olmadığı için sanırım:)
Hemen onlemlerimi planladım eşimle de paylaştım. İlk iş ketil ve cayciyi en gorunmeyen yerlere kaldırdık. Dondurucuyu sildim havalandırıyorum.
Bayrama kadar yapabileceğim herşeyi yapıp dolduracağım.
Markete liste ile ve haftalık gideceğim.
Uygun şeyler olursa alıp stok yapacağım ama öyle üç beş çeşit hiçbir şeyden almayacağım.
Kk Ağustos ayında da mecbur kullanacağız ama Eylül'de gün ile kapatıp mümkün mertebe kullanmayacağım. Faturaları da otamatik ödemeden çekeceğim o zaman.
Sigaraya da gunluk adet sınırı koydum ikimize de, ister bir saatte iç ister akşama kadar. Madem bırakmayı beceremedik bir de böyle deneyeceğim.
Walla silkelendim şimdi kendimize gelme zamanı. Tamam evi aldık ama bir sürü borca girdik ve hala eve yapılacak eksikler var. Eksik de hicbirsey almayacağım. Üç beş acil durum parası ayırıp ondan evin eksiklerini ay ay halletmeye karar verdim.
Kurbanın parasını ayırmıştık onun dışında bayram boyu masraf yok, yazlığa da gitmekten vazgeçtik. Zaten tatil yaptık Eylül'de ben annemlerle de gideceğim gerek yok masrafa. Gerekirse bütçe toparlanana kadar tüm gezme tozma işleri iptal.
Ekime kadar çok acil olmayan misafirleri de geri çevireceğiz.
Eşimin iş durumu da çözülecek gibi değil, bayrama kadar bekleyip bayramdan sonra adam akıllı yeni iş bakacak.
Ben tek başıma herşeyin altından kalkamam, rahat bir hayat sürmek istiyorsak düzenli gelir ikimizden de olmalı. İş durumu normale dönene kadar bu planda yaşayacağız.
ben de kuveyt turk kullanıyorum hesap ucreti yok alim satım yaparken bozdurma farkı oluyo ya o alınıyo sadece extra bı ucret yokCok tesekkurlerpeki hesap isletim ucreti yada alim satim yaparken para kesiyor mu ekstra
Hayır hiçbiri yok. Yalnız yeni farkettim ben de ilk defa bu ay döviz aldım. Döviz işlemlerinde (dolar, euro, sterlin vs) saat 6ya kadar normal fiyatlardan alım satım yapılıyor. 6dan sonra alım satım yapmayın düşüyor. Altın ise dediğim gibi 12ye kadar alım satım yapabilirsiniz. Rica ederim. :)Cok tesekkurlerpeki hesap isletim ucreti yada alim satim yaparken para kesiyor mu ekstra
Peki makas araligi ne kadar acababen de kuveyt turk kullanıyorum hesap ucreti yok alim satım yaparken bozdurma farkı oluyo ya o alınıyo sadece extra bı ucret yok
Ben de kuveytturk e geceyim o zaman :) halkbankta 17.30 dan sonra islem yapilmiyor gecen som saniyede islem yapmisim bana gosterdigi tutar mesai saati ici tutariydi okeyleyince yuksek fiyattan satmis normalde kur fiyati degisince uyari geliyordu resmen uckagitcilarHayır hiçbiri yok. Yalnız yeni farkettim ben de ilk defa bu ay döviz aldım. Döviz işlemlerinde (dolar, euro, sterlin vs) saat 6ya kadar normal fiyatlardan alım satım yapılıyor. 6dan sonra alım satım yapmayın düşüyor. Altın ise dediğim gibi 12ye kadar alım satım yapabilirsiniz. Rica ederim. :)
Siz bilirsiniz. Ben de uzun araştırmalarım sonucu tercih ettim. Geç saatlerde alım satım yapabilme fırsatı cazip geldi. Yatırım için actim. :) Çok fazla bankası ve bankamatigi yok ama. Sorun degil benim icin. Tum islemlerimi mobilden hallediyorum. Size simdi attigim yukaridaki fotografi da oradan cekip gonderdim. :) Sadece para cekecegim zaman gidiyorum bankamatige. :)Ben de kuveytturk e geceyim o zaman :) halkbankta 17.30 dan sonra islem yapilmiyor gecen som saniyede islem yapmisim bana gosterdigi tutar mesai saati ici tutariydi okeyleyince yuksek fiyattan satmis normalde kur fiyati degisince uyari geliyordu resmen uckagitcilar
Yaaa gece bile 95 kurus
Bunda gece gündüz ayrımı yok. Gece de gündüz de aynı. O yüzden böyle. :) Rica ederim. Tavsiye de ederim. Mobil uygulaması da çok kolay. Bol birikimler dilerim. :)Yaaa gece bile 95 kurusCok iyiymis halkbank mesai saati icinde bile 1.5 kesiyor cok tesekkurlerr cook
![]()
Ben sadece maas hesabim diye kolay olur diye acmistim ama bu daha avantajliymis isletim ucreti ve ekstra kesinti yapmiyorsa ben de buna gecerim ben de mobil kullanirim sorun olmazSiz bilirsiniz. Ben de uzun araştırmalarım sonucu tercih ettim. Geç saatlerde alım satım yapabilme fırsatı cazip geldi. Yatırım için actim. :) Çok fazla bankası ve bankamatigi yok ama. Sorun degil benim icin. Tum islemlerimi mobilden hallediyorum. Size simdi attigim yukaridaki fotografi da oradan cekip gonderdim. :) Sadece para cekecegim zaman gidiyorum bankamatige. :)
Mesela altın şu an 192lere gelmiş. Bu saatte bozdurabilirsiniz. Sevdiğim avantajı bu. Bazen gece yükselmeler oluyor. Başka bankalarda eli kolu bağlı bekliyordum. Sabah da düşüyordu zaten fiyat. Bişey yapamıyordum.Yaaa gece bile 95 kurusCok iyiymis halkbank mesai saati icinde bile 1.5 kesiyor cok tesekkurlerr cook
![]()
Maaş kartınızdan bu hesaba para gonderip sadece yatırım için de kullanabilirsiniz. Hem birikim hesabınız ayrı olur. :)Ben sadece maas hesabim diye kolay olur diye acmistim ama bu daha avantajliymis isletim ucreti ve ekstra kesinti yapmiyorsa ben de buna gecerim ben de mobil kullanirim sorun olmaz
Aynen ben de elim kolum bagli bekliyorum su an banka yuzunden zarardayim zaten tam istedigim seviyeler geldi ama bozamiyorum dususe gecti beni aydinlattiniz iyiki bu topigi takip ediyorum :) Allah ne muradiniz varsa versinMesela altın şu an 192lere gelmiş. Bu saatte bozdurabilirsiniz. Sevdiğim avantajı bu. Bazen gece yükselmeler oluyor. Başka bankalarda eli kolu bağlı bekliyordum. Sabah da düşüyordu zaten fiyat. Bişey yapamıyordum.
Cok mantikli :)Maaş kartınızdan bu hesaba para gonderip sadece yatırım için de kullanabilirsiniz. Hem birikim hesabınız ayrı olur. :)
:))) Çok sağ olun. Sizin de. :)Aynen ben de elim kolum bagli bekliyorum su an banka yuzunden zarardayim zaten tam istedigim seviyeler geldi ama bozamiyorum dususe gecti beni aydinlattiniz iyiki bu topigi takip ediyorum :) Allah ne muradiniz varsa versin
Halkbankin da paraf kartı tüm kartlardan iyi galiba. Taksit vs avantajları hepsinden çok. Eşime de kredi kartı olarak onu aldırdım. :))))Cok mantikli :)
Merhaba canım. O dediğim durum her zaman olmuyor tabi. Gündemi takip etmek gerekiyor. Gramınız ne kadar çok olursa o zaman kazancınız çok olur. Yoksa 3 5 gramda yapılmasına gerek yok diye dusunuyorum. Bir ara 30 gramın vardı. Al satlarla 150 lira kâr etmiştim. Ama bunu genelde anî çıkışlarda yaptim. Ani çıkışlardan sonra biraz düşüşe geçebiliyor. Bunu her bankadan yapabilirsin ama kuveytte gece 12ye kadar işlem yapabilirsin . Arkadaşa bunu yazmıştım. :)Hayırlı geceler hanımlar
KuveyTurkten bahsedılmış zamanınıx varsa benı aydınlatır mısınız? Altın yatırıyorsun cıkınca bozdurup ınınce bırdaha mı alıyorsunuz ? Kazancı nasıl oluyor vs..morceket