- 25 Temmuz 2016
- 476
- 275
- 103
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.221
Onu kullanmiyorum canim fikrim yok maalesefHalkbankin da paraf kartı tüm kartlardan iyi galiba. Taksit vs avantajları hepsinden çok. Eşime de kredi kartı olarak onu aldırdım. :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu kullanmiyorum canim fikrim yok maalesefHalkbankin da paraf kartı tüm kartlardan iyi galiba. Taksit vs avantajları hepsinden çok. Eşime de kredi kartı olarak onu aldırdım. :))))
Altin birikim hesabi olarak mi geciyor bir suru secenek cikti karsimaMerhaba canım. O dediğim durum her zaman olmuyor tabi. Gündemi takip etmek gerekiyor. Gramınız ne kadar çok olursa o zaman kazancınız çok olur. Yoksa 3 5 gramda yapılmasına gerek yok diye dusunuyorum. Bir ara 30 gramın vardı. Al satlarla 150 lira kâr etmiştim. Ama bunu genelde anî çıkışlarda yaptim. Ani çıkışlardan sonra biraz düşüşe geçebiliyor. Bunu her bankadan yapabilirsin ama kuveytte gece 12ye kadar işlem yapabilirsin . Arkadaşa bunu yazmıştım. :)
Anladum tesekkur ederım en ıyısı ben bulasmıyayım 2tanecık altunım varMerhaba canım. O dediğim durum her zaman olmuyor tabi. Gündemi takip etmek gerekiyor. Gramınız ne kadar çok olursa o zaman kazancınız çok olur. Yoksa 3 5 gramda yapılmasına gerek yok diye dusunuyorum. Bir ara 30 gramın vardı. Al satlarla 150 lira kâr etmiştim. Ama bunu genelde anî çıkışlarda yaptim. Ani çıkışlardan sonra biraz düşüşe geçebiliyor. Bunu her bankadan yapabilirsin ama kuveytte gece 12ye kadar işlem yapabilirsin . Arkadaşa bunu yazmıştım. :)
Canım bilemedim önce şubeye gidip hesap actirman gerekiyor. Daha sonra mobili kullanıyorsun.Altin birikim hesabi olarak mi geciyor bir suru secenek cikti karsima
Al sat zaten yapmıyorum ben artık. Sadece biriktirebilirsin canım. Iyi tahmin yapılmazsa kaybededebilirsin çünkü. Makas aralığı düşük. Hani hesaptan altın alıp biriktireyim dersen tavsiye edebilirim yine.Anladum tesekkur ederım en ıyısı ben bulasmıyayım 2tanecık altunım var![]()
yatırdıgın paradan mı alabılıyırsun ?ıstedıgınde cekebılıyor musun altınıAl sat zaten yapmıyorum ben artık. Sadece biriktirebilirsin canım. Iyi tahmin yapılmazsa kaybededebilirsin çünkü. Makas aralığı düşük. Hani hesaptan altın alıp biriktireyim dersen tavsiye edebilirim yine.
Evet canım yatirdigin paradan alıyorsun gram şeklinde de giriş yapabiliyorsun. Para olarak da. Mesela hesabında 20 lira da olsa ona göre ne kadar geliyorsa o kadarlık altın da alabiliyorsun. :) Tabi ki, altını bozdurup çekebiliyorsun istediğin zaman.yatırdıgın paradan mı alabılıyırsun ?ıstedıgınde cekebılıyor musun altını
Ben calismiyorum. Mesela esim bana 500 lira gonderiyor hesabima. Ben direkt 500 liralik altin aliyorum. Onun gibi.yatırdıgın paradan mı alabılıyırsun ?ıstedıgınde cekebılıyor musun altını
Altın alınması ıyı ama cekerken bozdurmak ıyı degıl gıbı yanlıs anlamadım demı cekcegınde altın degılde para olarak cekıyorsunBen calismiyorum. Mesela esim bana 500 lira gonderiyor hesabima. Ben direkt 500 liralik altin aliyorum. Onun gibi.
Peki subeye gidip acsam daha iyi olacak :) cok sagol canimBen gidip vadesiz hesap açtırmak istiyorum dedim o şekilde açtılar. Mobilde de istediğin her şeyi yapabilirsin. :) Gittiğinde mobil uygulamasını da kullanmak istiyorum diye belirt. Oradan şifre vs veriyorlar. B benyoruldumhayat09
Sanal zaten. Ama altin yukselince paraniz da artmis oluyor. :) Altın sabır işidir. Mesela 190 liradan 2 gram altın aldınız. 200 lira olduğunda bozacaksanız 20 lira kâr etmiş olursunuz. Çekeceğiniz zaman bu şekilde cekersiniz. Zarar etmezsiniz.Altın alınması ıyı ama cekerken bozdurmak ıyı degıl gıbı yanlıs anlamadım demı cekcegınde altın degılde para olarak cekıyorsun
Tamam tesekkur ederım ❣ baya yardımcı oldun^^Sanal zaten. Ama altin yukselince paraniz da artmis oluyor. :) Altın sabır işidir. Mesela 190 liradan 2 gram altın aldınız. 200 lira olduğunda bozacaksanız 20 lira kâr etmiş olursunuz. Çekeceğiniz zaman bu şekilde cekersiniz. Zarar etmezsiniz.
Mobilden alınması evde saklanmasından daha iyi. Güvenlik sorunu kaybolma çalınma vs olmaz. Altın arttıkça paranız değerlenir. Sabit durmaz. Estağfurullah rica ederim. :)Tamam tesekkur ederım ❣ baya yardımcı oldun^^
Gunaydııııın ❣InsaAllah dedıgın gıbı berektlı bır ay olur^^Günaydın canlar ...
Bugün itibariyle Ağustos ayı başlamış bulunuyor ve agustos birikim listesine başlıyoruz :)
Bereketli ve olabildiğince birikimli bir ay olsun inş.
En erkencilerde ben varım bugün![]()
makas aralıgı sabıt degıl her an degısıyorPeki makas araligi ne kadar acaba
atm ve subeleri az ama ben yıllardır kullanıyorum memnunumBen sadece maas hesabim diye kolay olur diye acmistim ama bu daha avantajliymis isletim ucreti ve ekstra kesinti yapmiyorsa ben de buna gecerim ben de mobil kullanirim sorun olmaz