• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya aslında hemen satma derdin yoksa her türlü karda olacağız günün birinde :)sadece ben al sat yapamıyorum o yüzden acele davranıyorum.
Al sat için biraz deneyim gerekli sanırım. Az bir parayla denemeler yapmak daha kolay meblağ yüksek ise çok da anlamıyorsak riske girmek de doğal olarak zorlasiyordur

sorma ya ev işi nankör iş :KK43: benim evim çok sıcak oluyor ve işe giderken tüm camlarım açık.kilerdeki bakilyatlar kelebeklenmiş her ye kurt ve sarı böcek girmiş evime cumartesi canım çıktı kaç saat evi temizleyip ilaçlama yaptım. her sene agusos ayında bu sorunla karşılaşıyorum.bıktım valla:kızgın::kızgın:
Ben de tatile giderken koyabildiklerimi buzdolabına koymuştum. Dışarıda az kalmıştı onlar hep kurtlanmış maalesef. Yaz sıcak diye bakliyatlari az alıyorum ben de en az zaiyat olsun diye

Seneye esim araba dusunuyor sonbahara dogru alcak. Ona surpriz yapmak icin aliyorum gramlari. Onun habeti yok. Seneye bozdururuz
Sen altinciklari verdiğinde çok sevinecektir
Bizim 4. Aracımız elimizdeki hep model yükselterek diğerini aldık ama hep zarardaydık. Çünkü hep kredi ile aldık hepsini. Sonuncu aracımızin kredisinin yarısını erken kapatabildik birikimlerle çok şükür. Onun da değeri şu anda yükseldi. Zararımız çok az.
En güzeli birikim yapıp öyle almak

valla 2 aydır çıkartamıyorum işte ben malesef
canım sen 190 ve civarına düşerse yine bir yüklü alımla düşür bence de ortalamayı. ytd
eşim hisse senedi almıştı her seferinde düştü düştükçe alarak ortalamayı da düşürdü şimdi yükseldikçe kara geçmeye başladı :)

geçen hafta 500 tl ye altın almıştım az önce 17 tl kar ile sattım. insan böyle olunca gaza geliyor ama işte büyük meblağlarla terste kalma riski de var.
Rabbim bereketini arttırsın ne güzel

Bugün ben de dolar alayım atayım kenara dedim. Bir baktım 5.11 olmuş düşerse alirim

Rabbim bereketini arttırsın ne güzel

Bugün ben de dolar alayım atayım kenara dedim. Bir baktım 5.11 olmuş düşerse alirim
ben de öyle düşünüyorum biz araba alacağız diye parayı tl de tuttuk. o zaman 3.60 lardaydı dolar alsaydık şimdi 5.11 ne kadar artacaktı paramız ama cesaret edemedik. bundan sonra öylesine biriktirirsem hep dolar altın şeklinde yaparım.

canım sen 190 ve civarına düşerse yine bir yüklü alımla düşür bence de ortalamayı. ytd
eşim hisse senedi almıştı her seferinde düştü düştükçe alarak ortalamayı da düşürdü şimdi yükseldikçe kara geçmeye başladı :)
canım bu ay da alacaktım eşim alma bekle dedi düşerse bi miktar daha alacağım bu para bana 1 sene sonra lazım zaten şu anlık lazım değil. keşke şunu bi bozdurup çıkabilsem :KK43:

ben de öyle düşünüyorum biz araba alacağız diye parayı tl de tuttuk. o zaman 3.60 lardaydı dolar alsaydık şimdi 5.11 ne kadar artacaktı paramız ama cesaret edemedik. bundan sonra öylesine biriktirirsem hep dolar altın şeklinde yaparım.
Herşey nasip canım. Böyle böyle öğreniyoruz.

Back
X