- 25 Temmuz 2016
- 476
- 275
- 103
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.521
Cok heyecanli :)-18 de şu an :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok heyecanli :)-18 de şu an :)
Yükseliyor hala canım. 201 oldu. Bence 2 ay beklemişsin ben olsam kâr yapar öyle çıkardım. Kendi fikrim. :)-18 de şu an :)
bence de :)Cok heyecanli :)
10 binlik altın canım işte sence kaç kara kadar beklemeli ama çünkü her an bi müdahale gelebilirYükseliyor hala canım. 201 oldu. Bence 2 ay beklemişsin ben olsam kâr yapar öyle çıkardım. Kendi fikrim. :)
Ah bilsek. :)) Ama şu an hızlı artışa geçti. En azından 203 falan olsun diye düşündüm. Bilemeyiz tabi ki. Sen bildiğini yap.10 binlik altın canım işte sence kaç kara kadar beklemeli ama çünkü her an bi müdahale gelebilir
ona korkuyorum
Sonundaa :)kızlar +9,6 oldu vallaha :)
ınsAllah arkadasm,cumartesi gunu test sonuclarını gosterıcez bakalm dr aUmarim bir sorun yoktur :)
at yarısı gbı takıp edıyoruz seni canımmkızlar +9,6 oldu vallaha :)
Bakliyatların içine 1 diş kabuklu sarımsak koyarsan onun kokusuna böcekler gelmiyor.sorma ya ev işi nankör işbenim evim çok sıcak oluyor ve işe giderken tüm camlarım açık.kilerdeki bakilyatlar kelebeklenmiş her ye kurt ve sarı böcek girmiş evime cumartesi canım çıktı kaç saat evi temizleyip ilaçlama yaptım. her sene agusos ayında bu sorunla karşılaşıyorum.bıktım valla
![]()
Ha gayret :)+25,46
yok canım satmadım +29 da şu an heyecanla bekliyorum aslında satsam iyi olacak ama satamıyorumlindalinda ne yaptın, sattın mı canım
ay çok tatlısın ya bi de sen benim halimi görsenat yarısı gbı takıp edıyoruz seni canımm![]()