• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yatırımlar için kar gibi görünen ama ülkemiz için düşünülmesi ve ciddi anlamda önlemler alinmasi gereken bir piyasa oluştu
Merkezin müdahalesine rağmen döviz durmuyor
Genelde değer kaybeden gelirimiz bu kurlar ile iyice eridi.
Bir makale okudum bugün akaryakıt ve döviz ile ilgili epey detaylı bir yazıydı.
Bauramdan sonra herşeye daha çok daha çok zam
Döviz durmuyor durum vahim bir tarafta :(
Ama tl de tutmaktansa tüm birikimi, altın veya döviz çok daha mantıklı.

Yemek sonrası marketleri turladik eşimle.
A101de ağız bakım ürünleri indirimdeydi.
Stok için dış macunu 2tane, ağız bakım suyu aldım. Çif jel ikili aklımda indirimdeydi onu da aldım.
Yerel markette mr.mussle mutfak çeşidi indirimdeydi 2 tane aldım, wc kağıdı,pamuk, kolonya, yumurta, biraz da meyve aldık.
Eksikleri yavaştan stokluyorum.
Çay, şeker, sıvıyağ, zeytinyağı, deterjan birkaç aylık var.
Biraz daha stokluk eksikler var onları da denk geldikçe alacağım.
Yarın da pazara bakıp dondurucu için birşeyler almayı düşünüyorum.
Bütçemi hala net olarak yapmadım, bugün yine koşuşturmaca ile geçti yarın sabahtan inşallah halledeceğim ve ödemeleri yapacagim

Peki vakıfdan maaşı alınca kuveyttürke aktarsam ya da tam terdi kuveyttürkten vakıfa aktarsam ücret kesiyor mu
Eşimde turuncu hesap vardı kesiyordu ücret gönderim yaparken kapattık bizde
ben vakıftan maas alıyorum kuveyte aktarıyorum canım eft vs para kesmıyor ama mesela annemın de vakıfbank, havale eft her seyden para kesıyor kurumun anlasması olmasıyla alakalıymıs arkadasım oyle dedi

Screenshot_20180806-222638.webp Gram 206, dolar 5.30. Çeyrek 340 vs vs. Aha böyle bakakaldık telefonun başında. :oha:

Burcu Antalya olan ne çokmuşuz :)))
Kurban ile birlikte 4-5 bin çok uygun geldi bana hemde sezonda rezervasyon almışsın kaç gece aldın canım
:))) canım 3 gece rezervasyon 950 tl. Kurban da küçük baş olur. Adak da öyle yol parası ve küçüklere harçlık derken kabataslak böyle inşallah yani :D
Alanya’da baktık orada 2 gece bizim ufaklıkları da götürürüz diye o da 8-17 yaşlarındakilerle birlikte 900 filan.

:))) canım 3 gece rezervasyon 950 tl. Kurban da küçük baş olur. Adak da öyle yol parası ve küçüklere harçlık derken kabataslak böyle inşallah yani :KK70:
Alanya’da baktık orada 2 gece bizim ufaklıkları da götürürüz diye o da 8-17 yaşlarındakilerle birlikte 900 filan.
İnşallah canım :))
Hadi hayırlı olsun bakalım..

Piyasalar gece gece naptı böyle gerçekten şok oluyorum izlerken

Dolardan çıkacaktım tamama bastım mesai bitti :KK70:
Ben de sana yazdığım mesajı değiştirmek zorunda kaldım canım. :KK70: Altinin grami 208den alıyordu. Tamama bastım ben de. Kur değişmiştir dedi 198e düştü. :))) Ama satmadı Allah'tan o fiyata. :)

Son düzenleme:
Back
X