- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.561

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burcu Antalya olan ne çokmuşuz :)))günaydın!karamelli_turta K kahvemsi mutluluk benim aslım ve yükselenim Antalya
dün tatil için rezervasyon yaptırdık adrasana gideceğiz antalyadan sonra inşallah. sonra 2 gün de alanyaya mı gitsek ne yapsak karar veremedik. tatil bize kurbanla birlikte 4-5 bin e mal olacak gibi ama hesap yapmadık eşim gelince bakarız duruma zaten gereksiz harcama yapan insanlar değiliz dedi o yüzden hesap yapmıyorum![]()
Yok canım satmadım eşim sat dedi 28 tl kar edince ya 2 aydır zaten al sat yapamıyorum napim beklesin az daha dedim eğer daha da düşerse 30 gram daha alıcam ki ortalama düşsün.yani elimde kaldı genelindalinda canım satmadın umarım? Sen bilirsin akıl vermiş gibi algılama ama 50 gram altınım bankada olsa satmam. Sürekli artıyor. Zarar etmezsin...
Geçen hafta ata 1280 e aldımCumartesi çeyrek altını 324 e aldım, bugün 334
Ata 1.370.
Ben cok yukselince duser diye dusunuyordum sattigim fiyatin altinda alirim diye dusundum ama su an altinin deli gibi yukselisini seyrediyorumEstağfurullah benim de çok bilgim yok. Sadece garanticiyim diyebilirim biraz. Bikac kere satıp, sattığım fiyatın altına alamamıştım. Ondan sonra al sat yapmadım altında. Piyasayı gözlemleyip duruma göre alıp ilerliyorum sadece, satmadan. Mesela şu an 202 diyelim. 10 15 gün sonra da 200-202 olursa, fiyat demek ki oturmuş düşmez pek diyip alıyorum...
Kalsin bence. 28 lira bişey değil. 205 oldu ama. Dolar 5.27 oldu ya.... Endişe verici. Daha yükselmese keşke. Kötüye gidiyor ülke ...Yok canım satmadım eşim sat dedi 28 tl kar edince ya 2 aydır zaten al sat yapamıyorum napim beklesin az daha dedim eğer daha da düşerse 30 gram daha alıcam ki ortalama düşsün.yani elimde kaldı gene
Hangi banka canım. Ben satmıyorum ama satmak istesem şu an açık. Kuveytturk kullanıyorum. 203.48den benden alıyor..Altın 205 de olsa piyasalar kapalı olduğu için satamıyorum da makas aralığı çok fazla açık.
Gün içinde al sat farkı 1.6 tl zaten
Yarın elden çıkarayım diyorum
Hangi bankayı kullanıyorsunAltın 205 de olsa piyasalar kapalı olduğu için satamıyorum da makas aralığı çok fazla açık.
Benim kullandığım banka (kuveytturk) şu an al sat yapıyor 203.48den aliyor. Onun satışı da 204.48. Makas fark i 1 lira. Senin çokmuş canım.Altın 205 de olsa piyasalar kapalı olduğu için satamıyorum da makas aralığı çok fazla açık.
Canım Vakıfbank şu an satmak istesem açık ama benden şu an 197,47 Den alıyorHangi banka canım. Ben satmıyorum ama satmak istesem şu an açık. Kuveytturk kullanıyorum. 203.48den benden alıyor..
Makas fark i açılmış iste canım. Onu diyorum. Ben şimdi satmak istesem 203ten satıyorum. 204ten de banka bana satıyor. Kuveytturk. Gece 12ye kadar al sat yapabilme sansim var. Burada fark 1 lira. Sendeki 10 lira....Canım Vakıfbank şu an satmak istesem açık ama benden şu an 197,47 Den alıyor
Şu an satsam 100 tl zarardayım
Ben istiyorum ki gece de al sat yapayım fark az olsun
Ama altın almak istesem 207,47 den bana satıyor fazla değil mi
Canım hangi bankaHangi bankayı kullanıyorsun
Gece de işlem yapılan bankayla çalışıyorum ben
Eşim vakıf kullanıyor. Maasini ordan aliyor. Ben kuveytturk kullaniyorum.Bana harçlık gönderiyor. Kesinti yapılmıyor canım.Peki vakıfdan maaşı alınca kuveyttürke aktarsam ya da tam terdi kuveyttürkten vakıfa aktarsam ücret kesiyor mu
Eşimde turuncu hesap vardı kesiyordu ücret gönderim yaparken kapattık bizde