- Konu Sahibi karamelli_turta
- #21.581
ben tam 1 ay once yeğenime ceyrek altin aldim 314 idi 103 tl artmis ve ne yazik ki ben bu kadar hizli yukselise sevinemiyorum
Canim tabi ki kim sevinir ki Zira krize dogru tam gaz gidiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tam 1 ay once yeğenime ceyrek altin aldim 314 idi 103 tl artmis ve ne yazik ki ben bu kadar hizli yukselise sevinemiyorum
dovizi altini cok olanin zengini daha zengin eden bir durum ancak onlar sevinebilirCanim tabi ki kim sevinir ki Zira krize dogru tam gaz gidiyoruz
Acil olarak bedelli var canım o yüzden düşer korkusuna almadım ama baksana 261 şuancanim cok ateşli altin ne oldugu belli değil acil bir sey yoksa alip koycaksin unutcaksin
Ata ya da yeterse isciliksiz bilezik olabilirMerhaba kizlar.
Oğlumun biriken 6 ceyrek 1 gram
880 lirasi ile ne almaliyim zarar etmemek icin bie oneriniz var mi.
Esim parayi kullaniyor istiyor diye onu mutlaka biseye donusturmem lazim.
dövizim de var altınım da ancak ben de sevinmiyorum. zaten hiç kimse sevinmemeli. altından dolardan kazandığımı sandığım 3 kuruş da genel yaşam pahalılığında pul olup gidiyor. aklı olan kimse sevinmemeli. kaşıkla alıyorum sanırken kepçeyle veriyoruzdovizi altini cok olanin zengini daha zengin eden bir durum ancak onlar sevinebilir
cunku tl olarak aliyoruz maasimizidövizim de var altınım da ancak ben de sevinmiyorum. zaten hiç kimse sevinmemeli. altından dolardan kazandığımı sandığım 3 kuruş da genel yaşam pahalılığında pul olup gidiyor. aklı olan kimse sevinmemeli. kaşıkla alıyorum sanırken kepçeyle veriyoruz![]()
Geçmiş olsun canım30 kg domates söyledim ben de konserve yapacağım. Yalnız bugün disimi çektirdim çok ağrım var. Yarın inş iyi olurum