• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kizlar.
Oğlumun biriken 6 ceyrek 1 gram
880 lirasi ile ne almaliyim zarar etmemek icin bie oneriniz var mi.
Esim parayi kullaniyor istiyor diye onu mutlaka biseye donusturmem lazim.
Ata ya da yeterse isciliksiz bilezik olabilir

dovizi altini cok olanin zengini daha zengin eden bir durum ancak onlar sevinebilir
dövizim de var altınım da ancak ben de sevinmiyorum. zaten hiç kimse sevinmemeli. altından dolardan kazandığımı sandığım 3 kuruş da genel yaşam pahalılığında pul olup gidiyor. aklı olan kimse sevinmemeli. kaşıkla alıyorum sanırken kepçeyle veriyoruz :KK43:

dövizim de var altınım da ancak ben de sevinmiyorum. zaten hiç kimse sevinmemeli. altından dolardan kazandığımı sandığım 3 kuruş da genel yaşam pahalılığında pul olup gidiyor. aklı olan kimse sevinmemeli. kaşıkla alıyorum sanırken kepçeyle veriyoruz :KK43:
cunku tl olarak aliyoruz maasimizi
insallah boyle kalir bir sure
rabbim yardimci olsun borcu olanlara

Herkese hayırlı aksamlar kızlar
Kışlık hazırlıklar konuşulmuş.
Bu sene hiç hazırlamadığımız kadar kışlık hazırladık bizde. Derin dondurucu ve konserve olarak yaptık.

Geriye sadece stok alışverişim kaldı. Bu ay güzelde bir stok alışverişi yaptım mı kendimi birikime arayabilirim.

karamelli_turta karamelli_turta eylül sonuna doğru her ay altın hedefinize bende katılacağım canım.

Bende yaptığım hazırlıkları yazayım kızlar belki fikir olur.

Konserve olarak;

• 50 kilo domatesten konserve
  • Taze fasulye konservesi
  • Kabak yemeği konservesi
  • Patlıcan yemeği konservesi
  • Konserve garnitür
  • Karışık türlü konservesi (fasulye,kabak, patlıcan)
  • Karışık domates soslu kızartma

Derin dondurucuda olanlar;

• Taze bamya
  • Kuru bamya
  • Barbunya
  • Bezelye
  • Taze börülce
  • Kurutulmuş patlıcan ve biber
  • 1 kg ayıklanmış sarımsak
  • Karnıyarık için kızarmış patlıcan
  • Oturtmalık patlıcan
  • Közlenmiş patlıcan
  • Közlenmiş kırmızı biber
  • Rendelenmiş salatalık (Cacık için)
  • Rendelenmiş kabak (Mücver ve meze için)
  • Haşlanıp ayıklanmış mısır
  • 4 poşet karışık kızartma (yoğurtlama yapmak için)
  • Dolma için oyulmuş (biber, kabak, patlıcan)

Yine kışın misafir falan geldiginde zorlanmamak adına yapıp derin dondurucuya attığım hazırlıklar var:

• 2 kg kıymadan köfte
  • Sulu köfte
  • Çorbalara koymak için minik yuvarlak köfteler
  • Haşlanmış didilmiş tavuk
  • 1 kg yufkadan patatesli börek
  • Kakaolu ve portakallı muffin kekler
  • Haşlanmış nohut
  • 1 kg tarhana
  • 3 kg erişte
  • Kızılcık suyu
  • Vişne suyu
  • Erik suyu

Uzun bir süre sebze falan görmek istemiyorum. Artık sadece para biriktirmek istiyorum....

Selam kızlar, bu hafta cok şükür bitti. İşyeri gergin ve yorucuydu. Neyse ki toparladım ve haftaya çalışıp izine çıkacağım. İşlerin durumuna göre Çarşamba ya da perşembeden sonra iznimi başlatip tatil öncesi de birkaç gün evimde vakit geçirmek istiyorum.
Yarın sosyete pazarına gideceğim bikini, şort, ve iki tane tişört alacağım.
Yazları hep zayifladigim için giyecek hicbirseyim yok neredeyse.
İlaçlardan sürekli kilo alıyorum, her zamankinden daha çok dikkat ediyorum ama her yerim şiş. Ayakkabilarim bile sıkıyor. Tatil dönusu de doktor randevum var umarım artık kullanmak zorunda kalmam.
Pazar günü de misafir gelmek istedi ama tatilden sonraya erteledim, param pek kalmadı, en cok da bu hafta yorucuydu dinlenmek istiyorum pazar gunu

Back
X