Vallahi super eline koluna saglik beende yapayim insallah su hastaneden cikayim.halletmeye calisayim.
Cok sagol bu kadar detayli yazdigin icin

Vallahi super eline koluna saglik beende yapayim insallah su hastaneden cikayim.halletmeye calisayim.
Cok sagol bu kadar detayli yazdigin icin
Ne demek, sen hayırlısıyla hastaneden çıktıktan bebişin sağlığına kavuşsunda yaparsın herşeyi.
Bu arada dondurucu fazla elektrik yakar, boş kalır falan diye düşünme lezzetli ve sağlıklı şeyler yiyeceksin yazdan ucuz alacaksın bunlar hep artı olacak

Kızlar ya ben bu iki haftadır işyerinde acayip bunalıyorum, basagrisindan çatlatacak gibi günü bitiriyorum.
Çok şükür isim var ve işimi seviyorum lakin parasızlık ve yaz dönemi beni çok yoruyor. Maaşları bu hafta odeyelim diye tırmaliyorum.
Hafta içi birgün mesai yapıp cuma günü de izin almayı dusunuyorum

Cok haklisin canimm
Genelde kac kilodan yaptın

Cok haklisin canimm
Genelde kac kilodan yaptın
Canım her şeyi farklı zamanlarda alarak yaptım onun için net bundan bu kadar aldım diyemem, mesela patlıcan biz çok severiz bir çekmece full patlıcan. 12 kilo yapmisimdir. Dolmalik biber 5 kilo koydum. Fasulye ve barbunya az, kabak bir kilo gibi.
Biber ve domatesi fazla yaptım. Domates sosu iki sefer yaptım, birinde kasa aldim.
Sen hangisini daha çok seviyorsaniz ona gore yaparsın. Ben dondurucuyu kasimda kullanmaya başlıyorum, nisan mayisa kadar gidiyor.

Pozitif düşünmeye çalış canım sıkıntı yapıyorsun sanırım kendine .
Bak şimdi tatil yapacaksın yine :)

Anladim canm kendim ayarlayayim o zaman bizde patlıcan cok severiz
Domates herseye giriyor zaten bakalim
Inslalah yetistiririm

Çeyrek 325
Ata 1725 görünüyor şu an .
Tl de tuttuğum parayı boşuna tuttum orada zamanında altın alsaydım katlamıştı şimdi.
Şeytan diyor vade gününde çek git altın al.
Canım vadelide param olsaydı düştüğünde bozar alırdım.
Çeyrek 424 filandı yanlış yazdın sanırım keşke öyle olaydı

Pozitif düşünmeye çalış canım sıkıntı yapıyorsun sanırım kendine .
Bak şimdi tatil yapacaksın yine :)
Ewet kendime sıkıntı yapıyorum haklısın canim, para ile ilgili bir iş yapmak malesef sıkıntılı. Normalde bugün maaş öderdik ama belirsizlik tam ortadan kalkmadigı için haftasonunu görelim dedi yönetim, bu da insanları tedirgin ve huzursuz ediyor alışkın olmadıkları bir durum. Herkesin sorununu dinleyip onları telkin etmek de beni fazla verdi sanki kendi derdim azmis gibi :)
Evet son üç iş gününü de atlatirsam hayırlısıyla cuma günü evde keyif yapıp, cumartesi rahat rahat hazirligimi yaparim.

Canım biz memuruz parasal bir işte çalışmıyoruz ama biz bile çok gerginiz. Ülkenin ve insanlarımızın durumu düşündürücü.

Evet oyle oldu.. cogu kitapta en uygun dogru kitapyurdunda. Ben bu alfigim kitaplaro okuokudan aldim.. cogu da okumak istedigim kitaplardi zaten. Bende ikinci el alacagim zaman ya letgoya, instagramdaki sahaflara bakiyorum yada bizim burada evime yakin bi cilingir var oradan aliyorum

kizlar bende bir anormallikler var
ses kisikligi devam ederken bas agrisindan oluyom zannettim basum kesilitordu resmen simdi hafifledi

B Bugunneselibirgun siz neden hastanedesiniz ben kacirdim sanirim muhabbeti
Sen tam teşekküllü bir kontrolden mi geçen acaba
Tatil dönüşü ben de gitmek istiyorum şeker olduğunu gösteren belirtiler gözlemliyorum kendimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…