• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet oyle oldu.. cogu kitapta en uygun dogru kitapyurdunda. Ben bu alfigim kitaplaro okuokudan aldim.. cogu da okumak istedigim kitaplardi zaten. Bende ikinci el alacagim zaman ya letgoya, instagramdaki sahaflara bakiyorum yada bizim burada evime yakin bi cilingir var oradan aliyorum
Kitaplar kitaplar keşke hep uygun fiyata satsalar da herkes okusa.
Benim sahaflarda bir kitapçım var, eskileri götürüp okumadıklarimi alıyorum.
Bazen üç lira, bazen beş lira fark veriyorum.
Şirkette bir arkadaşımın kitap grubu var beni de dahil etti, WhatsApp üzerinden haberlesiriz, kitap listesi yapıyoruz belirli dönemlerde, herkes bir kitap alıyor, bir kitap alıp on iki kitap okuyoruz.
Kitapların yorumlarını yapmak, eleştiri de bulunmak çok zevkli oluyor :)

Kitaplar kitaplar keşke hep uygun fiyata satsalar da herkes okusa.
Benim sahaflarda bir kitapçım var, eskileri götürüp okumadıklarimi alıyorum.
Bazen üç lira, bazen beş lira fark veriyorum.
Şirkette bir arkadaşımın kitap grubu var beni de dahil etti, WhatsApp üzerinden haberlesiriz, kitap listesi yapıyoruz belirli dönemlerde, herkes bir kitap alıyor, bir kitap alıp on iki kitap okuyoruz.
Kitapların yorumlarını yapmak, eleştiri de bulunmak çok zevkli oluyor :)
Keske... bir yayinevi var cok pahali satiyor ya :/ ismini soylesem mi soylemesem mi kararsizim ama p ile basliyo.. onun kitaplsrini zaten ogrenci kesim hic alamaz en uygun kitabi 30 tl..

Keske... bir yayinevi var cok pahali satiyor ya :/ ismini soylesem mi soylemesem mi kararsizim ama p ile basliyo.. onun kitaplsrini zaten ogrenci kesim hic alamaz en uygun kitabi 30 tl..
Ya sorma ben o yayın evinin kitaplarını hep sahaflarda ikinci el alıyorum.
Emeğe saygı diyip korsan almak istemiyorum ama bir kitaba 30, 40 TL de fazla, ayda en az iki kitap okuyorum ben, öğrenci olsam daha fazla okurum bütün para kitaba gider.
Netten PDF olarak da çok kitap indirdim ama sayfalarını çevirip eline alıp okumak kadar keyifli gelmedi :(

Ya sorma ben o yayın evinin kitaplarını hep sahaflarda ikinci el alıyorum.
Emeğe saygı diyip korsan almak istemiyorum ama bir kitaba 30, 40 TL de fazla, ayda en az iki kitap okuyorum ben, öğrenci olsam daha fazla okurum bütün para kitaba gider.
Netten PDF olarak da çok kitap indirdim ama sayfalarını çevirip eline alıp okumak kadar keyifli gelmedi :KK43:
Onlqrda hakediyor ama korsani... indirim oluyo okuokuda %35 indirim... o da 25 e kadar iniyoki fiyati yine pahali... bende ikinci el aliyorum o yayini... yada kampanyali kitap aldigimda bir tane filan atiyorum ki sepete goze gelmez giyati.. diger kampanyadan attığım kitaplar onu kamufle ediyo

Onlqrda hakediyor ama korsani... indirim oluyo okuokuda %35 indirim... o da 25 e kadar iniyoki fiyati yine pahali... bende ikinci el aliyorum o yayini... yada kampanyali kitap aldigimda bir tane filan atiyorum ki sepete goze gelmez giyati.. diger kampanyadan attığım kitaplar onu kamufle ediyo
Kitap grubuna katılarak epey azalttım ben kitap masrafını, sağolsunlar hepsinin elinde bir sürü kitap var tavsiye edip yolluyorlar onları okuyorum.

herkese merhaba, skecherstan 2 tane ayakkabı aldım, epey indirimdeydi. valla ben artık bunlara yatırım gözüyle bakıyorum. bu fiyattan bir daha nerdeeee.

kredi kartım ilk kez bu kadar yüksek geldi, haftaya çıkacağım tatilden sonra, çoğu alımı durduruyorum.

eylül altın hedefim 5 gr idi, bakalım yapabilecek miyim.

Canım vadelide param olsaydı düştüğünde bozar alırdım.
Çeyrek 424 filandı yanlış yazdın sanırım keşke öyle olaydı
Yanlış yazmışım canım 424. Keşke 324 olsa.
Ewet kendime sıkıntı yapıyorum haklısın canim, para ile ilgili bir iş yapmak malesef sıkıntılı. Normalde bugün maaş öderdik ama belirsizlik tam ortadan kalkmadigı için haftasonunu görelim dedi yönetim, bu da insanları tedirgin ve huzursuz ediyor alışkın olmadıkları bir durum. Herkesin sorununu dinleyip onları telkin etmek de beni fazla verdi sanki kendi derdim azmis gibi :)
Evet son üç iş gününü de atlatirsam hayırlısıyla cuma günü evde keyif yapıp, cumartesi rahat rahat hazirligimi yaparim.
İnsanların da senin de tedirgin olman çok doğal canım. Firma her zaman tam gününde öderken bu kez böyle yapmış olması eminim herkesi huzursuz etmiştir.
Bende özel sektörde olduğum için çok iyi anlıyorum. Keşke bugün ödeme yaptırıp insanları huzursuz etmeseydiler ama işte özel adı üzerinde .
Senin biraz kafa dinlemeye ihtiyacın var bence :) tatil çok iyi bir fırsat.

Yanlış yazmışım canım 424. Keşke 324 olsa.

İnsanların da senin de tedirgin olman çok doğal canım. Firma her zaman tam gününde öderken bu kez böyle yapmış olması eminim herkesi huzursuz etmiştir.
Bende özel sektörde olduğum için çok iyi anlıyorum. Keşke bugün ödeme yaptırıp insanları huzursuz etmeseydiler ama işte özel adı üzerinde .
Senin biraz kafa dinlemeye ihtiyacın var bence :) tatil çok iyi bir fırsat.
Ayyyy evet tatilll çok iyi gelecek umarım.
Aramızda kalsın yönetim biraz da çalışanlar ileride daha kötü gunlerimiz olursa hazırlıklı olsun diye strateji yapıyor yoksa battık bittik durumu yok, özel işte

100 lü fairy tableti 55 tlye alıcam stok için
evde bi tane açılmamış var baya giderler ikisi bana
sensodyne diş macunlarıda markette 19 tl civarı 13e buldum evde 2 tane falan var 1 tane daha alıcam oda gider baya
temizlik ürünlerine %100 zam gelmiş
halimiz kötü
başka ne alabilirim stoğa kızlar

sensodyne diş macunlarıda markette 19 tl civarı 13e buldum evde 2 tane falan var 1 tane daha alıcam oda gider baya
halimiz kötü
gerçekten fiyatlar çok uçmuş durumda
ben de gittigidiyordan az önce sıvı çamaşır deterjanı aldım 4'lü.
peçete, wc kağıdı, kullandığın temizlik ürünleri hangisiyse cif falan al

halimiz kötü

havlu kağıt wc kağıdı peçete poşet

gerçekten fiyatlar çok uçmuş durumda
ben de gittigidiyordan az önce sıvı çamaşır deterjanı aldım 4'lü.
peçete, wc kağıdı, kullandığın temizlik ürünleri hangisiyse cif falan al

havlu kağıt wc kağıdı peçete poşet

deterjanı ne kadardan aldın oda çok pahalanmış ya
havlu kağıt çok kullanıyorum bi tane açılmamış var evde bakim
cif aşırı pahalı ya en son a101den çiçeğim marka olanı aldım 2.75e cif 4.75 mi neydi a101de yine :KK45:
ben de bebek bezi aldım daha doğmasına 2 ay var
ama napiyim her baktığımda fiyatı artmış oluyor

bebek bezleride 10sa 20 olmuş al bencede canım :olamaz: sen ankaradasın gimatta daha uyguna bulursun belki

halimiz kötü

FAİRY benimde almam lazım nerede bu fiyat canım

deterjanı ne kadardan aldın oda çok pahalanmış ya
havlu kağıt çok kullanıyorum bi tane açılmamış var evde bakim
cif aşırı pahalı ya en son a101den çiçeğim marka olanı aldım 2.75e cif 4.75 mi neydi a101de yine :KK45:
bebek bezleride 10sa 20 olmuş al bencede canım :olamaz: sen ankaradasın gimatta daha uyguna bulursun belki

persil jel aldım 184 yıkama 99,90 TL
salı günü hepsiburada ve gittigidiyor da süpermarket günüymüş
kim markette omosivi 40 yıkama 23 TL, finish jel 15 TL idi. Eve giderken onlardan da birer tane alacağım.

Back
X