• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık makinesi tableti en son şoktan almıştım memnun kaldım 2 kutu daha alayım diyorum fiyatı da aldığımda 12/13 tl gibi birşeydi mintax marka 50 tablet .
Havlu kağıt ,peçete ,çamaşır deterjanı, tuvalet kağıdı ,diş macunu vs benim de stoklamam lazım .

Kizlar merhabalar stok listem hazir ve cok alinacak sey var elimdeki nakit yetmez.
kk ile su an alsam ayin 15 inde ödeyebilirim
ya da ayin 7 sinde kk alirsam ekimin15 inde ödeyebilirim
ne yapsam bilemedim

Kizlar merhabalar stok listem hazir ve cok alinacak sey var elimdeki nakit yetmez.
ne yapsam bilemedim
Bu ay kk borcun çok değilse alışverişini yap canım .
Benim kk borcum bu ay çok yüksek hesap kesim tarihinden sonra alacağım bende .
Listemi hazırladım, ilave de yapabilirim.

ne yapsam bilemedim

Bence yapın çünkü ödediğiniz tarihte ztn defalarca zamlanıcak

Bende bişey fark ettim, doğalgaza 2 defa zam geldi, bana 2,5 aydır fatura gelmiyor, bu ayda gelmez ekim e kaldı, sanırım bilerek kesmiyorlar

ne yapsam bilemedim
bence alacaklarının fiyatlarına bak indirimli olanları şimdi mutlaka al,
ben de epey stoğu kk ile aldım, bekledikçe fiyatlar daha da artıyor malesef

Bulaşık makinesi tableti en son şoktan almıştım memnun kaldım 2 kutu daha alayım diyorum fiyatı da aldığımda 12/13 tl gibi birşeydi mintax marka 50 tablet .
Havlu kağıt ,peçete ,çamaşır deterjanı, tuvalet kağıdı ,diş macunu vs benim de stoklamam lazım .
mintaxı arkadaşlarımda çok övdü ben de bir tane alıp deneyeceğim, fiyatı epey uygun diğer markalara göre

mintaxı arkadaşlarımda çok övdü ben de bir tane alıp deneyeceğim, fiyatı epey uygun diğer markalara göre

Bende denesem aslında fiyat gerçekten çok uygun

Merhaba kızlar
Tatil bitti çok hızlı geçti tekrardan şehir ve çalışma temposuna alışmaya çalışıyorum
İki aydır birikim yok ama ihtiyacım olan bir kaç ev aletini nakit bir şekilde aldım ve tabi kurbanlarda verildi
Önümüzdeki 2 ayki birikimi bedelli için ayıracağız
Altin almayı özledim inşallah en kısa zamanda alırım yine

Back
X