- Konu Sahibi karamelli_turta
- #22.001
evet kisa surede az urunle haklisin vallaEn güzeli. ..geçen ay Corn Flakes almıştım. Sabah corn.f, aksama da yumurta lor peyniri ..yeter...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kisa surede az urunle haklisin vallaEn güzeli. ..geçen ay Corn Flakes almıştım. Sabah corn.f, aksama da yumurta lor peyniri ..yeter...
O kadar çok mutfağa para gidiyor ki en iyi çözüm porsiyonlari ve çeşidi azaltmak sanırım. ..haftada 1 ödül olarak yeriz buzluktakilerden...evet kisa surede az urunle haklisin valla
Çeşme suyuna mi dönsek neBiz 17 Eylül itibari ile diyet ve 200 TL haftalık alisverisle birlikte haftada bir market olayını da ekleyelim.
Ben su bile icemeyebilirim ziraaa damaca suya bir haftada 3 TL zam gelmis
800 gram olan insert urunuymus, haliyle kalmamışHakkaten yok artık. Kendi içlerinde bile kafayı yedi bunlar..
bak gittikce mantikli geliyor dediklerin ben ogluma corba yapayim aksamlari kendimize de oyle olsunO kadar çok mutfağa para gidiyor ki en iyi çözüm porsiyonlari ve çeşidi azaltmak sanırım. ..haftada 1 ödül olarak yeriz buzluktakilerden...
Ne hallere soktular bizi yaaa...800 gram olan insert urunuymus, haliyle kalmamış
Bugün 101de önceki indirimlerden kalan kotex buldum. 4+1li paket 11,95 TL aldım hemen.
Alt raflara falan bakmak gerek önceki insertlerden kalan iş yapan şeyler oluyor.
cnm bende kotex baktim pahaliydi uarin isyerimin ordaki a101 e bakayim belki orda vardir800 gram olan insert urunuymus, haliyle kalmamış
Bugün 101de önceki indirimlerden kalan kotex buldum. 4+1li paket 11,95 TL aldım hemen.
Alt raflara falan bakmak gerek önceki insertlerden kalan iş yapan şeyler oluyor.
Tabi canim, aklın yolu bir..bak gittikce mantikli geliyor dediklerin ben ogluma corba yapayim aksamlari kendimize de oyle olsun
guzel olur hem de zayiflarizTabi canim, aklın yolu bir..
Zaten bu zamlardan sonra hiç iştah da kalmadı bende.. Kışın en güzel şey çorba. .bol bol yapar içeriz.
İki kilo tarhana, iki kilo kırmızı mercimeğin var :)Tabi canim, aklın yolu bir..
Zaten bu zamlardan sonra hiç iştah da kalmadı bende.. Kışın en güzel şey çorba. .bol bol yapar içeriz.
guzel olur hem de zayiflariz
İki kilo tarhana, iki kilo kırmızı mercimeğin var :)
tesekkurler canım sımdı baktım 3kılolugu 22tl miş,normal fıyatını bılmedıgım ıcın uygunmu bılemedmEvet rinso yeşil olanı alıyorum ben canim
Mıgrosta 3 kg 50 yıkama geçen ay 18.90 di.migros da bakar misin.tesekkurler canım sımdı baktım 3kılolugu 22tl miş,normal fıyatını bılmedıgım ıcın uygunmu bılemedm
Mıgrosta 3 kg 50 yıkama geçen ay 18.90 di.migros da bakar misin.
tsekkur ederım kızlar bakıcam ıkısıne dekronikuykucu rinsoyu yazın 80 yıkama 20 TL'ye almıştım en son.
Şu anki fiyatları pahalı geldiği için bu sefer persil jel aldım Gittigidiyor'dan.
104 yikama 57,90 a aldım.