• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkaten yok artık. Kendi içlerinde bile kafayı yedi bunlar..
800 gram olan insert urunuymus, haliyle kalmamış
Bugün 101de önceki indirimlerden kalan kotex buldum. 4+1li paket 11,95 TL aldım hemen.
Alt raflara falan bakmak gerek önceki insertlerden kalan iş yapan şeyler oluyor.

Bugün 101de önceki indirimlerden kalan kotex buldum. 4+1li paket 11,95 TL aldım hemen.
Alt raflara falan bakmak gerek önceki insertlerden kalan iş yapan şeyler oluyor.
Ne hallere soktular bizi yaaa...
Şunun şurasında 3 ay önceye kadar tek derdimiz ata mi alalım tam mi..aralarındaki fark nedir acaba ...Fiziki mi bankadan mi alsak idi... ;)

cnm bende kotex baktim pahaliydi uarin isyerimin ordaki a101 e bakayim belki orda vardir

Ben ay basinda 20 euro almistim iyki almisim bide 50 lira var hala harcamadigim
Hesabimda para vardi alirim bsyler diyodum oyle cabuk bittiki ben kkya pek bulasmadim bugun 50 liralik stok aldim yumusatici ve sampuan deodorant
Ama artik alamam.

O kadar stok yaptık şimdi onları düzgün şekilde yerleştirmek lazım, annemden de menemen şişeleri gelecek onlara da yer ayarlamak gerek.
Bunları yaparken mutfak dolaplarıni da iç dış silerim yarın.
Bir kilo kıymadan köfte yaptım haftaici, bugün de iki kilo aldım köfte için ve yemeklik bölüp dondurucuya attım.
Bir tavuk parçalattim onu da poşetlere ayırıp attım.
İki kilo da kuşbaşı aldım, yarın kavurma yapıp buzluğa atarım onu da.
Tanıdık kasaptan aldım, abla stok mu diyor adam:) iki , uc ay idare edersem bunlarla süper olur.

Back
X