• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlat stok derdine düştük cok da gec kaldik.
hepimizi tahmin ediyorduk bikac ay oncesi boyle olacagini

28 agustosta stok yapmaya niyetlendim aldigim wc kagidinin 2 paketi 40 tl idi ve dun ayni urune 58 odedim içim acidi valla

knsallah bir sure sakinler bizlerde toparlaniriz kimse işsiz kalmasin

Kızlar Günaydın, hayırlı cumalar...

Konserveci kızlar bana bi el atın lütfen.
Nohutlu hasliyorum ve kavanozlamak istiyorum.evdeki kapaklı kavanozlar olmaz mı? İlla yeni kapak mi almak lazım? Bi akıl verin lutfennnnn

Yeni kapak sart eski kapaklar tutmaz

Kizlat stok derdine düştük cok da gec kaldik.
hepimizi tahmin ediyorduk bikac ay oncesi boyle olacagini

28 agustosta stok yapmaya niyetlendim aldigim wc kagidinin 2 paketi 40 tl idi ve dun ayni urune 58 odedim içim acidi valla

knsallah bir sure sakinler bizlerde toparlaniriz kimse işsiz kalmasin
Valla canım ben bıraktım ucunu artık. Bu stok işinin sonu yok.nasılsa o zamlı fiyatlardan gün gelip alacağız. Şuan birikim yapmaya yönelmek daha mantikli geliyor bana...şu borçları hemen azaltıp birikime geçmeli artık sanki.para her şeyden kıymetli. Ve döviz altın sürekli artışta. ..

Nohutlu hasliyorum ve kavanozlamak istiyorum.evdeki kapaklı kavanozlar olmaz mı? İlla yeni kapak mi almak lazım? Bi akıl verin lutfennnnn
Aynı kapak sağlamsa kullandığımız oldu canım sen bilirsin. ..

Valla canım ben bıraktım ucunu artık. Bu stok işinin sonu yok.nasılsa o zamlı fiyatlardan gün gelip alacağız. Şuan birikim yapmaya yönelmek daha mantikli geliyor bana...şu borçları hemen azaltıp birikime geçmeli artık sanki.para her şeyden kıymetli. Ve döviz altın sürekli artışta. ..
Bende birikime de dönmek istiyorum bakalım biraz toparlayalım da..
Stok yapmak da iyi işimize yarayacak tabi önümüz kış

Günaydın canım sıfır hiç kullanılmamış kapak lazım çünkü hava almasın ve bozulmasın. Ayrıca güzelce de sıkmalısın riske girme bence

Bende birikime de dönmek istiyorum bakalım biraz toparlayalım da..
Stok yapmak da iyi işimize yarayacak tabi önümüz kış
Canım benim tabiki ise yarayacak ama sonu yok ki..borç çok yükseldi korkmaya başladım ciddi ciddi...artık alımı bırakıp şu kk borçlarına yönelmeliyim.

Uzun uzun haftalarca kalacaksa evet kendine bıktırabilir :KK66:
Bizde bir laf vardır misafirlik 2 gün :)))
2 gün sonra ev işlerine yardım etsin diye .:)))
Bizdede oyleee diyolar :) cokta mantikli
Ama bizim misafir Kayinvalidee neticede ne diyebilcemki dimi :))
Gunaydin:KK200:

Peki canım tutup tutmadigini nasıl anlıyorsun? İlk konservem ya pek cahilim bu konuda
Kavanozları iyice sık kapat ters çevir.

Ne yapacağına da bağlı salça gibi sıcak birşeyse sıcak sıcak kavanoza doldurup sıkıp ters çevir .komposto gibi soğuksa sık kapat ve biraz kaynat .kolay gelsin şimdiden :) çok güzel olacağına eminim

Kavanozlar soğuduktan sonra kapakları kontrol et ,içine göçüyorsa kapak yapışmamış demektir

Kavanozları iyice sık kapat ters çevir.

Ne yapacağına da bağlı salça gibi sıcak birşeyse sıcak sıcak kavanoza doldurup sıkıp ters çevir .komposto gibi soğuksa sık kapat ve biraz kaynat .kolay gelsin şimdiden :) çok güzel olacağına eminim
Nohut yapacam kuzuuu.dün heyecanla 1 kg nohut ıslatınca koca bi tencere nohutum oldu ..eşim sabah gülüyor 40 kişilik nohut var orada diyor :))))

Back
X