• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar kızlar 10 gündür falan takip etmeye çalışıyorum sizleri ve çok memnun oldum hepinizden Allah razı olsun.bir sürü şey öğrendim resmen aydınlandım.
Size bir sorum olacak ben de siz kadar yapamasamda en azından bir ucundan tasarruf etmek istiyorum.ama ben asla fiyatları falan aklımda tutamıyorum.yani siz ler maşallah nasıl başarıyorsunuz.2ve 3 yaslarında çok hareketli iki cocucugum var ve onlar dan sonra benim hafıza sıfırlandi.onerileriniz benim için çok kiymet li
Çok teşekkür ederim hepinize

İyi akşamlar kızlar 10 gündür falan takip etmeye çalışıyorum sizleri ve çok memnun oldum hepinizden Allah razı olsun.bir sürü şey öğrendim resmen aydınlandım.
Size bir sorum olacak ben de siz kadar yapamasamda en azından bir ucundan tasarruf etmek istiyorum.ama ben asla fiyatları falan aklımda tutamıyorum.yani siz ler maşallah nasıl başarıyorsunuz.2ve 3 yaslarında çok hareketli iki cocucugum var ve onlar dan sonra benim hafıza sıfırlandi.onerileriniz benim için çok kiymet li
Hoşgeldin aramıza :)
Ben fişleri atmıyorum bazen de foto çekiyorum söylemesi ayıp :)))
Bende unutuyorum çünkü.

Benimki meslek hastalığı, kuruşun hesabını yaparım :)

Bir mesai daha biterrr.. .
Bugün aldıklarımı kontrol es ederken kuru boya kalemi ,resim defterleri ve A 4 almadığımı farkettim. Aslında A 4 ağır diye almadım onu bugün ama notlarıma ekleyeceğim.

günaydın kızlar
dün yine birazcık stok yaptım
çalıştığım yerden kiloluk bakliyat aldım. mercimek,bulgur,pirinç,ince bulgur,yeşil mercimek,mısır
alış fiyatından aldım hemde çok şükür
yine 1 kg içim tereyağ 1 tane 200 gr sucuk aldım onlarda alış fiyatından
daha vermedim paralarını maaşta vericem
toplamda önceki aldıklarımla 400 tl borcum oldu :KK48:
2 ayda kapatırım inşallah maaştan kestirip
markettende 2 tane mavi Lofçalı mobilya temizleyici aldım tanesi 3,5 tl pamuk aldım 1,20 :KK48:
fairy 1350 8,55ten 9,89a çıkarmışlar almadım
miss in var bulaşık deterjanı üstünden basmalı onu kullanıyorum oda 1 kilosu 4,45 2 tane ondan alırım diye düşündüm

O kadar stok yaptım ama evde yemek yok şu an :KK43:
dün aynı durumdaydım, seni çok iyi anlıyorum ;) haşladığım nohutlardan tavuklu nohut ve pirinç pilavı yaptım. yanına da yaz turşusu...neyseki bugün dünden kalan yemeğim var. az sonra mercimek köfte yapacağım öğleden sonra arkadaşlarla buluşacağız, götürmek için...

kizlar ne yemekleri yapıyorsunuz farkli yemekler ogrenmek istiyorum boylece yemek yapmaktan belki sıkılmam
valla sanırım ben yaz sebzelerinden sıkıldım kış gelsin istiyorum. kapuska, lahana dolma, yumurtalı ıspanak, karnabahar favori yemeklerimiz, sık sık yapılır bizde...

valla sanırım ben yaz sebzelerinden sıkıldım kış gelsin istiyorum. kapuska, lahana dolma, yumurtalı ıspanak, karnabahar favori yemeklerimiz, sık sık yapılır bizde...
canim ben genel olarak sıkılıyorum hep ayni seyleri yapiyorum belli basli
her gun cok uzun süre yemek yapmaya vaktim gucum olmuyor bu da etkili tabiki
en azindan birkac farkli sey ogrensem iyi olacak yaptiklarinizi paylasirsaniz harika olur ogreniriz

canim ben genel olarak sıkılıyorum hep ayni seyleri yapiyorum belli basli
her gun cok uzun süre yemek yapmaya vaktim gucum olmuyor bu da etkili tabiki
en azindan birkac farkli sey ogrensem iyi olacak yaptiklarinizi paylasirsaniz harika olur ogreniriz
17 sinden itibaren zaten diyete de başlayacağız ya, ne yedik nasıl yaptık yazarız birbirimize detaylıca...

Back
X