• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

henüz biber domates falan çok pahallanmadı ya, biraz daha kış girene kadar kullanmasam mı diye düşünmekteyim aslında.bu geçiş sürecini pazardan alarak devam mı etsem bilemedim...

Yani şöyle diyeyim, vaktime göre, rende domates kullanabilirim ama genelde domates biber kullanmamaya çalışıyorum
Ama kavanoz bamya, et, barbunya fln kullandım. Meyve suyu için olanlardanda kullandım. Yetmediği yerde limonata yaparım.

Yani şöyle diyeyim, vaktime göre, rende domates kullanabilirim ama genelde domates biber kullanmamaya çalışıyorum
Ama kavanoz bamya, et, barbunya fln kullandım. Meyve suyu için olanlardanda kullandım. Yetmediği yerde limonata yaparım.
anladımm, o halde ben ekim sonunu bekleyeyim bari, nasılsa vaktimde bol pazara gidip alıp kullanmaya devam edeyim..

özendim sizden ben de bi yazayım neler yapmışım: (bunlar hiç açılmamış, zamanını bekleyen su anki stoğum)

buzluk:
14 paket kıyma (dana kuzu karışık)
6 kg közlenmiş kapya biber
6 kilo közlenmiş acı çarliston biber
6 kilo közlenmiş patlıcan
1/2 kg dilimlenmiş yemeklik biber
2 yemeklik ev mantısı
1 büyük paket yaprak sarma
3 kilo domates yemeklik
2 kilo haşlanmış yemeklik bölünmüş tavuk
1 adet kuzu ciğer+ kuyruk yağı
1 büyük paket karides
1 kg dan biraz az haşlanmış nohut
1 kalıp kaşar peyniri
2 kilo doğranmış salatalık
750 gr köy tereyağı
tavuk suyu + ilikli kemik suyu
haşlanmış kuru patlıcan
bütün acı dolmalık + kapya biber 5-6 adet kadar

konserve:
3 adet bezelye
3 adet barbunya
2 adet kuru fasulye
3 paket haşlanmış mısır
80*3 ton balığı
20 şişe yemeklik domates

sıvılar:
6 litre zeytinyağı
2 litre sıvıyağ
2 litre nar ekşisi
2 litre koruk suyu
2 litre elma sirkesi
1 litre üzün sirkesi

bakliyatlar:
5 kg pilavlık yerli pirinç
2 kg ithal pirinç (dolmalar için)
2 kg pilavlık bulgur
2 kg ince bulgur
3 kg kırmızı mercimek
6 pk makarna
2 pk şehriye
2 kg un
1 kg tarhana

2 kg kadar siyah zeytin
1 pk nesfit corn flakes
2 kg toz şeker
2 paket tomurcuk çay
2 adet 48 lik demleme çay
1 pk Türk kahvesi

deterjan grubu:
3 lt abc sıvı deterjan
3 lt rinso sıvı deterjan
6 paket diş macunu
2 büyük adet duş şampuanı
54 adet wc kağıdı

şimdilik aklıma gelenler bunlar...

1kg taze ayıklanmış sarımsağı unutmuşum...

Kızlar doğru zaman mı bilmiyorum ama ev düşünen arkadaşlar bir araştırsın diye yazayım dedim.
İş arkadaşlarımdan iki kişi devletin konut kampanyası ile ev almış. Yerleri biraz uzak ama site içerisinde havuzlu bitmis daireler. Biri 345e diğeri 396 dedi sanırım.
Yüzde on peşin verip kalanını 0,98 ile ödeyecekler iki sefer ara ödeme yapılıyormuş. Peşinat az olduğu için ara ödemede zorlanmayiz diyorlar.
Düşünenler iyice bir araştırsın kızlar, belki fırsattır T tatlu
cnm bir araştırayım burâdakiler nerede ve ne kadarmış diye tesekkurler harikasinn

Ben de sizi takipteyim kızlar.A4 kağıdı 20_24 arası degisiyor.ogretmenim.fotokobi için kağıdı kendimiz alması gerekiyor.brans öğretmeni olduğum için sürekli fotokopi çekiyoruz.uygun fiyatlı görürseniz haber verirmisiniz ben de onu stoklayacagim ınsallh :KK16:
Bugün Bim'den aldım 14.5 tl bir paketi. 2 paket aldım ben de. Bir bakın isterseniz.

Ben de sizi takipteyim kızlar.A4 kağıdı 20_24 arası degisiyor.ogretmenim.fotokobi için kağıdı kendimiz alması gerekiyor.brans öğretmeni olduğum için sürekli fotokopi çekiyoruz.uygun fiyatlı görürseniz haber verirmisiniz ben de onu stoklayacagim ınsallh :KK16:
Bugün bimde gördüm 14.5 tl
Taşımayamam diye almadım bugün benn

Kızlar çok teşekkür ederim küçük kuzum da artık mini mini 1 inş ;)

cnm bende okulda cok fotokopi cekiyorum ama bazi kagotlar makineye sıkışıyor malesef
uzeri yesil olan fotokopi kagidi 19 kusurdu a101 de ben ondan kullaniyorum
bimdekini gormedim bi bakayim

damla cikolata damla cikolata ben buzluğa 1 kasim itibari ile kullanmaya başlarım diye düşünüyorum.
Benim dondurucu da tıka basa oldu en son bugün etleri kavurup attım. kapak zorlayarak kapandı. Kullanmaya başlayınca tekrar nasıl cekmeceleri iteceğim hiçbir fikrim yok.
Bir şey almamışim gibi geliyordu ama abartmisim ben de.bugun 1 sarımsak alayım dedim her şeyi boşaltıp geri koymak zorunda kaldım .biraz hafifleyene kadar zorlayacak bu Buzluklar bizi

Ben bugün yine bir serveti marketlere bırakıp geldim. Tatilden döndükten sonra market falan gormek istemiyorum.
Sok, kim, 101 gezdim. İndirimde kalan ürünleri itina ile buldum.
Şokta 2'li Pantene 21,25 TL (fiste fazla geçti farkı aldım)
Cokokrem büyük boy
A101de fairy 2*1350 14,90 (eski aktüel )
Finish tablet 20li
Kolonyagi ( bunda da indirim etiketi vardı fiste farklı geçti farkını aldım.)
3 tane Marmara birlik 800 Gr zeytin
Toz tatlı cesitleri
Stoklarımızda yerini aldı.
Bunlara günlük yumurta, süt, peynir, ekmek vs eklenince bütçe yine costu

Back
X