- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #22.641
Bulaşık özellikleAynen ya ben de ihtiyaçtan yapıyorum çok zor mutfak işleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulaşık özellikleAynen ya ben de ihtiyaçtan yapıyorum çok zor mutfak işleri

Kaç kişisiniz ailede canım. Bizim günde iki kere çamaşır yıkanıyor nevresimler girerse işin içine 3 bile oluyor. Bi de minimalistim allahtan fazla çamaşır yokben de bikax hafta sonra perde yıkamayı planliyorum hava serinlesin diye
haftada en fazla 3 kez bulasik 3 kez camasir makinesi limiti koydum kendime
elektrik faturasi gelmedi herkes zamdan şikayetci bakalim kac gelecek
3 kişiyiz makineleri tam doldurup calistirma taraftariyim gecen yil uyguladimKaç kişisiniz ailede canım. Bizim günde iki kere çamaşır yıkanıyor nevresimler girerse işin içine 3 bile oluyor. Bi de minimalistim allahtan fazla çamaşır yok![]()
Günaydın arkadaşlar...hergün iki çamaşır çok değilmi kac kiloluk makinanKaç kişisiniz ailede canım. Bizim günde iki kere çamaşır yıkanıyor nevresimler girerse işin içine 3 bile oluyor. Bi de minimalistim allahtan fazla çamaşır yok![]()
Anka gunde 3 derken her gun nu 3 makine yikiyorsun
Hergün 2 oluyor. Bornoz nevresim falan olursa 3 oluyor. 3 çocuk var. Eşim de inşaat mühendisi. Her gün toz içinde geliyor. 9 kilo makine. Doluyor baya. O kirli sepetinin dibini göremedim bi :))) kızımla bebek akşama kadar çok kirletiyor. Bende biraz takıntılı olabilirim herşeyde değiştiriyorum:))Günaydın arkadaşlar...hergün iki çamaşır çok değilmi kac kiloluk makinan
Dördüncü mü yolda valla maşallah allah kaldırabilene veriyor denek ki .ben bir posta makine atıp asmaya üşeniyorum allah biliyor da ondan mi bebek vermiyor acaba :)Hergün 2 oluyor. Bornoz nevresim falan olursa 3 oluyor. 3 çocuk var. Eşim de inşaat mühendisi. Her gün toz içinde geliyor. 9 kilo makine. Doluyor baya. O kirli sepetinin dibini göremedim bi :))) kızımla bebek akşama kadar çok kirletiyor. Bende biraz takıntılı olabilirim herşeyde değiştiriyorum:))
Inşallah canım. Ben de okulöncesi dönemde koleje vermiştim oğlusumu mecburen. Ilkokulda kendi okuluma aldim. Öğretmenimiz de cok tatlucanim benimki küçük ozel kres 1 yil gecsin seneye insallah kendi okuluma alacagim
Biz dört kişiyiz. Kızım ergen 2 günde bir duş alır mutlaka üstündekiler kirli sepetine. Eşim de öyle titiz. Oğlus sürekli kirlenir dışarıda oynarsa hele. Sabah kalkar kalkmaz ilk isim makinayı çalıştırmak oluyor. Şu an siyahlar ve koyu renkler yıkanıyor.Ben haftada 2 makine ancak atıyorum, nevresim, bornoz, havlular, masa örtüleri vs ile toplasam toplasam 3 makine olur. Makinem 8 kglık biriktirip atıyorum. İç çamaşırı ve çorap çoktur bizim evde, hemen tükenmiyor.

Benim iki sıpalarda ergen ama sürekli duş alın diye ikaz etmem lağzım...ablalarıda öyleydi şükür şimdi ördek gibi sudan çıkmıyor...inşallah bunlarda sonradan onun gibi olurlarBiz dört kişiyiz. Kızım ergen 2 günde bir duş alır mutlaka üstündekiler kirli sepetine. Eşim de öyle titiz. Oğlus sürekli kirlenir dışarıda oynarsa hele. Sabah kalkar kalkmaz ilk isim makinayı çalıştırmak oluyor. Şu an siyahlar ve koyu renkler yıkanıyor.
Renkliler sık yıkandığı için 40 dk lık programda yıkarım. Deja-vu gibi yıkıyorsun bir bakıyorsun sepet dolu![]()
Canım biz 2 kişiyiz, çocuk olmayınca çok kirli çıkmıyor herhalde. Normalde her gün kıyafetlerimi akşam sepete atarım ama çoğu zaman kirlenmiyor bile, o yüzden renkliler kısa ayarda, beyazlar uzunda yıkanıyor.Biz dört kişiyiz. Kızım ergen 2 günde bir duş alır mutlaka üstündekiler kirli sepetine. Eşim de öyle titiz. Oğlus sürekli kirlenir dışarıda oynarsa hele. Sabah kalkar kalkmaz ilk isim makinayı çalıştırmak oluyor. Şu an siyahlar ve koyu renkler yıkanıyor.
Renkliler sık yıkandığı için 40 dk lık programda yıkarım. Deja-vu gibi yıkıyorsun bir bakıyorsun sepet dolu![]()