• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın bacılar :halay:

YAŞASIN OKULUMUZ
Daha dün annemizin
Kollarında yaşarken
Çiçekli bahçemizin
Yollarında koşarken
Şimdi okullu olduk
Sınıfları doldurduk
Sevinçliyiz hepimiz
Yaşasın okulumuz
Okul yurt güneşidir
Bize bilgiler saçar
Annemizin eşidir
Severek kucak açar
Okul insanlık yolu
Her yanı şeref dolu
Sevinçliyiz hepimiz
Yaşasın okulumuz

Yeni eğitim ve öğretim yılında bütün öğrenci ve velilerimize başarılar diliyorum :rolleyes:

sekerim00 sekerim00 naptın canım gunaydın dolar artmıs biraz alabıldınmı merak ettım
şimdi aldım çok sinir oldum sabah 6,18 den almadım düşer zannettim bi çıkmaya başladı 6,30dan korkuma aldım ya
aman neyse sağlık olsun ya napıyım
iş yerinden 10 bin tl borç aldım
8 binini bankaya yatırmıştım
1210 dolar borcumu aldım gidip bankadan çekmesi kaldı
7.632 tl bu dolar tuttu
kalan 367 tl yede yatırımlık dolar aldım 58 dolar oldu oda (beni mutlu edende bu oldu :) )
2 bin tlnin üstüne benim dolar alacağım bin tlyi kattım
onunlada hem mutfaktaki balkona cam balkon yaptıracağım
hemde borcum olan 31 gram bileziğin bana düşen 8 gramını alacağım tabi üstüne biraz eklemem gerekecek
sağlık olsun iş yerinede eşimin bu ayki çift maaşından birazını vereceğim geri kalanıda eşimin çift maaşlarında ödeyeceğiz
ay doları aldım ya nasıl rahatladım anlatamam

şimdi aldım çok sinir oldum sabah 6,18 den almadım düşer zannettim bi çıkmaya başladı 6,30dan korkuma aldım ya
aman neyse sağlık olsun ya napıyım
iş yerinden 10 bin tl borç aldım
8 binini bankaya yatırmıştım
1210 dolar borcumu aldım gidip bankadan çekmesi kaldı
7.632 tl bu dolar tuttu
kalan 367 tl yede yatırımlık dolar aldım 58 dolar oldu oda (beni mutlu edende bu oldu :) )
2 bin tlnin üstüne benim dolar alacağım bin tlyi kattım
onunlada hem mutfaktaki balkona cam balkon yaptıracağım
hemde borcum olan 31 gram bileziğin bana düşen 8 gramını alacağım tabi üstüne biraz eklemem gerekecek
sağlık olsun iş yerinede eşimin bu ayki çift maaşından birazını vereceğim geri kalanıda eşimin çift maaşlarında ödeyeceğiz
ay doları aldım ya nasıl rahatladım anlatamam
hadi gözün aydın canım Allahım hepsını odeme kolaylıgı versın Rabbim hiç kimseyi bunaltmasın
biz de bu ay ilk asılamamızı denıcez ınsAllah
bugun regl oldum 3.gunu ilk muayeneye gıtcem ınsAllah
yüregim pırpır ama bi yandan asırı stresliyim
her seyi ama her seyi takıyorum ya Rabbim gönlümüze ferahlık versin

hadi gözün aydın canım Allahım hepsını odeme kolaylıgı versın Rabbim hiç kimseyi bunaltmasın
biz de bu ay ilk asılamamızı denıcez ınsAllah
bugun regl oldum 3.gunu ilk muayeneye gıtcem ınsAllah
yüregim pırpır ama bi yandan asırı stresliyim
her seyi ama her seyi takıyorum ya Rabbim gönlümüze ferahlık versin
canım benim hakkında en hayırlısı neyse o olsun
gerçekten içten diliyorum inşallah rabbim kucağını boş bırakmasın
benimde gönlüm çok istiyor
ama bu borçları bitirmeden cesaretim yok bişey denemeye

K kahvemsi mutluluk
geçmiş olsun canım bozma moralini sağlık olsun halledilir sen bırakmazsın müteahhitin peşini :)
benimde ilk oturduğum sıfır evdi kış gelip petekleri açınca duvar dipleri hep su olmuş kabarmış dökülmüştü
su vanalarını iyi sıkmadıkları için sızıntı yapmış mahvolmuştu duvarlar
sıfır evde olabiliyor sıkıntılar ama çözülmicek bişey değil üzme kendini

canım benim hakkında en hayırlısı neyse o olsun
gerçekten içten diliyorum inşallah rabbim kucağını boş bırakmasın
benimde gönlüm çok istiyor
ama bu borçları bitirmeden cesaretim yok bişey denemeye
amınn Allah razı olsun canım cümlemizin ınsAllah Allahım kımseyi hayırlı muradından geri koymasın ınsAllah

Günaydın kızlar.
Okullarıniz hayırlı, evlatlarınız başarılı olsun inşallah...

Dün akşam annemdeydik yemekte.bir sürü de yemek koydu getirdim eve...

Günlük harcama listesi yapıyorum artık.
2 gündür peynir süt yumurta derken 82 TL ( simidi unutmuşum 88 TL olacaktı) harcamışım.hesabim karışmasın diye arabama mazot aldım, depo doluya yakındı fulledim.o da 68 TL tuttu.bakalim 1 ayda ne kadar harcayacagim.

Markete sigara için gitmem gerek. Geçen 1 karton alacaktım, 3 pk kalmış.aldim çıktım...ama bitti :KK43:

Ayın 15 inden 15 ine aylık hesap tutacağım bakalım ne kadar tutacak sıkı yönetimde.

Son düzenleme:
HAFTALIK 200 TL MUTFAK BÜTÇESİ İLE
YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ

Hanımlarr,
Yapılacaklar belli.
Haftalık max. 200 tl bütçemiz var. Bunun dışına çıkmamaya çalışacağız.
Bunun için de haftalık menüler oluşturacağız bu menüleri de birbirimizle paylaşacağız (böylece yeni yemekler de öğreneceğiz)
Ayni zamanda kilo verme hedefimiz de olduğu için kalorisi daha düşük besinlerle beslenmeye çalışacağız.
Abur cubur almayacağız, alırsak mutlaka burada yazıp kendimizi ifşa edeceğiz.
Günlük ne aldık, neye ne kadar harcadık yazacağız.

**** Aylık 1 kültürel faaliyetimiz olacak.Kitap okuma, kurs, tiyatro,sinema, gösteri, konser vs olmalı. kendimizi ödüllendirmemiz de lazım.. kim nasıl isterse...

Birbirimize gaz vermek, uyarmak, birbirimizi frenlemek serbest... hatta lütfen olsun. hepimiz birbirimize sahip çıkalım yoksa alış veriş çılgınlığımızın önüne geçip birikim yapamayacağız....

(Aklınıza gelen başka öneriler varsa lütfen söyleyin ekleyelim)

17 EYLÜL 2018 PAZARTESİ başlıyoruzzz....

listemizin şuanki son hali:

HAFTALIK 200 TL MUTFAK BÜTÇESİ İLE

YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ KATILIMCILARI

kesin katılmak isteyip isim yazdıranlar:
  1. @damla cikolata
  2. karamelli_turta karamelli_turta
  3. @Kahvemsi mutluluk
  4. @tuce_tuce
  5. kronikuykucu kronikuykucu
  6. @tatlu
  7. @mornergis
  8. @minikkoala
  9. Z zynpzeynep123
  10. @Nikita
  11. @carminemine
  12. @All is well
  13. @kmsl hnd
  14. @sekerim00
  15. @iyiniyetli
  16. @dilek bolu
  17. @-Pandora-
  18. @Suveybe13
  19. @bir yudum mutluluk
  20. @mutlumayis
  21. lindalinda lindalinda
  22. @p_ritha
  23. @binhuzunluhaz
  24. @Phoenix_32
  25. @Alya_sura88
  26. @muhendiseylul
  27. @Avatarabdhk
  28. @Pembegomlek

hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım:
  1. @planli akifinannesi akifinannesi

Nihayet beklenen gün geldi :)))))))
Önümüzdeki 6 ay bu şekilde devam edersim var. Umarım başarabilirim...
Büyük gün geldi çattı :))
Bende sıkıyönetim ilan ettim, sadece ihtiyaçlar doğrultusunda alışveriş yapmayı umuyorum ..

damla cikolata damla cikolata anne candır, gerisi heyecan.. ;) uzun ömür versin Rabbim iyiki varlar.. Onların duası yeter

Kk borcumu aşağılara indirmek istiyorum.
En son 2.400 tl ödedim :(
Bu ay bazı taksitler bitti,zaten bitsin diye bekledim oğluma Laptop sözümüzü tuttuk .
Şu an 1.650 tl önümüzdeki ay borç ,hiç kullanmamayı istiyorum :(

Büyük gün geldi çattı :))
Bende sıkıyönetim ilan ettim, sadece ihtiyaçlar doğrultusunda alışveriş yapmayı umuyorum ..

damla cikolata damla cikolata anne candır, gerisi heyecan.. :KK66: uzun ömür versin Rabbim iyiki varlar.. Onların duası yeter

Kk borcumu aşağılara indirmek istiyorum.
En son 2.400 tl ödedim :KK43:
Bu ay bazı taksitler bitti,zaten bitsin diye bekledim oğluma Laptop sözümüzü tuttuk .
Şu an 1.650 tl önümüzdeki ay borç ,hiç kullanmamayı istiyorum :KK43:
Aynen kuzum beklediğimiz gün geldi ;) K kahvemsi mutluluk tatilden dönsün diye de bekledik.maaslar da alındı, artık bir engelimiz yok :))))

Ben de kk kullanmak istemiyorum aslında ama bu ay da ufak ufak zorunlu ihtiyaçlara kullanmak zorundayım.hic nakdim kalmayacak çünkü :))))

Selam kızlar,
Mutahiti aradık sabah, cenazeyi defnedip ararım dedi ama masraflara karışmam ne kadar olmuş evi satali falan demiş eşime.
Öğlenden sonraya kadar haber bekliyoruz binanın tesisat işini yaptırdığı yerle görüşüp haber veririm ama servisi ödersiniz demis. Eşimde iş hallolsun diye bişey dememiş.
Ne olduğu belli olsun ben ararim adamı.
Ondan haber gelmezse akşamüzeri tesisatçı çağıracağız ki üst kattakilerde evde olsun oraya da bakması gerekebilir.
Tesisatçı için ek hesaptan para çekeceğiz umarım çok maliyetli olmaz. Evin sigortası var ama nasıl bir yol izlemek lazım bakacağım ona da

merhaba kızlar...
yeni eğitim ve öğretim yılımız tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olsun...
Bu hafta çocukların kitap kırtasiye masrafı haricinde hiç harcama yapmamak niyetim..sadece ekmek alacağım...çarşamba günü de iki üç çeşit sebze ve meyve alırım sadece pazardan...
sıkıyönetim bizim çekirdek ailemizde de başlamış bulunmaktadır :) Hayırlı uğurlu olsun :)

Geldim hadi başlayalım :)
Ben sabah tartilmayi unuttum :(
Sabah kahvaltimizi yaptık öğlen için hazır çorba yaptım. Yoğurt turşu falan yeriz.
Akşama buzlukta geçen yıldan fasulye var onu yapacağım. Yarın da yeriz.
Yarın sağlam bir pazar alışverişi yapmam sart. Ben bu ayda kk kullanmak zorundayım market harcamalari için. Kalan nakit harçlık olarak ancak yeter.
Su ıslak duvar işinin de maliyeti olacak onu da ek hesaptan ya da kk nakit avans maliyetin tutarına göre bakacağım.
Tam toparlanan diyoruz birşey çıkıyor.
Haftalık kumbaralar için Eylül sonuna kadar 58 TL ayırmıştım üstünü ekleyip sabah 10 euro aldım.

Back
X