• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşbulduk canım, İstanbul beni yağmurla karşıladı hüzünlendi gelişime sanırım :)
Daha uzun tatiller için kısa bir ara diyelim buna, iyi birikimler ile seneye hedefim 3 hafta tatil inşallah, doyamıyorum ben denize, sıcağa
Bende iki üç almisimdir yarın sabah tartı ne gösterecek bakalim
Oo tatil süresi ne kadar çok, o kadar iyi ;)

Sıkıntı olmuş evinde canım üzüldüm bence o tarafta olan bir boru çatlamış olabilir :(

Geçen hafta hep yağmur yağmış burada olabilir.
Üst katta birşey yok, alt kat boş bakamadik.
Dış cepheden almış olabilir diyor komsu amcada.
Ayyy bilmiyorum ya :KK43:
Evin orta yerinde ıslak bir duvar kaldık öyle
Ne yapacağımızı da bilmiyoruz
Valla geçmiş olsun canım. Tatil dönüşü kötü bir sürpriz olmuş. Artık müteahhit müsait olunca söyler oradan ne borusu geçtiğini, kendisi yaptırır. Sizin ev daha yeni, eskiyen bir şey patlamamıştır sonuçta.

Sağolun kızlar, valla geldiğimden beridir gelip gidip odaya bakıyorum çok canım sıkıldı. Mutahit çok ilgisiz biri ya, yarın sabah tekrar arayacağım. İnşallah dediğin gibi yaptırır 5yil sorumluluğu var kanuna göre. Hemen evin sigorta poliçesine de baktım, inşallah evin içinde tadilat gerektirecek bir sıkıntı yoktur diye umut etmekten başka birşey gelmiyor elimden

Bilmiyorum canım ya:KK43:
Evi aldığımiz mutahiti aradık cenazedeymis konuşamadık.
eşim binanın çatıdaki yağmur gideri geçiyor olabilir diyor, banyodan peteğe gelen boru boru olabilir diyor emin değiliz hep tahmin yurutuyoruz.
Fön makinası ile birazını kuruttum döndük yine aynı islak
canım ben dayımlarda da boyle bı sorun oldu onlarınki koridordaydı hatta duvarı kırdırdılar falan bi boru gecıyomus onun sızıntısıymıs sonradan ogrendıler bi cıhaz varmıs lazer gıbı bıse sanırım dırekt sızıntının yerini kırmadan buluyomus tesısatcılara sorabılırsın canım

cnm ben ilk oturdugum evde mutfak duvarinda boydan boya su akiyordu meger catidan ust kata su sızmış ordanda bize gelmis

insallah kolay bir seydir mutaahiti rahat birakma o ev her yerie sahip olana kadar ne cektiniz

cnm ben ilk oturdugum evde mutfak duvarinda boydan boya su akiyordu meger catidan ust kata su sızmış ordanda bize gelmis

insallah kolay bir seydir mutaahiti rahat birakma o ev her yerie sahip olana kadar ne cektiniz
Biz de çatı giderinin o duvardan geçtiğini düşünüyoruz canım, sinirden başıma ağrılar girdi resmen.
Üst katta orası banyo olduğu için birşey farkedilmiyor fayans hep. Alt katta da oturan yok bilmiyoruz varmı orada da birşey.
Daha ne kadarlık bina ki böyle bir sorun oluyor anlamiyorum. Dediğin gibi 5 aydır girdik eve, alana kadar ne sıkıntı çektim, öderken ne sıkıntı çekiyorum siz herseyi biliyorsunuz.
Şu an zaten herhangi bir tadilat masrafı ödeyecek durumumuz da yok.
Eşime de ayrı sinir oldum, şu an yapacağımız birşey yok diyip geçti.
Sabah olsun ilk iş mutahiti arayacağım.
Allahım diyorum susuyorum sadece.

Bir makina çamaşır yıkandı astım, diğerini doldurdum yarın calistiracagim.
Valizi bosalttim yıkadım, kaldırdım.
Tatil sonrası en sıkıcı işler :(
Getirdiğim meyveleri ayırıp dolaba kaldirdim.
Eve gelmeden markete ugradik döner, ekmek, kola aldık akşam yemeği olarak tükettik.
Bir bağ sarımsak temizleyip buzluğa attım.
Stok için a101den kuru fasulye ve peros yumuşatıcı aldım. İş yerinden arkadaşım tavsiye etti. Az once denedim kokusunu beğendim. Kalıcılığına bakıp birkaç tane daha alabilirim.
Bu hafta sütcüyü kacirdigim için süt ve yogurtu marketten aldım:(
Bu haftaki ihtiyaçlar için yumurta, süt, yoğurt, salam, bpeynir aldım.
Evde sebze namına hicbirsey yok.
Yarın ilk günümüz ama henüz yemek listesi yapamadım, yarın izinliyiz evdeki temizlik işlerini ve ıslak duvar sorununu inşallah hallettikten sonra haftalık yemek olayını planlayacagim.
Bu hafta bir gün mesaideydim, bir gün de kınaya gideceğim.
Bu haftayı aperatif şeylerle gecistirebilirim.
Stoklar hariç bu hafta için harcama 50 TL, yekmek dışında markete gitmeyeceğim, sebzeyi salı günü işyerinin oradaki pazardan almayı düşünüyorum.

K kahvemsi mutluluk canim insallah sorun cozulecektir cok tatsoz bir durum bizim o zaman oturdugumuz ev sifirdi 3 ay sonra boyle bir seyle karşılaştık

Bende yarin pazar alışverişi süt isini halledecegim bir aure cok sıkacağım harclik cok az iyi ki stoklarim saglam

Dun evi düzenlerken aralara sıkışmış 1litrelik dus jeli ve 25 tl para buldum cok sevindim

haftalik listem de tamam insallah guzel vir hafta olur yarin ogrencilerime kavusacagim

Geçmiş olsun K kahvemsi mutluluk
Evde olan o tarz su çekmeleri vs insanın canını çok sıkıyor
Bizde evi aldığımızda komple tadilat yaptırmıştık 1 ay olmadı üst kattaki dairenin borusu patladı tavanımız kabarmıştı sinirden ağladığımı bilirim
Sağol canım, sana da geçmiş olsun.
Ne olduğunu ne yapacağını bilememek daha da can sıkıcı :(
Sabah olsun bakalım ne yapacağız

K kahvemsi mutluluk canim insallah sorun cozulecektir cok tatsoz bir durum bizim o zaman oturdugumuz ev sifirdi 3 ay sonra boyle bir seyle karşılaştık

Bende yarin pazar alışverişi süt isini halledecegim bir aure cok sıkacağım harclik cok az iyi ki stoklarim saglam

Dun evi düzenlerken aralara sıkışmış 1litrelik dus jeli ve 25 tl para buldum cok sevindim

haftalik listem de tamam insallah guzel vir hafta olur yarin ogrencilerime kavusacagim
Yeni eğitim yılı hayırlı olsun canım sana ve tüm öğrenci, öğretmenlerimize.
Bu aralar benimde ultra sikmam gerek, temel şeyler dışında hicbirsey almadan en uygun şekilde birkaç ayı gecirebilirsem belki biraz düzene gireriz.
Ev eski olsa için yanmayacak aklıma geldikçe sinir kat sayim artıyor,
Şu işi hayırlısıyla halledeyim bir masrafim olmazsa tatil, kumbara birikimim ile Euro alıyordum ya gidip kurban kestireceğim ev için.

Yeni eğitim yılı hayırlı olsun canım sana ve tüm öğrenci, öğretmenlerimize.
Bu aralar benimde ultra sikmam gerek, temel şeyler dışında hicbirsey almadan en uygun şekilde birkaç ayı gecirebilirsem belki biraz düzene gireriz.
Ev eski olsa için yanmayacak aklıma geldikçe sinir kat sayim artıyor,
Şu işi hayırlısıyla halledeyim bir masrafim olmazsa tatil, kumbara birikimim ile Euro alıyordum ya gidip kurban kestireceğim ev için.
tesekkur ederim cnm hepimizin yaptigi isler vatanimiza bizlere hayir getirsin

canim kurbanini kes guzel düşünce saglikla otur insallah sorunu cozmeni ostiyprum ben sinir oldum yasadiklarina..

Bizde kk fena kabardi tatil atok taksit vs derken birikim olmadi uzun zamandir acil ihtiyac hariç toparlanmaliyiz

Günaydın kızlar :KK200:
Yeni eğitim öğretim yılı tüm öğrencilere hayırlı olsun. .

Başarılı, mutlu bir okul yılı olsun ..
Benim miniğim bugün 1. Sınıfa başlıyor, erkenden uyandım :KK49: bende onun kadar heyecanlıyım sanırım.

T tatlu öğrencileri sevdiğin her halinden belli canım, mutlu oluyorum böyle eğitimcileri görünce sonuçta en değerli varlıklarımız çocuklarımız ..
Umarım benim küçüğüm de uyumlu, başarılı ,sorunsuz bir dönem geçirir.
Zira büyük çocuğum bu konuda çok şanslı bir çocuk :KK6:

Back
X