• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karamelli_turta karamelli_turta üzüldüm canım, ama sen üzülme bazen böyle şeyler yaşamak gerekiyor ki insanları tanıyalım, daha fazla üzülmeyelim.
ben iş arkadaşlarım ile genelde mesafeli olmayı tercih ediyorum özellikle kadınlar ile.
maalesef hep bir dedikodu ve yanlış anlaşılma ya da samimiyet beklentisi
Anlayamıyorum, anlam veremiyorum nasıl iyi niyetimi anlamaz.
En güzelini yapıyorsun mesafe iyidir.
Kimsenin iyiliğini de düşünmem bundan sonra .

T tatlu vikingin ürünlerinden mutfak olanını beğendim ben, turuncu renkli
banyo da aldım ama daha kullanmadım
genel temizleyici vardı pembe olan, kokusu ağır geldi almadım onu
Hava alayim derken sabah soğuğunu yedim.
A 101e uğradım vikingenlerin her birinden birer adet aldım, yalniz banyo spreyinden iki adet aldım.
Bu markayı daha hiç kullanmadım memnun kaldıklarımdan daha sonra tekrar alabilirim .
Esime de 3 atlet, eldiven,çocuklara da iki lolipop :dondurma::dondurma:
Toplam 75tl verdim.

Son düzenleme:
Hava alayim derken sabah soğuğunu yedim.
A 101e uğradım vikingenlerin her birinden birer adet aldım, yalniz banyo spreyinden iki adet aldım.
Bu markayı daha hiç kullanmadım memnun kaldıklarımdan daha sonra tekrar alabilirim .
Esime de 3 atlet, eldiven,çocuklara da iki lolipop :dondurma::dondurma:
Toplam 75tl verdim.
sabah soğuğunda hasta olursun canım
atlet ben de baksam iyi olacak aslında, kendime epey stoklamışım ama onun yok :)))

sabah soğuğunda hasta olursun canım
atlet ben de baksam iyi olacak aslında, kendime epey stoklamışım ama onun yok :)))
Bu sabah sogukmus canım aman olmayalim.
Eşim ya kıyamam hep kendine alıyorsun dedi geçen gün :KK70: alsin kendine diyeceğim de biliyor kiyamam alırım aldim bile

Kizlar ben yil ogrencilerimi mezun ediyorum ortaokula başlayacaklar..
Yil sonunda hatira bir seyler hediye etmek istiyorum ne olabilir sizce
güzel düşünmüşsün canım sen sorunca düşündüm de ilkokulda öğretmenim bana anı olarak bir şey verse ne sevinirdim. mesela sınıfın adı ( misal 4-a) yazılı bileklik, sınıfça fotoğafımızın olduğu bir şey sana da çok maliyetli olmayacak seçenekler..

güzel düşünmüşsün canım sen sorunca düşündüm de ilkokulda öğretmenim bana anı olarak bir şey verse ne sevinirdim. mesela sınıfın adı ( misal 4-a) yazılı bileklik, sınıfça fotoğafımızın olduğu bir şey sana da çok maliyetli olmayacak seçenekler..
Yani alacagim seye gore velilerime de dusunuyorum... Soyle soyleyeyim cogunlugun atmayacagi cop gormeyecegi bir sey olsun istiyorum.. Kitap aklimin kosesinde ama belki degisik bir seyler olsa daha iyi olur arayisindayim

Yani alacagim seye gore velilerime de dusunuyorum... Soyle soyleyeyim cogunlugun atmayacagi cop gormeyecegi bir sey olsun istiyorum.. Kitap aklimin kosesinde ama belki degisik bir seyler olsa daha iyi olur arayisindayim
benım aklıma da kıtap gelmıstı canım lisede edebıyat ogretmenımız herkese ımzalayıp hatıra kitap vermıstı hala durur bence ck guzel bi dusunce

0A15DFC2-2262-487B-9633-39ED230E1748.webp

tam bizlik kızlar :KK70:

Back
X