• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar
Cok degisik bisey oldu
Sabah esimle sonuclarini gostermeye urolojiye gidecektik
Bi kalktim heryer kan icinde kanamam olmus asiri bi sekilde
Carsaf alez altimdakiler
Parca parca pihti gibi kanlar gelmis ic camasirima sok oldum
En son adetimi 8 subatta oldum tamam gecikti ama boyle baslamazki benim adetim cok az gelir ki hic belirti bile yoktu
Hastaneye gidince kendimede sira aldim hemen
Doktor alttan bakti bisey yok dedi beta ve hormon testi istedi simdi sonuclarima baktim biri cikmamis sanirim ama digerleri temiz hamile falanda degilim
Bide isin en ilginci kanamamda kesildi su an hani adet biterken kahverengi lekelenme gibi olur ya oyle geliyo cokk az
Diyetisyenede gittim iyi bisey bu dedi ama kadin dogum doktoru asilama onerdi bize esimin degerlerinden dolayi
Zaten urolojiyede cikamadik ameliyattaymis telefonla goruscek
Diyetisyene anlatirken aglicaktim nerdeyse zor tuttum kendimi
Kilon engel degil cok kilo verdin en kotu tekrar basladigimiz kiloya gelirsin hamile kalirsan dedi kendini hazir hissediyosan basla tedavine dedi
Bilmiyorum doktordan telefon bekliyorum su an

Foto ekleyemedim ama ben şeyi beğeniyorum
dolar banknotların dan iki katlı pasta var nette
bence o daha da bizlik :rolleyes:
1BB41349-FC4D-41AA-90D9-59FDE7BD220E.webp

bu da bizim gelin :KK70:@karamelli_turta

Selam kizlar
Cok degisik bisey oldu
Carsaf alez altimdakiler
En son adetimi 8 subatta oldum tamam gecikti ama boyle baslamazki benim adetim cok az gelir ki hic belirti bile yoktu
Doktor alttan bakti bisey yok dedi beta ve hormon testi istedi simdi sonuclarima baktim biri cikmamis sanirim ama digerleri temiz hamile falanda degilim
Bide isin en ilginci kanamamda kesildi su an hani adet biterken kahverengi lekelenme gibi olur ya oyle geliyo cokk az
Diyetisyenede gittim iyi bisey bu dedi ama kadin dogum doktoru asilama onerdi bize esimin degerlerinden dolayi
Kilon engel degil cok kilo verdin en kotu tekrar basladigimiz kiloya gelirsin hamile kalirsan dedi kendini hazir hissediyosan basla tedavine dedi
oy gecmıs olsn kuzum benim dr gormus cok sukur bıse yokmus bak canım korkma, ıyı bı kadın dogum uzmanına gıt bence hem asılama ıcn gorusursun hem de bunu sorarsn bılıyosun ben de asılama yaptırdım o ay hamıle kalmadm pesındeki ay kaldım hadı ınsAllah

oy gecmıs olsn kuzum benim dr gormus cok sukur bıse yokmus bak canım korkma, ıyı bı kadın dogum uzmanına gıt bence hem asılama ıcn gorusursun hem de bunu sorarsn bılıyosun ben de asılama yaptırdım o ay hamıle kalmadm pesındeki ay kaldım hadı ınsAllah
sağol canım
gittiğim doktor çok iyiymiş netten baktım özel hastane ama erkekti alttan bakacağı sıra çok zorlandım ama çekindim bide kanama vardı ya ondan
şu an aşılamayla ilgili hiç bi fikrim yok nerde ne şekilde yaptırmalıyım bilmiyorum
aşılamadan önce çatlatma iğnesi kısmı varya o olmazmıki bizde bunuda merak ediyorum aslında
doktor 2 3 kere aşılama deneyip olmazsa tüp bebeğe geçmeniz gerekir dedi

sağol canım
gittiğim doktor çok iyiymiş netten baktım özel hastane ama erkekti alttan bakacağı sıra çok zorlandım ama çekindim bide kanama vardı ya ondan
şu an aşılamayla ilgili hiç bi fikrim yok nerde ne şekilde yaptırmalıyım bilmiyorum
aşılamadan önce çatlatma iğnesi kısmı varya o olmazmıki bizde bunuda merak ediyorum aslında
doktor 2 3 kere aşılama deneyip olmazsa tüp bebeğe geçmeniz gerekir dedi
çatlatma ıgnesı şöyle oluyo klomen yada benzer ilac kullanıp yumurtlamayı saglıyosun sonra günün gelınce ıgneyle catlatıyosun canım.normal rutin yumurtlaman ve catlatmansa sorun yoksa zaten aynı seyi her ay yapıyosun. ben o yuzden hıc catlama ıgnesı kullanmadm ama klomen çok kullandm.acıkcası gereksız ırılı ufaklı kıstten baska da bı faydasını gormedm. asılama da hem senin en kalıteli yumurtan hem de esınden alınan en ıyı spermler kullanılıyor enjeksıyonla dogru zamanda yumurtanın yakınına bırakılıyor yani olası tüm kosullar saglanıyor tabıkı dollenir dollenmez onu Allah bilir nasıp. bana dr um asılamadan snraki 2-3ay bıle etkısı suruyor demıstı

çatlatma ıgnesı şöyle oluyo klomen yada benzer ilac kullanıp yumurtlamayı saglıyosun sonra günün gelınce ıgneyle catlatıyosun canım.normal rutin yumurtlaman ve catlatmansa sorun yoksa zaten aynı seyi her ay yapıyosun. ben o yuzden hıc catlama ıgnesı kullanmadm ama klomen çok kullandm.acıkcası gereksız ırılı ufaklı kıstten baska da bı faydasını gormedm. asılama da hem senin en kalıteli yumurtan hem de esınden alınan en ıyı spermler kullanılıyor enjeksıyonla dogru zamanda yumurtanın yakınına bırakılıyor yani olası tüm kosullar saglanıyor tabıkı dollenir dollenmez onu Allah bilir nasıp. bana dr um asılamadan snraki 2-3ay bıle etkısı suruyor demıstı
sen özeldemi yaptırdın devlettemi canım

onlar da kendilerine alsınlar
bazen atletine, çorabına kadar alıyor olmak saçma geliyor bana
Her zaman ben alıyorum desem..

Sormaa ya bazen dusunuyorum bende sacma geliyor sonra yine gidip goruyorum aliyorum sanirim bu biraz fa kadinlardaki alisveris istegi...
Tamamen mecburiyetten alıyorum:)
Kizlar ben yil ogrencilerimi mezun ediyorum ortaokula başlayacaklar..
Yil sonunda hatira bir seyler hediye etmek istiyorum ne olabilir sizce
Anasınıfı biterken öğretmenimiz madalya yaptırmış çocuklara :)
Oğlum yaz tatili boyunca boynunda taşıdı onu, çok anlamli gelmişti bana, çocuklar sevmişti bu hediyeyi.
Üzerine isim ve soyismi yaziyordu.

Fiyatı da uygun yalnız yıkanınca pamuklu olduğu için çekme yapıyor oba göre almak lâzım
Bir tanesini açtım baktım kalip geniş gibiydi m beden aldım çünkü zaten l yoktu.
Eşim öyle ufak tefek değil kemiği iri, çekmesin :))

Muhteşem...!
Selam kizlar
Cok degisik bisey oldu
Carsaf alez altimdakiler
Hayir olsun sekerim, geçmiş olsun...
Eki Görüntüle 2248494
bu da bizim gelin :KK70:@karamelli_turta
Bileğim ince diye gidip en küçük boyutunu almışlar, büyük olaydi :D
Beklenen dogalgaz faturam geldi 130 tl.
Sanirim artik fazla gelmez...
Senin doğalgaz faturan iyi gelmiş tatlum, değişelim ;)

Kızlar eskiden bende eşime çok alışveriş yapardım
Şimdi kendime pek yapmayınca ona da almıyorum
Atlet çamaşır çorap herşeyini alır
Uzun zaman sonra geçen gün sweat aldım
Ay bir mutlu oldu bir beğendi anlatamam
Demek ki kıymet bilmesi için almamak lazımmış:21:
Iki gün once Lcw dan alacaktık, 2 atlet 40 tl :KK43:)
Boş ver almayalım dedi :KK70:
2çamaşır 40 tl çok değil mi kızlar.
101in erkek atleti iyi göründü mesela gözüme, 8 tl miydi ne hemde.

özelde yaptırdm canım profesöre, cok ılgılıydı dr um. hatta bi kac ay kendın dene yapmayalım ddı yok dedım ben beklemekten usandım baslayalm tedavıye demıstım paragöz degıldı yani
sekerim00 sekerim00 geçmiş olsun canım benim
önce sakin ol öyle düşün, herşey güzel olacak
sekerim00 sekerim00 geçmiş olsun canım
Olumlu düşün her şey güzel olacak
Sen kilo vermeye devam et ,tetkiklerinizi de yaptırın
Dr nasıl uygun tedavi verirse yaparsınız
Hemen umutsuzluğa kapılma
Bir tanesini açtım baktım kalip geniş gibiydi m beden aldım çünkü zaten l yoktu.
Eşim öyle ufak tefek değil kemiği iri, çekmesin :))

Muhteşem...!

Hayir olsun sekerim, geçmiş olsun...

Bileğim ince diye gidip en küçük boyutunu almışlar, büyük olaydi :KK70:

Senin doğalgaz faturan iyi gelmiş tatlum, değişelim :KK66:

çok sağolun kızlar
moralimi çok bozmuyorum şükür
ama anlamadığım bu adet kanıda değil çünkü bitti..
doktordan tlf bekliyorum aramadı henüz
hayırlısı bakalım herşey nasip :)

Iki gün once Lcw dan alacaktık, 2 atlet 40 tl :KK43:)
Boş ver almayalım dedi :KK70:
2çamaşır 40 tl çok değil mi kızlar.
101in erkek atleti iyi göründü mesela gözüme, 8 tl miydi ne hemde.
canim ben atleti ic giyim magazasindan aliyorum en son aldigimda ne kadardi hatırlamıyorum
ama 40 tl 2 taneye fazla bence
a101 in iyiyse bende daha sonralari alayim

Back
X