• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 yaşındayım, Eylül ayında evlendim, sözleşmeli memurum :) Bir miktar kredi borcum var 2 sene kadar sonra bitecek. Kredi kartı borcumu da Nisan ayında sifirliyorum inşallah. Bundan sonraki hedefim nakit parayla yaşamak...
Devir çok ama çok tehlikeli
Tebrik ederim, bir yastıkta mutlu huzurlu geçsin ömrünuz.
Sen erken bilinclenmişsin, umarım hedeflerine ulaşırsınız.
Forumları takip etmenin çok büyük faydası var

Şimdi kaba taslak bir hesap kitap yaptım ve şöyle bir karar aldım bundan sonra tüm birikimimi sadece altın olarak yapacağım.
Altın ons fiyatı zaten USD ile belirleniyor.
USD artınca altın artıyor, ons artınca altın artıyor
Altın hep artan taraf. Tabiki ytd
Elimdekileri de uygun zamanda çevirmeyi planliyorum

Tebrik ederim, bir yastıkta mutlu huzurlu geçsin ömrünuz.
Sen erken bilinclenmişsin, umarım hedeflerine ulaşırsınız.
Forumları takip etmenin çok büyük faydası var
Çok teşekkür ederim, inşallah başarılı olurum. Amacım borçsuz, kredisiz araba almak şu an için.. Yaklaşık altı aydır çok fazla harcıyoruz eşim de ben de ama artık dur dedik kendimize ve forumları ciddi takip etmeye karar verdim. Önceden okuyup kaçıyordum ☺️

Aynen öyle, ben seçimden önce bir müdahale olur mu acaba diye düşünüyorum
Tabii, böyle bir müdahale olabilir...

Çok teşekkür ederim, inşallah başarılı olurum. Amacım borçsuz, kredisiz araba almak şu an için.. Yaklaşık altı aydır çok fazla harcıyoruz eşim de ben de ama artık dur dedik kendimize ve forumları ciddi takip etmeye karar verdim. Önceden okuyup kaçıyordum

Hedef varsa herşey olur :)

28 yaşındayım, Eylül ayında evlendim, sözleşmeli memurum :) Bir miktar kredi borcum var 2 sene kadar sonra bitecek. Kredi kartı borcumu da Nisan ayında sifirliyorum inşallah. Bundan sonraki hedefim nakit parayla yaşamak...
Devir çok ama çok tehlikeli
Yeni evli olup bilincine varmak ne güzel.
Ufak miktarlarla başlayabilirsin, kumbara olabilir belki ayda yarim gram/1 Gram altın olabilir.
Ben nakite geçtikten sonra paramizin kiymetini anladım.
Şimdi kaba taslak bir hesap kitap yaptım ve şöyle bir karar aldım bundan sonra tüm birikimimi sadece altın olarak yapacağım.
Altın ons fiyatı zaten USD ile belirleniyor.
USD artınca altın artıyor, ons artınca altın artıyor
Altın hep artan taraf. Tabiki ytd
Elimdekileri de uygun zamanda çevirmeyi planliyorum
Altin aşırı düşüş hiç göstermedi canım, 3 aşağı 10 yukarı çıktı hep.
Çok teşekkür ederim, inşallah başarılı olurum. Amacım borçsuz, kredisiz araba almak şu an için.. Yaklaşık altı aydır çok fazla harcıyoruz eşim de ben de ama artık dur dedik kendimize ve forumları ciddi takip etmeye karar verdim. Önceden okuyup kaçıyordum ☺️

Okuyup kaçmak yok, aşağıda görüyorum isimleri ;)

Yarın yoklama alacağım tobosolum yok iki gündür yine.

borsa takip edenler bilir keriz silkeleyen diye bir deyim kullanıyorlar
bir hisse senedi düşünce acemi yatırımcı hemen panik yapıp satıyor, sonra o kağıt epey yükseliyor
biz de bugün öyle olduk,
her şeyin seçimden sonra çıkacağını biliyoruz,
yorumları okuyoruz o kadar takip ediyoruz ama almaya elimiz gitmiyor
bile bile lades :sinirli:
Evet bilirim terminolojiye hakimim 😅Ben geçen hafta 12 binlik girecektim eşim dur dur dedi inhibe etti beni.ben de çok takip edemedim meğer geçen hafta goldman sachs raporunu yayınlamış. Asıl büyük darbeyi o yapacak diyolladı. Şu Ağustos’takinden daha beteri.

Yeni evli olup bilincine varmak ne güzel.
Ufak miktarlarla başlayabilirsin, kumbara olabilir belki ayda yarim gram/1 Gram altın olabilir.
Ben nakite geçtikten sonra paramizin kiymetini anladım.

Altin aşırı düşüş hiç göstermedi canım, 3 aşağı 10 yukarı çıktı hep.

Okuyup kaçmak yok, aşağıda görüyorum isimleri :KK66:

Yarın yoklama alacağım tobosolum yok iki gündür yine.
Öyle deme 2012 lerde ons 1700-1800 lerde idi. Şimdi ons 1310 larda. Onsun şu an 1700 lerde olduğunu düşünsene çeyreği binden anca alırız 😱

Back
X