- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #32.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Streç filmlerde bende bicaklisini seviyorum ama diğerlerini de kullanıyorum zaman zaman.dün yine markete girdim
şu 100 metrelik kendinden bıçaklı streç filmler varya onları çok seviyorum çok kullanışlı ama fiyatı uçmuştu 18,75 falandı
dün bi baktım 14,75e inmiş hemen kaptım bi tane evde bi tane daha açılmamış var baya gidiyo bize o zaten ve şu bıçaksız küçük metrelerden daha avantajlıya geliyor kızlar bilginiz olsun
12li havlu kağıt maylo çook kaliteli çok beğendim 20 tl
tatlı yapmak için kedidili,çikolata,bisküvi,krema,puding aldım :) dün akşam yaptım tatlımı
yan komşuyu çağırdım bu akşam eşiyle tatlı yapmışken
gelicekmi belli değil bebişleri durmuyormuş olsun dedim gelin çok uzaktan geliyonuz sanki :)
başka bişey yapsammı bilemedim çayın yanına kızlar fikrinize ihtiyacım var
Sen bilirsin canım ,eşleri olacakmı?hatta çağırmışken diğer komşularıda çağırayımmı sizce hiç görmedim ve tanışmadık ama olsun iyi fikirmi sizce?
katta 6 daireyiz 4ü dolu biri ben biri çağırdığım komşum diğerleride çalışıyor hastanede çalıştıklarını biliyorum sadece
evet canım eşlerinide çağırıcam çağırırsamSen bilirsin canım ,eşleri olacakmı?
açıkçası bende bu yüzden arada kaldım kahvemsim haklısın muhabbeti uymadı desek kalk gitte diyemezsin nasıl tanışsakki bayanlarla komşuluk seviyorum ben yakaramelli_turta bez de olabilir bence, ilkine altın yapmışsın zaten.
sekerim00 tatlının yanına tuzlu birşey olabilir, milföy börek ya da patatesli börek mesela.
Gerçi biz önceden aç gelin diye konuşmazsak pek birşey yenmiyor yemek sonrası.
Daha önce hiç tanımadığınız insanları direk eve çağırmak çok doğru gelmiyor bana.
Sohbetini,davranışını sevmedin hadi kalk git de diyemezsin. Sen bilirsin ama ben hep tek aldım komşuları ve kendi aralarında görüşmeye başladıktan sonra birlikte gidip gelmeye başladık.
ay boşversene hamileliğin keyfini çıkar canım ya hayatında en özgürce yiyebileceğin tek dönemgünaydın kızlar kıtlıktan cıkmıs gibi actım gözümübu ara iştahım baya arttı ya 5 ayı gayet ıyı devam ettırmıstm artk costum resmen her seyi yemek ıstıyorum tuhaf gelebılır ama bu duruma canım sıkılıyo yaa
Valla bilemedim diger komsumu bi kesinlestireyimde onada sorayim o taniyor onlariGünaydın Kızlar
Şekerim hazırlığın varken ben olsam çağırırdım belli hepsi de aradan çıkardı. İlk tanışma olacağı için hepsini biralarda görmüş olurdunuz işte. Hepsine de tek tek uğraşmazdım açıkçası
Kolay gelsinn :))Günaydınlarr iyi hafta sonları
Kahvaltımızı kahve kendimizi yaptık. Bugün kızıma ve ogluşa ayakkabı alacağım avm yolları gözüktü bize
Hayirli sabahlar canim nerelerdesin nasilsinGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hoşbuldum
Komşunla konuştuktan sonra bence bugün çağırıp bi tanımış olursun hazırlık da yapmisken. Baktın kafana uymayan insanlar, bir daha gidip gelmezsiniz.açıkçası bende bu yüzden arada kaldım kahvemsim haklısın muhabbeti uymadı desek kalk gitte diyemezsin nasıl tanışsakki bayanlarla komşuluk seviyorum ben ya