- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 27
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.721
İsmim Seda 21yaşındayım yaklaşık 2,5senedir evliyim 9haftalık hamileyim :) yarışmaya İstanbuldan katılıyorum, çalışmıyorumHarika, bereketli olsun.
Kendini biraz tanitir mısın
Çalışıyor musun evli misin, çocuk vs
Gerçekten bir yıl oldu mu, zaman ne kadar çabuk geçiyor aslında..Selam kızlar, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
Bugün ev kredisinin ilk yılı bitti :))
inşallah, çok şükür borcu bitti diyeceğim günlerde gelir ve rabbim isteyen herkese nasip eder.
Kilo alamayanlara hayranım zaten.Ne bu agirliklarla derdimiz bizim kilo alırken kilo kilo altin alırken gram gram ne adaletsiz durum
Seda yaşın benim evlenip hamile kaldığım dönemimle ayni :))İsmim Seda 21yaşındayım yaklaşık 2,5senedir evliyim 9haftalık hamileyim :) yarışmaya İstanbuldan katılıyorum, çalışmıyorum
Amin sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese versinSeda yaşın benim evlenip hamile kaldığım dönemimle ayni :))
Hayırlı olsun bebiş, Allah isteyenlere nasip etsin.
Istanbuldan katilan yarışmacılarimiz var
Onlarla benzer performansı bekliyorum senden :)
Bende tekirdagdayim, özel sektörde çalışıyorum, iki oğlum var ve artik 34 yaşında oldum galiba.
Ne ara büyüdüm sahi?
Aa sende trakyalisinAmin sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese versin
Ay hadi bakalım 2ay önce tam yaptım daha bişey yok bu ay gram alma hedefim var inşallah
Bende hayraboluluyum
Daha gençsin canımm sende
Aay sorma sırf taşlı tuşlu parlak gelinliğim ve kocaman tacımla herkes trakyalı olduğunu belli etmişsin demiştiAa sende trakyalisin
Ve de altincisin belliki.
Merci şekerim
Gramlar çil çil gelsin topik kizlarina :)
Çok çok âmin.
Yaa işte ah trakyali olmakAay sorma sırf taşlı tuşlu parlak gelinliğim ve kocaman tacımla herkes trakyalı olduğunu belli etmişsin demişti
Tüm altınlarımı satıp yedim şimdi hiç Bi şeyim yok
Ama başladım inşallah Gramlar birleştirip birleştirip bilezik yapacağım
Amin
Alkışlarkaramelli_turta
kızlar bi alkıs rıca edıyorum uzun bekleyısler sonucu altını almayı basardımesımın maas yatar yatmaz kostum annem para vermıstm altın al bebege dıye ustune ekledım 5gram bebek için 5gramda kurban için aldım toplam 10gram nisan bırıkımıne eklermısın canım
Oldu valla turtisim su gibi geçtiGerçekten bir yıl oldu mu, zaman ne kadar çabuk geçiyor aslında..
Kilo alamayanlara hayranım zaten.
Adalet istiyoruz biz
O zaman Bravo sanakaramelli_turta
kızlar bi alkıs rıca edıyorum uzun bekleyısler sonucu altını almayı basardımesımın maas yatar yatmaz kostum annem para vermıstm altın al bebege dıye ustune ekledım 5gram bebek için 5gramda kurban için aldım toplam 10gram nisan bırıkımıne eklermısın canım
tesekkur ederim güzel arkadaslarımO zaman Bravo sana
Bende severimYaa işte ah trakyali olmak
Kardeşim kinasinda 3 kıyafet değiştirmişti.
Gösterisi pek severim bende
Yaşın küçük ama birikim gerekliliğinin farkına varmışsın bile eminim yapacaksin sende.
Benim de tl de biraz param var yarın düşük olsa da ben de altın ya da dolar alsamHayırlı günler hanımlar...dolar çok kötü düştü...yarında düşerse gram altını yavaş yavaş yerine korum geri
Insallah ayy hayali bile bir hos etti beniCanım ya çok haklısın
Kilo kilo altın alalım, gram gram kilo alalım inşallah :)
Cok adalet istiyoruz bizGerçekten bir yıl oldu mu, zaman ne kadar çabuk geçiyor aslında..
Kilo alamayanlara hayranım zaten.
Adalet istiyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?