- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.761
22ayarsa da bu kötü bıse degıl yani bidahakıne 24alırsınız bozdururken dıgerınden fazla fark olur sadece. yada düğüne takarsınız meselaPki 916 ne acaba onlar 24 ayar mi oluyor
Bu durumda pahali bile almisim 217 lira geciyir 22 ayar gr altin.geri alir umarim ya suan sinirim up...Eki Görüntüle 2254525
sizinki boyle sanırım bende de vardı dugunde takıldı yıne bi sorun ama evham yapmayın o 916 altının ayarından kaynaklanıyo dıye bılıyorum mesela bendeki 24ayar 985yazıyo altının saflık durumu. 22lerde 916dıye gecıyo seklınde bılıyorum
o da söyle olabılır nette yazan gram fıyatları genelde kuyumcuya göre daha uygun oluyor kuyumcu kar koyuyor. ben mesela bugun 24ayar gram aldm 233.5a nette baktım 229yazıyoduBu durumda pahali bile almisim 217 lira geciyir 22 ayar gr altin.geri alir umarim ya suan sinirim up...
Cok tesekkur ederim ya.Konu hakkinda sifirim yani cidden ilk kez kuyumcuya girdim diyebilirim adam ifadeden anladiysa demek:).Hep dolar aliyordum dedim secimin gazabina ugramayayim iste bildigin yoldan ayrilmican :\o da söyle olabılır nette yazan gram fıyatları genelde kuyumcuya göre daha uygun oluyor kuyumcu kar koyuyor. ben mesela bugun 24ayar gram aldm 233.5a nette baktım 229yazıyodu
bnce gıdıp baska bı kuyumcuya sorabılırsın sahtemi diye eger problem yksa dursun cunku gerı alacagını sanmıyorum.alırsa da bozup alır yani belki de aldıgından artmıstır aynı fıyata bozarsın bn hep kuyumcudan alıyorumCok tesekkur ederim ya.Konu hakkinda sifirim yani cidden ilk kez kuyumcuya girdim diyebilirim adam ifadeden anladiysa demek:).Hep dolar aliyordum dedim secimin gazabina ugramayayim iste bildigin yoldan ayrilmican :\
Ustune ekleyip yarim mi alsam diyordum 672 lira vermistim artik 660 felan doner o zman :\ iyi olmadi.Neyse yarin olsun hayrolsun olmadi oylece dururlarbnce gıdıp baska bı kuyumcuya sorabılırsın sahtemi diye eger problem yksa dursun cunku gerı alacagını sanmıyorum.alırsa da bozup alır yani belki de aldıgından artmıstır aynı fıyata bozarsın bn hep kuyumcudan alıyorum
o da olabılır olmadı durur hedıyelik götürürsünüzUstune ekleyip yarim mi alsam diyordum 672 lira vermistim artik 660 felan doner o zman :\ iyi olmadi.Neyse yarin olsun hayrolsun olmadi oylece dururlar
Altın düşmeyecek aksine yükselişte. Tl olarak hesabında eritme paranı altın al kazanBana da performans yatmış 570 tl ama altın yüksek diye 2 aydır almıyorum hesabımda 5000 tl olarak duruyor umarım düşer alırım
Tabiki normal, öyle zamanlarda topigimize gelHiç birikim yapamayınca motivasyonun azalıyor, normal midir acaba ? :)
Aminngünaydın kızlar
kardeşimi bebeğiyle görüşe götürdük biz gitmedik bebişiyle gitti sadece
cezaevi otobüsüne bindirirken çok zoruma gittiii çook
Allahım sen kardeşime yardım et
amin, Rabbim güç kuvvet versingünaydın kızlar
kardeşimi bebeğiyle görüşe götürdük biz gitmedik bebişiyle gitti sadece
cezaevi otobüsüne bindirirken çok zoruma gittiii çook
Allahım sen kardeşime yardım et
Hemen topige bizim kızlara geliyorum :)Hiç birikim yapamayınca motivasyonun azalıyor, normal midir acaba ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?