Pki 916 ne acaba onlar 24 ayar mi oluyor

sizinki boyle sanırım bende de vardı dugunde takıldı yıne bi sorun ama evham yapmayın o 916 altının ayarından kaynaklanıyo dıye bılıyorum mesela bendeki 24ayar 985yazıyo altının saflık durumu. 22lerde 916dıye gecıyo seklınde bılıyorum

Bu durumda pahali bile almisim 217 lira geciyir 22 ayar gr altin.geri alir umarim ya suan sinirim up...

o da söyle olabılır nette yazan gram fıyatları genelde kuyumcuya göre daha uygun oluyor kuyumcu kar koyuyor. ben mesela bugun 24ayar gram aldm 233.5a nette baktım 229yazıyodu
Cok tesekkur ederim ya.Konu hakkinda sifirim yani cidden ilk kez kuyumcuya girdim diyebilirim adam ifadeden anladiysa demek:).Hep dolar aliyordum dedim secimin gazabina ugramayayim iste bildigin yoldan ayrilmican :\

Cok tesekkur ederim ya.Konu hakkinda sifirim yani cidden ilk kez kuyumcuya girdim diyebilirim adam ifadeden anladiysa demek:).Hep dolar aliyordum dedim secimin gazabina ugramayayim iste bildigin yoldan ayrilmican :\
bnce gıdıp baska bı kuyumcuya sorabılırsın sahtemi diye eger problem yksa dursun cunku gerı alacagını sanmıyorum.alırsa da bozup alır yani belki de aldıgından artmıstır aynı fıyata bozarsın bn hep kuyumcudan alıyorum

Ustune ekleyip yarim mi alsam diyordum 672 lira vermistim artik 660 felan doner o zman :\ iyi olmadi.Neyse yarin olsun hayrolsun olmadi oylece dururlar

Ustune ekleyip yarim mi alsam diyordum 672 lira vermistim artik 660 felan doner o zman :\ iyi olmadi.Neyse yarin olsun hayrolsun olmadi oylece dururlar
o da olabılır olmadı durur hedıyelik götürürsünüz
ben hedıye götürecegim zman bana hedıye gelen 22ayar gramlardan götürüyorum ben bozarken zarar etcegıme götürdügüm etsin
gerci artın artıyo habire zarar olmus olmuyo uzun vadede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…