- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #33.081
Sağol canım benimGeçmiş olsun kahvemsim
Dua edin ne olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benimGeçmiş olsun kahvemsim
Cnm stres kaynaklı mı peki? Rabbim şifa versin. Erkekler iş durumu vs bunalıyor o da zor zamanlardan geçti diye hatırlıyorumİnşallah canım
Kalça ve diz kemiği ile ilgili sorun var,.sık rastlanan bir hastalık değil.
İleriki yaşlarda protez takılması gerekecek
Bu süreci uzatmak için alternatif tedaviler oldu yıllardır ses yoktu
Umuyorum ki yine birşey yoktur
Sebebin ne olduğu bilinmiyor, aylarca bel fıtığı diye bir sürü doktor gezmistik o yıllarda, sonra teşhis kondu. Vakit kaybedildi haliyle.Cnm stres kaynaklı mı peki? Rabbim şifa versin. Erkekler iş durumu vs bunalıyor o da zor zamanlardan geçti diye hatırlıyorum
Rabbim şifa versin inşallah moraliniz hep yüksek olsun ağız tadı ile yenin bu hastalığı.Sebebin ne olduğu bilinmiyor, aylarca bel fıtığı diye bir sürü doktor gezmistik o yıllarda, sonra teşhis kondu. Vakit kaybedildi haliyle.
Şimdi de benzer belirtiler olunca canımız sıkıldı.
Su an stres olacak bir durum yok aslında, çok şükür kimseye muhtaç olmadan benim maasimla bile gecinebilecek durumdayız.
Bilemiyorum ki![]()
Ne diyecegimi bilemedimİnşallah canım
Kalça ve diz kemiği ile ilgili sorun var,.sık rastlanan bir hastalık değil.
İleriki yaşlarda protez takılması gerekecek
Bu süreci uzatmak için alternatif tedaviler oldu yıllardır ses yoktu
Umuyorum ki yine birşey yoktur
Yorumların hepsini okudum, içime hiç kötü bir şey düşmedi nedense..Mevsim geçişi, düzensiz beslenme de ağrı tetiklemiş olabilir. Dualarım sizinle, inşallah hiç bir şeyi yok eşinizinSebebin ne olduğu bilinmiyor, aylarca bel fıtığı diye bir sürü doktor gezmistik o yıllarda, sonra teşhis kondu. Vakit kaybedildi haliyle.
Şimdi de benzer belirtiler olunca canımız sıkıldı.
Su an stres olacak bir durum yok aslında, çok şükür kimseye muhtaç olmadan benim maasimla bile gecinebilecek durumdayız.
Bilemiyorum ki![]()
Çok çok teşekkür ederim, inşallah oyledirYorumların hepsini okudum, içime hiç kötü bir şey düşmedi nedense..Mevsim geçişi, düzensiz beslenme de ağrı tetiklemiş olabilir. Dualarım sizinle, inşallah hiç bir şeyi yok eşinizin
hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canım dualarım sizinleGünaydın kızlar
Sabah hastaneye gittik, doktorun acil bir ameliyatı çıkmış, başka bir doktor ile görüştük.
Yeni tarihli mr istedi, devlet Hastanesi'ne randevu aldık, tahlillerini ve ne çekimlerini orada yapacağız.
Dün eşim ilk hastalandığında tedavisini yapan doktorun kliniğinde çalışan doktora ulaştık. Bizim doktor artık Ankara'da.
Özel bir tedavi bu epey masrafliydi o zaman, doktor Allah razı olsun sadece malzeme parasını falan alıyordu. Neyse yeni tahliller çıkınca buraya da gideceğiz, o zamanki kadar yardımcı olamasak da yaparız birşeyler dedi. Muayene ücreti bile 750 TL olmuş.
Gerekli tahlilleri yaptıralım da biran önce bakalım ne cikacak