• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah canım
Kalça ve diz kemiği ile ilgili sorun var,.sık rastlanan bir hastalık değil.
İleriki yaşlarda protez takılması gerekecek
Bu süreci uzatmak için alternatif tedaviler oldu yıllardır ses yoktu
Umuyorum ki yine birşey yoktur
Cnm stres kaynaklı mı peki? Rabbim şifa versin. Erkekler iş durumu vs bunalıyor o da zor zamanlardan geçti diye hatırlıyorum

Cnm stres kaynaklı mı peki? Rabbim şifa versin. Erkekler iş durumu vs bunalıyor o da zor zamanlardan geçti diye hatırlıyorum
Sebebin ne olduğu bilinmiyor, aylarca bel fıtığı diye bir sürü doktor gezmistik o yıllarda, sonra teşhis kondu. Vakit kaybedildi haliyle.
Şimdi de benzer belirtiler olunca canımız sıkıldı.
Su an stres olacak bir durum yok aslında, çok şükür kimseye muhtaç olmadan benim maasimla bile gecinebilecek durumdayız.
Bilemiyorum ki :(

Sebebin ne olduğu bilinmiyor, aylarca bel fıtığı diye bir sürü doktor gezmistik o yıllarda, sonra teşhis kondu. Vakit kaybedildi haliyle.
Su an stres olacak bir durum yok aslında, çok şükür kimseye muhtaç olmadan benim maasimla bile gecinebilecek durumdayız.
Bilemiyorum ki :KK43:
Rabbim şifa versin inşallah moraliniz hep yüksek olsun ağız tadı ile yenin bu hastalığı.

İnşallah canım
Kalça ve diz kemiği ile ilgili sorun var,.sık rastlanan bir hastalık değil.
İleriki yaşlarda protez takılması gerekecek
Bu süreci uzatmak için alternatif tedaviler oldu yıllardır ses yoktu
Umuyorum ki yine birşey yoktur
Ne diyecegimi bilemedim
Siz gönlümüzü ferah tutun dr gidin ins aksi bir durum olmayacaktır..

Birikim onemli gercekten. 1 aya yakin çalışamadım esimin de is kötüydü hemen altınları bozup tedavimi oldum
Insallah saglikli kimseye muhtaç olmadan mutlu yuvanız olur arkdasim

Bilemiyorum ki :KK43:
Yorumların hepsini okudum, içime hiç kötü bir şey düşmedi nedense..Mevsim geçişi, düzensiz beslenme de ağrı tetiklemiş olabilir. Dualarım sizinle, inşallah hiç bir şeyi yok eşinizin

Günaydın kızlar
Sabah hastaneye gittik, doktorun acil bir ameliyatı çıkmış, başka bir doktor ile görüştük.
Yeni tarihli mr istedi, devlet Hastanesi'ne randevu aldık, tahlillerini ve ne çekimlerini orada yapacağız.
Dün eşim ilk hastalandığında tedavisini yapan doktorun kliniğinde çalışan doktora ulaştık. Bizim doktor artık Ankara'da.
Özel bir tedavi bu epey masrafliydi o zaman, doktor Allah razı olsun sadece malzeme parasını falan alıyordu. Neyse yeni tahliller çıkınca buraya da gideceğiz, o zamanki kadar yardımcı olamasak da yaparız birşeyler dedi. Muayene ücreti bile 750 TL olmuş.
Gerekli tahlilleri yaptıralım da biran önce bakalım ne cikacak

Günaydın kızlar
Sabah hastaneye gittik, doktorun acil bir ameliyatı çıkmış, başka bir doktor ile görüştük.
Yeni tarihli mr istedi, devlet Hastanesi'ne randevu aldık, tahlillerini ve ne çekimlerini orada yapacağız.
Dün eşim ilk hastalandığında tedavisini yapan doktorun kliniğinde çalışan doktora ulaştık. Bizim doktor artık Ankara'da.
Özel bir tedavi bu epey masrafliydi o zaman, doktor Allah razı olsun sadece malzeme parasını falan alıyordu. Neyse yeni tahliller çıkınca buraya da gideceğiz, o zamanki kadar yardımcı olamasak da yaparız birşeyler dedi. Muayene ücreti bile 750 TL olmuş.
Gerekli tahlilleri yaptıralım da biran önce bakalım ne cikacak
hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canım dualarım sizinle

gunaydın kızlar sabah 7gıbı uyandm esım gıderken snra uyku tutmadı 9dan snra bı saat sızmısım.
kalktım kahvaltı hazırladm yaptım, önce bi evi havalandırdım, toparladım dagılmıstı, nevresımleri ve battanıyemızı yıkadım serdim sımdı koltuklara
bulasık makınasını bosalttım mutfagı da toplayınca bıtecek ısım ınsAllah yoruldum halim olmuyor artık yavas yavas bide ogleden snra ev oturmasına gtcez :anneadayı:

8 buçuk civarı uyanınca hemen ev işlerine koyuldum
Ev süpür banyo wc yıkama bulasik mak boşalt
2 posta camasir yıkandı asildi nevresim değiştim
Kahvalti oğlumun ödevini yaptik derken bu saat oldu iyi yetiştirdim birazdan dus alacagim
Aileme sehirdisina gidip kalacağız pzt döneriz kismetse

Back
X