Günaydın kızlar
Geçen hafta bende kilo almıştım hala 79 kiloyum verdim bu hafta
Akşam yemeklerini çok azalttım
Benim akşam yememem gerekiyor zaten
Sabah ve öğlen kontrollü yiyorum da akşam şirazem kayıyor
Ayrıca abur cubur ve tatlı da yemedim
İnşallah bu şekilde beslenmeyi hayatıma katacağım

Selam kızlar
Sabah tartildim 80 kg çıktım :)))(
Walla artık tartilmasam daha iyi. Her gün başka bir kilo görüyorum tartida
Diyetisyen gece listemi göndermiş bu sabah başladım, ilaçları da kestik.
Umarım hem fiziksel hem psikolojik sagligim için güzel bir süreç olur.
Ben iki yıl önce kendim diyet ve spor ile epey kilo vermiştim ama şimdi birinin şunu ye bunu yeme demesi garip geldi açıkçası :))
İki haftalık listeme göre 3-4 kg vermem gerekiyormuş. Umarım başarılı olurum.

Cnm sen parca parca mi alıyorsun doları
Bereketli olsun ins..
Tayin döneminize az kaldi sanirim heyecan var mi
Bu da zulaya ev ekonomisi bende olduğu için bakıyorum kenara atabileceğim hemen alıyorum canım. Eşim kk yı ödedi faturaları ödedi kalanı bana verdi. ben de onu zulama dolar yaptım. Benim maaşla da evi idare edeceğim. Haftaya eşimin dişleri yapılacak onu veririz. Salonun mobilyalarını değiştirebilelim diye para biriktiriyorum ama fırsattan istifade zulaya da aktarıyorum. Salona para yetmezse kk ile kalanı öderiz nasılsa.
Kenarı koyayım bilmesin yoksa o da hemen gider.
Yavaş yavş koli yapmaya başladım günler günleri kovalıyor o kadar hızlı geçiyor ki az zaman kaldı ben de heyecanlanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş.

yerınız belli oldumu hadı hayırlı olsun

Okuldan yürüyerek geldim ama hava soğuktu ins hasta olmam.

Beklenen dogalgaz faturası geldi 97 tl. Yarın gider yönetime öderim kk ile.Nakit kabul edilmiyor.

Aksama yemeğim var...Gelecek hafta da dondurucudan idare edersem super olacak aksam yemek listesi yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…