- 8 Aralık 2015
- 761
- 599
- 103
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.221
Günaydın, canım kaçtan aldın gramı?günaydın kızlar,
piyasa biraz düşüşe geçmişken gelecek aylarda ödenecek bir borç için ayırdığım para ile bir miktar altın aldım.
telefondan iste gelsin diye bir uygulama var, ilk alışverişte 60 TL lik alışverişe 20 TL indirim yapıyor.
stok için tereyağı ve havlu kağıt aldım. indirimli fiyatlar üzerinden de indirim yapıyor, isterseniz bir bakın
236,50Günaydın, canım kaçtan aldın gramı?
hayır olsun canımgece gece kötü rüyalar gördüm kızlar günümde kötü gecıyor tatsız olaylar yasadm sabahtan. zaten karnımda sızı var agrı gıbı iş arkadasım sen gıt ıdare ederım dedı sagolsun içim karanlık bugun anlayacagınız
Kahvemsim diyetisyen garanti çözüm olacak bence mutlaka kilo vereceksin.sabah doktor kontrolüm vardı, doktorum hızla kilo aldığım için çok kızdı ve acilen yüzmeye başla dedi.
ilaçların bir kısmını değiştirme ve diğerlerini de kesmeye karar verdi.
diyetisyen önerdi.
1 haziran tarihine kadar 8-10 kg vermiş olarak geleceksin dedi. Yoksa ağrıların devam eder ve ben artık birşey yapamam dedi, biraz sert bir randevu oldu açıkçası
Kafamı toplayıp önerdiği diyetisyeni ile görüşeceğim akşamüzeri
Canım dikkat et kendine hamilelik karışık bir dönemgece gece kötü rüyalar gördüm kızlar günümde kötü gecıyor tatsız olaylar yasadm sabahtan. zaten karnımda sızı var agrı gıbı iş arkadasım sen gıt ıdare ederım dedı sagolsun içim karanlık bugun anlayacagınız
Bende j7 prime kullanıyorum önceden iphone 6s 'di garantiye gitti j7 yi sevdim iphonu satalım garanti den gelince diomKizlar bu ay bin tl gün parası almıştım ya o da oğlumun Tlf una gidecek bozuldu bozuluyor.
Olmasaydi kk na dadanacaktik muhtemelen haftasonu alırız. Samsung j7 prime istiyorbakalım.
Cnm hamilesin olabilir duygu değişimleri aksilikler falangece gece kötü rüyalar gördüm kızlar günümde kötü gecıyor tatsız olaylar yasadm sabahtan. zaten karnımda sızı var agrı gıbı iş arkadasım sen gıt ıdare ederım dedı sagolsun içim karanlık bugun anlayacagınız
Canım allah kolaylık versin benim babam da öyle biliyorsun daha önce konuşmuştuk. Sen bebeğini düşün kendi eşin ve bebeğin öncelimin :) sıkma tatlı canını. Ödeyen oldukça devam ediyorlar şakın ödemesekerim00 karamelli_turta T tatlu
cok tesekkur ederım guzel arkadaslarım
hamılelıgın duygu degısımlerınden zıyade bugun ck sınırlendım ve uzuldm. babamın borcları yuzunden yıne benı aradılar daha evvel kac defa ödedım ıyıce canım sıkıldı acıkcası, kendınınde durumu yok, ama ödemıcem dedım nolcaksa olsn. borc dedıysem fuzlı seyler tablet almıs telefon almıs vs boyle bos bos seyler. sorumsuzlukları yuzunden hamıle halımle ne sıkıntılara kalıyorum.
ınsan ne evladını ne aılesını secebılıyor Rabbım hakkımızda hayırlısını versın.
Son verdiği ilaçlarda kortizon tarzı birşey var, bu kadar aşırı kiloyu ona bağlıyorum, doktora da soyledim. Hareket et diyorK kahvemsi mutluluk hemen dr dinlemelisin durum kritikse..
karamelli_turta kesinlikle metabolizma yavaşlıyor
Hızlandırmak icin ne yapmalı bilmiyorum
Okulda bir bayan ogretmen var 1.75 e yakin boy 58 falan kilosu
Öyle cok yiyorki ama eritiyor. Ben onun çeyreği kadar yemiyorum
Böyle olunca sınır oluyorum
kronikuykucu önce bebeğini düşün ve mümkün olduğunca düşünme
tesekkur ederım elımden geldıgınce dusunmemeye calısıcam kızlar herkesın hayatta sınavı farklı bızımkı de bu. Allah beterınden korusun ne dıyelımCanım allah kolaylık versin benim babam da öyle biliyorsun daha önce konuşmuştuk. Sen bebeğini düşün kendi eşin ve bebeğin öncelimin :) sıkma tatlı canını. Ödeyen oldukça devam ediyorlar şakın ödeme
amın canım Allah razı olsunnn ınsAllah stres olmamak ıcn elımden gelenı yapıcam@kronikuykucu Allah yardımcın olsun canım...ama kafana takmamaya bak biliyorsun her üzüntü ve stres çocuğa yansıyor...babanada akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?