Günaydın, canım kaçtan aldın gramı?

sabah doktor kontrolüm vardı, doktorum hızla kilo aldığım için çok kızdı ve acilen yüzmeye başla dedi.
ilaçların bir kısmını değiştirme ve diğerlerini de kesmeye karar verdi.
diyetisyen önerdi.
1 haziran tarihine kadar 8-10 kg vermiş olarak geleceksin dedi. Yoksa ağrıların devam eder ve ben artık birşey yapamam dedi, biraz sert bir randevu oldu açıkçası
Kafamı toplayıp önerdiği diyetisyeni ile görüşeceğim akşamüzeri

Kahvemsim diyetisyen garanti çözüm olacak bence mutlaka kilo vereceksin.
Sağlığımızı düşünüp ona göre beslenmek lazım da yemeyi seviyoruz birde yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor bunun da etkisi var bence

Canım dikkat et kendine hamilelik karışık bir dönem

Kizlar bu ay bin tl gün parası almıştım ya o da oğlumun Tlf una gidecek bozuldu bozuluyor.
Olmasaydi kk na dadanacaktik muhtemelen haftasonu alırız. Samsung j7 prime istiyorbakalım.
Bende j7 prime kullanıyorum önceden iphone 6s 'di garantiye gitti j7 yi sevdim iphonu satalım garanti den gelince diom

Cnm hamilesin olabilir duygu değişimleri aksilikler falan
Sen seni ve bebegi dusun dinlenmek faydalı olacaktir

sekerim00 karamelli_turta T tatlu
cok tesekkur ederım guzel arkadaslarım
hamılelıgın duygu degısımlerınden zıyade bugun ck sınırlendım ve uzuldm. babamın borcları yuzunden yıne benı aradılar daha evvel kac defa ödedım ıyıce canım sıkıldı acıkcası, kendınınde durumu yok, ama ödemıcem dedım nolcaksa olsn. borc dedıysem fuzlı seyler tablet almıs telefon almıs vs boyle bos bos seyler. sorumsuzlukları yuzunden hamıle halımle ne sıkıntılara kalıyorum.
ınsan ne evladını ne aılesını secebılıyor Rabbım hakkımızda hayırlısını versın.

Canım allah kolaylık versin benim babam da öyle biliyorsun daha önce konuşmuştuk. Sen bebeğini düşün kendi eşin ve bebeğin öncelimin :) sıkma tatlı canını. Ödeyen oldukça devam ediyorlar şakın ödeme

Son verdiği ilaçlarda kortizon tarzı birşey var, bu kadar aşırı kiloyu ona bağlıyorum, doktora da soyledim. Hareket et diyor
Ama hareket edecek imkanım yok, soğukta dışarıda yurusem daha kotu ağrım olacak.
Gerçekten dikkat ettiğim zaman bile sabah kalktığımda her yerim şiş.
Ve ben bir anda bu kadar kilo aldım. Hayatımda hiç 80i görmedim ben.
Bugun 81 çıktım.
Aradım diyetisyeni online takipli yapalım ilk başta dedi, kan sonuçlarını gönderdim.
Akşam konuşup uygun birşeyler belirleyecegiz

kronikuykucu önce bebeğini düşün ve mümkün olduğunca düşünme
tesekkur ederım elımden geldıgınce dusunmemeye calısıcam kızlar herkesın hayatta sınavı farklı bızımkı de bu. Allah beterınden korusun ne dıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…