- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #33.501
Kızlar reglime 2 gün var benim kilo yine hiç eksilmemiş.
58 de takildim kaldım
58 de takildim kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kızımın kep töreninde bile takip ettim. Bugün önemliydi çünküiyiniyetli piyasaları takipte misin bugün
Tebrik ederim canım darısı üniversiteye inşGünaydınlarrr
Bugun liseden mezun olan kızımın kep töreni yapılacak şaka gibi ne zaman büyüdü bu küçük çocuk
Çok teşekkür ederim canım. Darısı sızinkilerin de başına olsun inş.Tebrik ederim canım darısı üniversiteye inş
Aç karına mı tartılıyorsun canım ?Günaydın kizlar 62.1 geldim yani regl sonrası 1200 gr benim icin super...
Haftaya hedefim 60.999 gormek![]()
Canim sanirim senin iyi bir spor ve farkli beslenme şekli ile zayiflayabilecegini dusunuyorumKızlar reglime 2 gün var benim kilo yine hiç eksilmemiş.
58 de takildim kaldım![]()
Evet cnm sabah lavabo sonrasiAç karına mı tartılıyorsun canım ?
Masallah kızına şansı bahtı açık olsuncanım kızımın kep töreninde bile takip ettim. Bugün önemliydi çünkü![]()
Güle güle kullan canım. Neler aldın merak ettim.Merhaba kizlarrr....
Dünden yemekleri yapmıştım.. yufka aldim yarina borek yaptim fazlasını dondurucuya koydum
Ve ne zamandır araştırdığım bakım ürünlerimi aldim..Guzel ödeme yaptim memnun kalırsam sürekliliği sağlarım bu konuda
Caudile serum gunduz nemlendirici gözaltı kremiGüle güle kullan canım. Neler aldın merak ettim.
Cok sevindim sağlığın her geçen gün düzelecek böylece hadi bakalimSelam kızlar
iyiniyetli kızını tebrik ederim, Rabbim nice güzel murvetlerini girmeyi nasip etsin.
Eve zor attım kendimi, çok yoğun bir gündü.
Duş aldım ve hemen yatacağım.
Diyetisyenim kiloma çok şaşırdı ve pazar gününe bir öğün serbest verdi :)))
Eeee ben dedim bu kilo değil ama hiç kimse inanmadı dedim ben de :))
Anneme gideceğiz, kız tarafı gelecek.
Düşünüyordum nasıl olacak diye denk geldi,
Öğlen öğününde hakkımı kullanırım.